Šta je novo?

GTA V

Dokazno kao fejk, ako malo bolje pogledas slike, kvalitet grafike je isti, jedina razlika jeste u vremenu, lik je vjerovatno cekao neko "foggy" vrijeme i naveo to kao "low".
Inace juce je se jedan R* mod javio: "For those excited for more info on GTAV PC, on Heists, and on other forthcoming GTA Online content, please stay tuned here at the Newswire"
Vjerujem da cemo dobiti vise informacija ove dolazece sedmice, definitivno.

Pogledaj na donjem ss-u kvalitet u retrovizoru ni nalik kvalitetu koji ja ne konzoli PS4, daleko daleko bolje izgleda, skoro sam siguran da nije fake.

Imam PS4 verziju znam kako izgleda igra, i ovo definitivno nije sa PC-a, low rez texture, aa skoro da i nema, dd ocajan. Kao sto kazem promjena vremena to je sve.
I na GTA i Steam forumima su vec odavno ove slike procurile, vecina se slaze da je fejk.

Uradi mi ss iz auta zlim da vidim ovakav odraz u njemu ;-)

tako je bre ocemo ss, kao argument :D :banana::banana::banana: rekao vucic :D

Pa kad sam probao igru na ps4 nisam video odraz i znam da sam na tome zamerio i nadao se da tako nece biti na pcju... Mozda je izasao neki patch ne znam zato zelim videti shot sa ps4

Uradi mi ss iz auta zlim da vidim ovakav odraz u njemu ;-)

Ovi ss se mogu postici na PS4, razlicito doba dana mjenaj svjetlost, intenzitet i naravno polozaj sjenki, ne znam sta ti je tu cudno.

A taj "menu" screen je dokazan kao fejk vec prije sedmicu i vise.

A zlim iz auta je jos veci fejk, pogledaj samo sta taj "odraz" prikazuje, umjesto ceste ono obalu :d

Kako još uvek nema nigde preorder? Tj ima na Amazonu, za dvd verziju.

Pa jednostavno iz tog razloga sto R* vise zaraduje novca od fizicki kopija igre tako da digitalnu verziju jos nisu pustili u prodaju ili preorder na steamu npr. Ali uskoro cemo dobiti nove informacije.

Poslednja izmena:
Ma da, izlazi 100% 27 jan, da su htjeli odgoditi davno bi to uradili.

Mozda isprobavaju novi marketinski trik, odladanje nedelju dana pre izlaska. :D
Salu na stranu, tek kad procitah @Leon4 post skontah da igra izlazi fakticki za 2 nedelje. Prosli su silni popusti na steamu, itd. mogli bi da puste pre-order i digitalnih verzija.

Pa jednostavno iz tog razloga sto R* vise zaraduje novca od fizicki kopija igre tako da digitalnu verziju jos nisu pustili u prodaju ili preorder na steamu npr. Ali uskoro cemo dobiti nove informacije.

Kako više zaradjuju od fizičkih kopija? Za PC, i digitalna i fizička kopija igre, kada izadje koštaju isto. Za digitalnu nemaju većinu troškova koje imaju za fizičku, a plus što i tu fizičku ionako, za veliku većinu igara, treba da aktiviraš negde (steam, origina, uplay...). Ili mi promiče nešto?

Upravu si u neku ruku, ali kao sto znamo za pc se skoro uvek kljucevi pojave dosta jeftinije na alternativnim sajtovima, ili se na region foru kupuju tamo gde su najpovoljnije pa se posle prebaci za svoj region. To vecinom rade "gameri", koji i jesu meta prodaje na PC-u. Dok su casual vise manje vec kupili igru na nekoj od konzola.

Kako više zaradjuju od fizičkih kopija? Za PC, i digitalna i fizička kopija igre, kada izadje koštaju isto. Za digitalnu nemaju većinu troškova koje imaju za fizičku, a plus što i tu fizičku ionako, za veliku većinu igara, treba da aktiviraš negde (steam, origina, uplay...). Ili mi promiče nešto?

Da i digitalna i fizicka kopija igara obicnu kostaju isto, naravno ako cemo gledati legalne sajtove, a.k.a trusted (legitimate) resellers. Da to sve sto si naveo stoji sto se tice troskova al ne u ovom slucaju, jer dobili smo informaciju da fizicke kopije GTA V nece dolaziti sa key-om koji ce se moci aktivirati na steamu, nego direktno ce igra ici preko Social Club-a, tako da R* vise zaradi novca prodavajuci fizicke kopije jer steam uzimam sebi odredjen procenat prodatih igara. Zato ja i mislim da nisu jos pustili pre-order na steamu bas zbog toga jer zele da sto vise ljudi kupe fizicke kopije.
U drugim rijecima oni koji zele imati igru na Steam-u moraju kupiti igru bas sa Steam-a, i ja evo cekam da puste pre-order pa da se odmah uzem, nadam se da ce to biti ove sedmice.

Ja isto cekam da se pojavi preorder digitalne verzije na njihovom oficijelnom sajtu da odmah pazarim , nadam se da ce to biti u toku ove nedelje .

cinjenica:

Poslednja izmena od urednika:
I ja cekam negde da uzmem digitalnu kopiju. Izvadio sam iz laptopa dvd i ubacio hdd caddy, nemam gde ni da ubacim diskove...Trenutno zivim u norveskoj, ovde moze da se preorderuje za 400nok, naravno ficizcka kopija.

Javite na temi kad se pojavi na nekom proverenom sajtu digitalna kopija...

Ljudi, ljudi!
Procurele su PRAVE slike iz PC verzije.:D
5MxKe72.png

U pitanju je preview build, tako da par nepravilnosti ne treba nikog da čudi.:D

Nevezano za ovu *******ciju gore,koja je ekstra:p
Stvarno je bezveze sto ni 15 dana do izlaska igre mi nemamo zahteve.

Tisina je dio marketinga (HYPE), uglavnom kad je R* u pitanju. I izgleda da djeluje.
Trebali bi 99% dobiti nove informacije ove sedmice, najvjerovatnije sutra, utorak, jer su izbacili i nove informacije za ps4 i xone kada je bilo tacno dvije sedmice do izlaska igre.

Poslednja izmena:
i inace ispala na newswire tako da cekamo sutra, posto su izbacili post sa snimcima tj GTA FAn Vids...

Ljudi, ljudi!
Procurele su PRAVE slike iz PC verzije.:D
5MxKe72.png

U pitanju je preview build, tako da par nepravilnosti ne treba nikog da čudi.:D

Ma daj bre covece, ovo je fejk samo tako. Pazi kako su napisali "rockster game" ?!

Vrh Dno