Šta je novo?

LG G2

Da dva kruga su u pitanju sad je problem laptop. :p Ajde, cekam paket. Windows 7.

CDC driver me zeza, ne znam zasto. Da jeste, ne okrecu se ali 2 strelice koje pokazuju u krug, pise rooted, firmware update. P.S U redu su drajveri, sve je check, ali mi crashuje ne znam zasto ? LG Flash Tool

Poslednja izmena:
Koji LG Flash Tool koristis ? Pokrenuo sam tvoj paket, sad bi trebalo da radi ok.

Uh, sve je proslo odlicno !!! Dobro je, mada, sada kompletno uputstvo za instaliranje kernela, jos to ako bi ste mi pomogli ! Inace ne znam kako da vam se zahvalim, ali zahvalan sam obojici punoo !!1

Jel bolja baterija na Dorinmanx ili na ono Cloudyfy kernelu?

Ne znam kako si prosli put instalirao ali -- skini d802 verziju i moralo bi proci..

tj ajd ovako

instaliraj ti cloudy i rebootaj

pa kad onda reboot to recovery i instaliraj taj dorimanx za d802

Ja kažem bolja na ck :) nijedan dori se nije zadrzao duze od 5, 6 dana, uvek su bili neki problemi...

Zavisi sta mu cackas :D Ja licno ne diram ck, odgovara mi . Instalirao sam samo onaj sound boost preko i super sljaka, evo vec 4,5 dana bez greske.

Root, autorec, 2.2 pa odmah reset i nema zime. Sve je super leglo

Zavisi sta mu cackas :D Ja licno ne diram ck, odgovara mi . Instalirao sam samo onaj sound boost preko i super sljaka, evo vec 4,5 dana bez greske.

Root, autorec, 2.2 pa odmah reset i nema zime. Sve je super leglo
Ništa mu čačkam, čak nekad i smanjim clock na 2.0,i džaba opet sod, baterija lošija nego stock kernel... Razlog, pa po doriju, uvek je neka app, čudo kako se to NIKAD ne dešava na drugim kernelima.. :)
Probaj bruce kernel 0.41...

Ništa mu čačkam, čak nekad i smanjim clock na 2.0,i džaba opet sod, baterija lošija nego stock kernel... Razlog, pa po doriju, uvek je neka app, čudo kako se to NIKAD ne dešava na drugim kernelima.. :)
Probaj bruce kernel 0.41...
Vozio sam na proslom g2 samo bruce rom i njegov kernel. Sigurno za g2 najstabilniji koji sam koristio

Jel imate vi neko seckanje da kazem na CloudyG2 ? Nekako animacije seckaju, lepsi je osecaj na stocku.

Jel imate vi neko seckanje da kazem na CloudyG2 ? Nekako animacije seckaju, lepsi je osecaj na stocku.
Ja nemam, stvarno ekstra radi. Uradi instalaciju pa fac reset. Onda ostavi telefon na 20min. Poske toga ces videti razliku. I meni se desilo seckanje na pocetku ali je bilo jer sam nabio temperaturu. 2.2 verzija roma

A šta instalirati od fixeva za kameru za Lightining ROM v5 ? Tamo na xda ne piše nigde koliko vidim.. :trust:

Poslednja izmena:
Ne mogu, jednostavno ave aam obrnuo ali stock je stock... Ne moras nista, nikakav fix vec ina u sebi ugradjen

Stock je los zbog onog kasnjenja prilikom poziva. Da toga nije, vratio bi se na stock.

Znam za to ali da koristim aplikaciju koja bi mi omogucila da se javljam normalno. To mi je neka osnovna funkcija telefona i ne volim da imam posebnu aplikaciju za to. Mozda glupo razmisljam, ali prosto mi je bezveze.

Pa dobro,ja sam samo predlozio tu aplikaciju posto vidim da te jedino to sprecava da se vratis na stock. Mada sa lizalicom toga sigurno nece biti

Ne mogu, jednostavno ave aam obrnuo ali stock je stock... Ne moras nista, nikakav fix vec ina u sebi ugradjen
Da ali bez fixa nemam ni 4k video. Pise na xda da se za 4k treba instalirati apk od xcam ali koji?!

Zapravo ako te toliko bas zanima to mi sluzi da snimim nesto pa skinem onda slike u vecoj rezoluciji nego full hd.

Vrh Dno