Koji LG Flash Tool koristis ? Pokrenuo sam tvoj paket, sad bi trebalo da radi ok.
Koji si nameracio da instaliras?Uh, sve je proslo odlicno !!! Dobro je, mada, sada kompletno uputstvo za instaliranje kernela, jos to ako bi ste mi pomogli ! Inace ne znam kako da vam se zahvalim, ali zahvalan sam obojici punoo !!1
Ja kažem bolja na ckKazu bolja na doriju. Sto se tice instacije instalira se kao i sve ostalo, prebacis na fon zip za nas model, zatim flesujes iz twrp-a. http://prntscr.com/5zua1k
Ja kažem bolja na cknijedan dori se nije zadrzao duze od 5, 6 dana, uvek su bili neki problemi...
Ništa mu čačkam, čak nekad i smanjim clock na 2.0,i džaba opet sod, baterija lošija nego stock kernel... Razlog, pa po doriju, uvek je neka app, čudo kako se to NIKAD ne dešava na drugim kernelima..Zavisi sta mu cackasJa licno ne diram ck, odgovara mi . Instalirao sam samo onaj sound boost preko i super sljaka, evo vec 4,5 dana bez greske.
Root, autorec, 2.2 pa odmah reset i nema zime. Sve je super leglo
Vozio sam na proslom g2 samo bruce rom i njegov kernel. Sigurno za g2 najstabilniji koji sam koristioNišta mu čačkam, čak nekad i smanjim clock na 2.0,i džaba opet sod, baterija lošija nego stock kernel... Razlog, pa po doriju, uvek je neka app, čudo kako se to NIKAD ne dešava na drugim kernelima..![]()
Probaj bruce kernel 0.41...
Ja nemam, stvarno ekstra radi. Uradi instalaciju pa fac reset. Onda ostavi telefon na 20min. Poske toga ces videti razliku. I meni se desilo seckanje na pocetku ali je bilo jer sam nabio temperaturu. 2.2 verzija romaJel imate vi neko seckanje da kazem na CloudyG2 ? Nekako animacije seckaju, lepsi je osecaj na stocku.
Da ali bez fixa nemam ni 4k video. Pise na xda da se za 4k treba instalirati apk od xcam ali koji?!Ne mogu, jednostavno ave aam obrnuo ali stock je stock... Ne moras nista, nikakav fix vec ina u sebi ugradjen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari