Šta je novo?

LG G2

Ako je netko na aicp, nek ide u aicp settings, various shit, yoga time :)
1153740088cb50b8f0246680bc3006e6.jpg
53352a02d7071aeb13495a04a8593cb6.jpg

Poslednja izmena:
ćuti dobro da nije neki dinar izvuklo [emoji1] ili nedaj bože evro

Poslednja izmena:
Hahah :D eh da jesam znao bih da je to, ovako ne znam sta je :D pise android os 70%

Vracam se! Da li ima nesto na sta treba da obratim paznju prilikom kupovine(polovnog) telefona? Znam za ove zute mrlje... Unapred hvala

Vidi Jel zaključan na mrežu neku. Probaj obaviti poziv. Slikaj - da vidiš Jel socivo neoštećeno.

Poz drugari.Ako moze neka pomoc konkretno za moj problem.Naime sinoc sam zabrljao sa telefonom kad sam instalirao pogresan auto rec.Probao posle nesmotreno da ga vratim na stock room ali sve sto sada desava je da mogu da udjem u download mode ali ne i u recowery.Posto znam da na forumu ima ljudi koji se razumeju(za razliku od mene) molio bih pomoc.Hvala.

Poz drugari.Ako moze neka pomoc konkretno za moj problem.Naime sinoc sam zabrljao sa telefonom kad sam instalirao pogresan auto rec.Probao posle nesmotreno da ga vratim na stock room ali sve sto sada desava je da mogu da udjem u download mode ali ne i u recowery.Posto znam da na forumu ima ljudi koji se razumeju(za razliku od mene) molio bih pomoc.Hvala.

imas samo download mode? treba da uradis kdz
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2797190 samo prati uputstvo
a prethodno treba da skines kdz file za tvoj telefon koja ti je verzija stocka bila? za koje trziste ti je telefon?
http://storagecow.eu/index.php?dir=Xda/LG+G2/Stock/ ovde biraj kdz

Poslednja izmena:
telefon je bio na Cloudifyg3 roomu.Posle probao da ga vratim na kdz preko lg flasha ali u tom flashu je bio samo normal flash bez cse flasha.Negde sam procitao da cse flash brise i memoriju.Prosao mi je flash na kdz open euro 80220d ali sistem se podigne i onda se sve aplikacije gase com.sistemui has stopped.
Probao i update recowery preko lg suport tool-a ali kaze nema dovoljno memorije da zavrsi operaciju.

Poslednja izmena:
telefon je bio na Cloudifyg3 roomu.Posle probao da ga vratim na kdz preko lg flasha ali u tom flashu je bio samo normal flash bez cse flasha.Negde sam procitao da cse flash brise i memoriju.Prosao mi je flash na kdz open euro 80220d ali sistem se podigne i onda se sve aplikacije gase com.sistemui has stopped.
Probao i update recowery preko lg suport tool-a ali kaze nema dovoljno memorije da zavrsi operaciju.
mozda ti nije dobar kdz-koji si imao pre? za koje trziste ti je telefon?
ako radis cse flash onda brises sve iz telefona i tako uradi ako imas neki backup na kompjuteru ili ako nemas nista sto ti treba na telefonu
samo prati uputsvo sa ovog linka i nema greske-100 posto

Poslednja izmena:
Bio je na Cloudifyg3 i uradio sam factory reset,to je proslo ok,ali se izgubio auto rec,ja ga ponovo instalirao i fleshao Headphone/Speaker Volume Boost i samo se pojavi security error.Posle toga probao da ga vratim preko lg mobile suport toola i sad je zaglavljen kao sto sam objasnio.Telefon je bio na 80220d pre nego sto sam ubacio Cloudifyg3 room.

Poslednja izmena:
Bio je na Cloudifyg3 i uradio sam factory reset,to je proslo ok,ali se izgubio auto rec,ja ga ponovo instalirao i fleshao Headphone/Speaker Volume Boost i samo se pojavi security error.Posle toga probao da ga vratim preko lg mobile suport toola i sad je zaglavljen kao sto sam objasnio

1 ugasi telefon-drzi power dok se ne ugasi i sacekaj par sekundi
2 drzis volume down i power dugme dok se ne pojavi LG logo
3 pustis na trenutak
4 opet stisnes ta dva dugmeta i drzis-i kad te pita sta dalje
5 stisnes dva puta power dugme i usao si u recovery
posle radis sta hoces-fleshuj ponovo rom ali uradi clean install i posle toga factory reset - reboot

Poslednja izmena:
Bio je na Cloudifyg3 i uradio sam factory reset,to je proslo ok,ali se izgubio auto rec,ja ga ponovo instalirao i fleshao Headphone/Speaker Volume Boost i samo se pojavi security error.Posle toga probao da ga vratim preko lg mobile suport toola i sad je zaglavljen kao sto sam objasnio.Telefon je bio na 80220d pre nego sto sam ubacio Cloudifyg3 room.
Autorec se izbrisao ali je recovery morao ostati. Ako imas download mode to nije nikakav problem. Pusti imei da ti damo zadnji kdz za tvoj model. Skines flash tool 2014, cse flash, kad zavrsi odradis fac reset preko dugmica.

Kakav je taj flyme? Probao bih sa instaliranjem black marketa ili tako nesto. Ne zbog bezbednosti nego jer gapps jedu bateriju opasno. Pa me zanima da testiram funkcionalnost svega toga.

Kakav je taj flyme? Probao bih sa instaliranjem black marketa ili tako nesto. Ne zbog bezbednosti nego jer gapps jedu bateriju opasno. Pa me zanima da testiram funkcionalnost svega toga.
Flyme 3.8 Rom on LG G2 - Review I Turn Lg G2 to M…: http://youtu.be/AQq2pN6eSMo

Probaj, i mene interesuje kako bi izgledalo bez google frameworka

Stigla mi danas imak futrola nije losa kao da i nema futrolu je osecaj puno je laksi telefon, verovatno je takva i zastita :)

Nazad
Vrh Dno