bender_007
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 28.07.2013
- Poena
- 199
Ako je netko na aicp, nek ide u aicp settings, various shit, yoga time 

Poslednja izmena:
Ako si ulazio nocas u various shit na aicp-u, nije ni cudoNocas mi je nesto izvuklo bateriju sa 70 na 17
jel se ponavlja? jel vuče još bateriju?Hahaheh da jesam znao bih da je to, ovako ne znam sta je
pise android os 70%
Sada je ok, ko zna sta je bilojel se ponavlja? jel vuče još bateriju?
Poz drugari.Ako moze neka pomoc konkretno za moj problem.Naime sinoc sam zabrljao sa telefonom kad sam instalirao pogresan auto rec.Probao posle nesmotreno da ga vratim na stock room ali sve sto sada desava je da mogu da udjem u download mode ali ne i u recowery.Posto znam da na forumu ima ljudi koji se razumeju(za razliku od mene) molio bih pomoc.Hvala.
mozda ti nije dobar kdz-koji si imao pre? za koje trziste ti je telefon?telefon je bio na Cloudifyg3 roomu.Posle probao da ga vratim na kdz preko lg flasha ali u tom flashu je bio samo normal flash bez cse flasha.Negde sam procitao da cse flash brise i memoriju.Prosao mi je flash na kdz open euro 80220d ali sistem se podigne i onda se sve aplikacije gase com.sistemui has stopped.
Probao i update recowery preko lg suport tool-a ali kaze nema dovoljno memorije da zavrsi operaciju.
Bio je na Cloudifyg3 i uradio sam factory reset,to je proslo ok,ali se izgubio auto rec,ja ga ponovo instalirao i fleshao Headphone/Speaker Volume Boost i samo se pojavi security error.Posle toga probao da ga vratim preko lg mobile suport toola i sad je zaglavljen kao sto sam objasnio
Probaj flyme ili miui nekiIma li neki rom potpuno bez google play usluga?
Autorec se izbrisao ali je recovery morao ostati. Ako imas download mode to nije nikakav problem. Pusti imei da ti damo zadnji kdz za tvoj model. Skines flash tool 2014, cse flash, kad zavrsi odradis fac reset preko dugmica.Bio je na Cloudifyg3 i uradio sam factory reset,to je proslo ok,ali se izgubio auto rec,ja ga ponovo instalirao i fleshao Headphone/Speaker Volume Boost i samo se pojavi security error.Posle toga probao da ga vratim preko lg mobile suport toola i sad je zaglavljen kao sto sam objasnio.Telefon je bio na 80220d pre nego sto sam ubacio Cloudifyg3 room.
Hvala druze,proslo je sve sa cse flashom sa tvog linka.
To može i bez instalacije gapps-a, zar ne? Samo stavi rom i to je to.Probaj flyme ili miui neki![]()
Flyme 3.8 Rom on LG G2 - Review I Turn Lg G2 to M…: http://youtu.be/AQq2pN6eSMoKakav je taj flyme? Probao bih sa instaliranjem black marketa ili tako nesto. Ne zbog bezbednosti nego jer gapps jedu bateriju opasno. Pa me zanima da testiram funkcionalnost svega toga.
Ne znam, proveri na xda.Jesi siguran da ga nema uopste? Ako jesi fleshovacu ga.
gde si porucio i posto?Stigla mi danas imak futrola nije losa kao da i nema futrolu je osecaj puno je laksi telefon, verovatno je takva i zastita![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari