Šta je novo?

LG G2

noname mislim da ne treba da brineš. To imam i ja na telefonu, moj drug a video sam u Telenoru da onaj izloženi ima isto. Baš smo pričali o tome. Čak i kada je ekran ugašen, ako pogledaš pod određenim uglom videćeš. I naravno , ova tri telefona o kojima sam pričao su na stocku.

@Vulle
Znam da ne treba, vidi mi se samo na beloj podlozi. Meni se ranije na jakom suncu videla matrica na PAP4500T telefonu ali to je telefon sa dosta losijim ekranom pa je normalno. Na Retini i Amoledu mislim da nema sanse da se to vidi. Uzgred jos ranije sam primetio da sa desne strane uz ivicu telefona ekran reaguje na dodir kao kada bas jako stisnem iako normalno stisnem. Onako kao da se razlije.

Poslednja izmena:
Ja nemam problema sa reagovanjem na tač, ali što se tiče matrice ekrana nekako sam prihvatio da je telefon prosto takav, i dok nisam pročitao tvoj post ovde skroz sam i zaboravio na to. Mada je meni sad na ekranu mat folija pa se to skoro i ne vidi čak ni na beloj podlozi.

Koja podesavanja vi koristite ? Meni baterija max. 79h i 6h screen on ? A sve default, mada sam dosta bio airplane zbog nedostatka signala...

Koliko sam video citajuci ovu temu, madjari uglavnom imaju problema. Moj je nemac i nisam primetio nikakve probleme na ekranu. Doduse,ocajna mi je folija,a i ruke mi se mnogo znoje,pa je ekran stalno zamrljan, mozda imam i ja to pa ne vidim.[emoji2]

Moj je nemac i imam onu kao gumenu foliju (kako god se zvala) i nemam nikakvih problema sa ekranom a niti mi je ekran zamrljan. [emoji4]

Verovatno nije problem specifican za LG G2, ali ipak da pitam.

Menjao sam mrezu, prelazio iz telenora u mts uz zadrzavanje broja, a nakon promene mi telefon nakon svakog restarta trazi da unesem PIN kod. O cemu se radi? Telefon je D802 sa stock androidom 4.4.2.

Verovatno nije problem specifican za LG G2, ali ipak da pitam.

Menjao sam mrezu, prelazio iz telenora u mts uz zadrzavanje broja, a nakon promene mi telefon nakon svakog restarta trazi da unesem PIN kod. O cemu se radi? Telefon je D802 sa stock androidom 4.4.2.
Isključi pin kod settings/security/set pin code

Prilozi

• uploadfromtaptalk1422806883882.png
    uploadfromtaptalk1422806883882.png
    253.9 KB · Pregleda: 192
  • uploadfromtaptalk1422806889567.png
    uploadfromtaptalk1422806889567.png
    89.7 KB · Pregleda: 188
Instalirao sam CloudyG2 i sad mi je izaslo fastboot mode started. Sta da radim ? Koji firmware da skinem ? IMEI: 354198064261823

Poslednja izmena:
Ne, SAD odes u recovery. Drzis volume down i power, čekaš lg logo, onda drzis ponovno volume down i power i potvrdiš 3put na bijelom menu. I flashas pravi.

Ne, ne mogu da udjem u recovery jer sam nasao upustvo da obrisem recovery i da flashujem image. jos je u fastboot. sta da radim ?

Koji si ROM imao prije cloudy? Kako si obrisao recovery? Fastboot erase recovery?
Vidim chungwa Telecom, jesi mozda na eBay uzeo?

Poslednja izmena:
Ne u prodavnici. instalirao sam Dorinmanx, i sad mi je ono fastboot klasika. Medjutim, posto mi niko nije pisao, ja nadjem uputstvo na netu i obrisem recovery i laf i instaliram novi laf, sad ne znam sta da radim, da li ima neki recovery da se flash preko fastboot ? Sta da radim ?

Ne u prodavnici. instalirao sam Dorinmanx, i sad mi je ono fastboot klasika. Medjutim, posto mi niko nije pisao, ja nadjem uputstvo na netu i obrisem recovery i laf i instaliram novi laf, sad ne znam sta da radim, da li ima neki recovery da se flash preko fastboot ? Sta da radim ?

Moze ali nemoj sam da radis na svoju ruku nista. U download mode ne mozes da udjes?

Tako sam i ja zahebao prvi g2, pa su mi u servisu dokusurili.

Preopširno govoriš. Kakav si laf stavio?
Opisi sta si sve radio da se nadje najbrže rješenje .
-sorry SAD tek vidim PM. Usrani tapatalk. Napisi ovo gore u detalje pa predjem na komp, nemam puno vremena, moram win8 brisati i win7 strpati.

Poslednja izmena:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2477595

Koristeci ovo upustvo, flashao sam laf img za D802.
Evo ovako, ja sam prvo instalirao KK Baseband, zatim CloudyG2 2.2 i zbog preporuka nakon toga Dorimanx kernel. (Full wipe odradjen). Usao sam u fastboot, taj stuck, medjutim nije imalo odgovora i ja potrazim uputstvo i gore poslat link. Flashao sam D802 taj laf.img sa codefi.re kako vec i flashao sam. Ali kako je napisano ja sam obrisao recovery. I dalje sam u fastboot nemam ideju sta da radim, napokon sam ga kompletno ugasio.... Da laf je za D802

Poslednja izmena:
Ček, dodjem na lap pa da prokomentiramo

-ok tu sam

znaci imao si stock

onda si autorec instalirao za d802 ?

onda cloudy i oznacio si d802 ?

i onda ti je fastboot izbacio ili nakon dorimanx instalacije ?

Poslednja izmena:
Usao sam u download mod ali i dalje ne prepoznaje LG softver telefon.... Tj. crashuje program kad idem read phone information

Poslednja izmena:
^ ako je download mode bez strelica koje idu u krug onda nemas download mode (tj na ekranu su ti plavi krugovi..)

cek, sastavim ti paket pa pokrenes i to je to

Vrh Dno