Šta je novo?

GTA V

^ ti i ja ne brinemo, ali brinu ljudi sa C2D itd, oni sa malo starijim masinama :)

Nema sta da brinu. Lepo "nabave" igru kada izadje i isprobaju na svojoj masini kako radi.
Mali milion primera u poslednjih 10ak godina kako je (minimum) system requirements sprdnja. :)

Kako bi sprečio zabrinutost gejmera, Rockstar se ovog puta zvanično oglasio i poručio da novog odlaganja neće biti - Grand Theft Auto 5 stiže za PC 27. januara. U međuvremenu su se pojavile i nepotvrđeni minimalni i preporučeni sistemski zahtevi.
Izvor emmi

Kako bi sprečio zabrinutost gejmera, Rockstar se ovog puta zvanično oglasio i poručio da novog odlaganja neće biti - Grand Theft Auto 5 stiže za PC 27. januara. U međuvremenu su se pojavile i nepotvrđeni minimalni i preporučeni sistemski zahtevi.
Izvor emmi

Sve je to objavljeno jos pre dva dana u linku. Pogledaj post na predhodnoj strani pod rednim brojem #1105.

Poslednja izmena:
To nisu zvanični, i krajnje su neuverljivi.

Cim do sada nema nista zvanicno, odlaganje je neminovno.

Hrhehe mislio sam :)) dobar je kraj naziva linka :))

Sneak peek

gta5.jpg

pa i nije toliko lose :)

I sta sad taj lik predstavlja kellhuse? Radi li on za R*?

Fejk.:(
Čini mi se iu da je neko već postovao istu sliku u ovoj temi.

Nije ovaj shot fake postacvili su neke shotove koji su pravljeni ovaj shot nije ;-)

Ok sad nadjinovaj screen shot u toj temi to sto je on pravio koncept ne znaci da su sve koncepti drugo ovaj shot je procureo pre njegovog koncepta ;-)

Fejk ili ne, ne vidim šta je to toliko bitno na toj slici. Slika mogućih podešavanja, vau.

Nije ovaj shot fake postacvili su neke shotove koji su pravljeni ovaj shot nije ;-)
Jeste. Praktično kako bi fanovi sa GTAforums voleli da izgledaju grafička podešavanja (pa su to "novinari" posle preneli kao prave šotke).

Fejk ili ne, ne vidim šta je to toliko bitno na toj slici. Slika mogućih podešavanja, vau.
****ga, ljudi su gladni bilo kakvog info-a o PC verziji. Nedelje nas dele od izlaska (ako ne pomere datum) a ne znamo praktično NIŠTA, da ne spominjem sećanje na GTA IV port koji je u startu bio neoptimizovani krš.

Poslednja izmena:
Jeste. Praktično kako bi fanovi sa GTAforums voleli da izgledaju grafička podešavanja (pa su to "novinari" posle preneli kao prave šotke).

****ga, ljudi su gladni bilo kakvog info-a o PC verziji. Nedelje nas dele od izlaska (ako ne pomere datum) a ne znamo praktično NIŠTA, da ne spominjem sećanje na GTA IV port koji je u startu bio neoptimizovani krš.

Ma, da, ali opet mi apsolutno ništa ne znači ova slika. Meni je ovo bukvalno isto kao i informacija da će postojati crveni autobus u igri. Čekam samo sys req, a ostalo će biti 100% na mestu jer GTA ne može da bude loš. A i već sam prešao, tako da znam da nije ni blizu toga.

STR8, a.k.a Damirbaj, a.k.a WTF a.k.a Nonlinear dobro dosao, ovo je ono tvoje "zgadit cu vam zivot", koja si ti bolest

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno