Mislim da nece sve dok je samo bele boje mislim da nije nista posebno ako nam bude zute e onda pravac servis bez razmisljanja i sto pre![]()
NaravnoSamo neka tako ostane :Klanjanje: Ako u medjuvremenu nesto saznas vezano za postojeci problem javi![]()
Nov telefonKoja podesavanja vi koristite ? Meni baterija max. 79h i 6h screen on ? A sve default, mada sam dosta bio airplane zbog nedostatka signala...
Isključi pin kod settings/security/set pin codeVerovatno nije problem specifican za LG G2, ali ipak da pitam.
Menjao sam mrezu, prelazio iz telenora u mts uz zadrzavanje broja, a nakon promene mi telefon nakon svakog restarta trazi da unesem PIN kod. O cemu se radi? Telefon je D802 sa stock androidom 4.4.2.
Ne u prodavnici. instalirao sam Dorinmanx, i sad mi je ono fastboot klasika. Medjutim, posto mi niko nije pisao, ja nadjem uputstvo na netu i obrisem recovery i laf i instaliram novi laf, sad ne znam sta da radim, da li ima neki recovery da se flash preko fastboot ? Sta da radim ?
Nece ni LG Flash tool da ga vidi... bender_007 ikakva pomoc ?
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477595
Koristeci ovo upustvo, flashao sam laf img za D802.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari