Uzmi prodaj 4 gb rama ionako su ti nepotrebni sa tako slabim procesorom dobices oko 35 jura pa stim parama sredi proc. A kasnije ako mozes skupljaj lagano za novih 4 gb.Ma video sam ja to odavno, ali nemam novac cak ni za ovaj mod.
Zapravo ih i ima. Pretrazio sam bio KP samo sa onim jednim sto je spomenuo DeRadicci, pa nisam nasao nista zanimljivo.^ KP ima ih u izobilju zaista od 2000 din pa na vise u zavisnosti od xeona ;-) Isto tako imas i tracica ;-)
Iiiii... konačno se i ova tema pretvorila u standardnu benchmark temu o nekoj novoj igri (i pored tolikog komada foruma koji posvećen isključivo ovakvim diskusijama o hardveru). Još kad igra izađe pa se ovome priključe priče u "lekićima", drajverima, frejmrejtu...
A o cemu da raspravljamo kad igra jos nije izasla nego o hardveru. Ja sam dao predlog da se otvore dve teme za ovako velike igre koje su "znacajne" jedna gde se prica o hardveru, fps, podesavanjima.... a druga koja se potpuno okrece gamplayu, likovima....Iiiii... konačno se i ova tema pretvorila u standardnu benchmark temu o nekoj novoj igri (i pored tolikog komada foruma koji posvećen isključivo ovakvim diskusijama o hardveru). Još kad igra izađe pa se ovome priključe priče u "lekićima", drajverima, frejmrejtu...
Ako ti se ne svidja imas onu temu o "igrama sa losom grafikom" pa kuckaj.Iiiii... konačno se i ova tema pretvorila u standardnu benchmark temu o nekoj novoj igri (i pored tolikog komada foruma koji posvećen isključivo ovakvim diskusijama o hardveru). Još kad igra izađe pa se ovome priključe priče u "lekićima", drajverima, frejmrejtu...
Pa ne moze tamo, tema zatvorena.
Od pocetka krenula lose prvenstveno zbog loseg odabira naslova.
Trebalo je nazvati "Klub ljubitelja igara kojima grafika nije na prvom mestu"
Pazi stvarno. E bas steta.Pa ne moze tamo, tema zatvorena.![]()
Diskusija o PC igrama je nemoguća bez priče o hardveru i svemu što ide uz njega.Naivno je očekivati nešto drugo.
![]()
A o cemu i da se prica, nekad su se igre razlikovale da li su o tenkovima, avionima, kamionima, kolima, robotima, sa oruzijem, pesnicenjem, MP, SP, sunjacine, akcione, rpg, pa cak i da li su iz prvog ili treceg lica, itd. Ubacivale se inovacije i smisljale nove fore, sad ti vecina novih naslova sadrzi skoro sve to i samo su varijacije na temu, zavisno od toga sta sve ima od navedenog ili pristupa izabranim aspektima, retko koja briljira i na jednom od tih polja posto su multipraktik i samo se stancuju na godisnjem nivou, a najveci napredak moze da bude na grafickom i estetskom nivou, mada obicno i to izostane ili ne bude u ocekivanim okvirima. Ali predstavlja jedini aspekt u kojem je napredak vidan kroz godine u globalu. Ako pogledas GTA od pocetka do danas, prva promena: pticija perspektiva, trece lice, prvo lice, druga promena: grafika i to je to od bitnijih ostatak igre funkcionise po istom principu, vozi se od tacke A do tacke B, kradi kola, ubijaj, juri, bezi, prati, sve ostalo sto su ubacivali su vise detinjaste sitnice koje te zadovolje jako brzo. Pola stvari koje sam prizeljkivao kad sam prvi put igrao igru kao klinac, dan danas se nisu dogodile sa igrom.Ali nije okej kad je to 99% diskusije. I na to kad se dodaju proseravanja svakojaka (40-50 FPS je neigrivo, analiza tekstura asfalta u 3 pasusa), budeš baš supr dupr.
A o cemu i da se prica, nekad su se igre razlikovale da li su o tenkovima, avionima, kamionima, kolima, robotima, sa oruzijem, pesnicenjem, MP, SP, sunjacine, akcione, rpg, pa cak i da li su iz prvog ili treceg lica, itd. Ubacivale se inovacije i smisljale nove fore, sad ti vecina novih naslova sadrzi skoro sve to i samo su varijacije na temu, zavisno od toga sta sve ima od navedenog ili pristupa izabranim aspektima, retko koja briljira i na jednom od tih polja posto su multipraktik i samo se stancuju na godisnjem nivou, a najveci napredak moze da bude na grafickom i estetskom nivou, mada obicno i to izostane ili ne bude u ocekivanim okvirima. Ali predstavlja jedini aspekt u kojem je napredak vidan kroz godine u globalu. Ako pogledas GTA od pocetka do danas, prva promena: pticija perspektiva, trece lice, prvo lice, druga promena: grafika i to je to od bitnijih ostatak igre funkcionise po istom principu, vozi se od tacke A do tacke B, kradi kola, ubijaj, juri, bezi, prati, sve ostalo sto su ubacivali su vise detinjaste sitnice koje te zadovolje jako brzo. Pola stvari koje sam prizeljkivao kad sam prvi put igrao igru kao klinac, dan danas se nisu dogodile sa igrom.
Pa da je igra izasla za pc i da je mnogo zanimljiva pisali bi ljudi o tome, u suprotnom ne znam sta drugo mozes da ocekujes, pogotovu kad uzmes u obzir ime foruma. A i kao sto rekoh igre su postale dosta repetativne i slicne.Pa, da pišeš o stvarima koje su u igri, da li ti je zanimljivo ili jok, šta ti tu sve ne valjda, šta ja znam, a ne da svaki post bude gotovo samo o grafici i fps-u. To je isto kao da te neko pita kakav je novi čips, dedina sorta, a ti opišeš pakovanje i kažeš kol'ko možeš da pojedeš parčića u sekundi i završiš priču. Niko ne kaže da ne treba pomenuti grafiku, ali jednako kao i ostale aspekte. Tj, ostale aspekte jednako kao i grafiku, jer bi u onom prvom slučaju svaki post sadržao 3 reči.
Vi sto jedva cekate igru, cekacete jos vise... 'Available: Early 2015'
E dobro bi bilo kad bi majka mogla da me poljubi. Steam ti je promijenio sa '27. januar' na 'early 2015'.
Evo developer potvrdio da ce ipak biti 27.-og.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari