Šta je novo?

GTA V

Ne znam zasto ne bi mogli da unace bolja ostrcenja a jedan mod moze ali ajde ;-)

a gde ste procitali da ce igra teziti 20gb?

ako bude takav scenario, mozda puste day one patch + 30gb high res texture :D

Ne znam zasto ne bi mogli da unace bolja ostrcenja a jedan mod moze ali ajde ;-)

Zasto bi za PC verziju poboljsalii fiziku ostecenja i (promenili/poboljsali) samu fiziku voznje kada to nisu uradili ni za PS4/Xbox One gde ce se igra sigurno prodati 10x vise?

Poslednja izmena:
Verujem da će stavke kao AI i fizika biti poboljšane, jer u oba slučaja itekako imaju koristi od jačeg hardvera.

E ***., da sam znao da nije igriva na PS3 ne bih je presao vec tri puta na toj konzoli...

Voleo bih da sam ja jedan od takvih sretnika kojima je igriva kada igra 80% vremena ne može da održi ni pišljivih 30fps-a, a nekad padne i do 20-22. Za mene je to čist mazohizam i daleko ispod praga igrivosti.

Voleo bih da sam ja jedan od takvih sretnika kojima je igriva kada igra 80% vremena ne može da održi ni pišljivih 30fps-a, a nekad padne i do 20-22. Za mene je to čist mazohizam i daleko ispod praga igrivosti.
***, kako su onda milioni ljudi igrali ovo na matorim konzolama? Sve sami mazohisti bez standarda!:D

Dal bih mogao da zaigram ovaj gta na 40+ fps na c2d8600 procesoru klokovanom do iznemoglosti ?
Rezolucija je 1080p.

Zasto bi za PC verziju poboljsalii fiziku ostecenja i (promenili/poboljsali) samu fiziku voznje kada to nisu uradili ni za PS4/Xbox One gde ce se igra sigurno prodati 10x vise?

Cenim zbog slobode i jacine hardvera ipak je pc daleko bolja masina... A i u mafia 2 su tako odradili a 2k je radio na oba projekta pa zbog toga imam neka veca ocekivanja :)

@mihailo998 Koju god da ima nece se naigrati sa dual core procesorom :)

^ kupi Q9550 ili neki cpu sa Q oznakom i cepi u tvoj soket , cim imas pokidan CPU OC-om znaci da imas ok i plojku to je to

Nemam pare. Koristim sta mi je na raspolaganju. Ako moze, moze. Ako ne moze, ***. Gledacu gameplay na yt .

Nemas 40ak evrica da dodas nakon sto prodas tvoj cpu za Q9xxx ?

Ne. Zivim na socijalnoj pomoci. Otac ratni vojni invalid, majka bez posla, ja idem u nadnicu kad ima posla.Razumi me.

771 mod (Xeon E5450) mu je duplo jeftinije resenje. Ko jos kupuje Q9xxx... ;)

Uradi ovo sto ti DeRadicci predlozio ti imas extra grafu i ram u odnosu na procesor pa ces verovatno moci na low ali... ko zna mada ja verujem da ces moci. ;)

Samo zbog grafike mislio sam da ima kes jer je 8gb ddr2 papreno gtx 660 100evra sad a bila je 250 itd...

Sjajno nisam znao, kako legne u soket sve pase po ps? A bios podrzava xeon?

Ovo je zaista full, iskreno nisam znao da moze da se stavi xeon :) imao sam 2 ploce 775 p5Q i P5K SE nisu lose klokovale E procesore sada su plocice poklonjene ali ako naleti neka probacu i ja, obozavam da prckam HW :-D :)

Pa ako obozavas kako nisi ranije video temu u podforumu procesori ?

Na zalost eto nisam, niti mi je slicna stvar pala na pamet pa da pretrazujem ;-) Eto posto ne bi ni ti video da nije pokrenuta ta prica, probaj, neces nista izgubiti ;-)

Ma video sam ja to odavno, ali nemam novac cak ni za ovaj mod.

Ako RS želi da igra bude nerealno zahtevna - onda će biti nerealno zahtevna. Na primer ako imaju ugovor sa nekim proizvođačem hardvera, ili ako iza kulisa guraju neku posebnu agendu.
Posle je to lako opravdati nekim neprimetnim poboljšanjima u odnosu na konzolne verzije, a koliko vidim neki izgleda ŽELE! (epic facepalm za takve) da igra bude maksimalno zahtevna pa sigurno neće biti puno buke ako i bude tako.

Dokle više sa ovim pričama...baš njima treba ugovor sa proizvođačem hardvera, kad za prvi vikend prodaje zarade više para od jedne svoje igre nego što taj proizvođač od svojih video karti zaradi za 3-5 godina.

Naravno, važi i obrnuto. Baš njih može da plati proizvođač hardvera koji zarađuje 10 puta manje od svih grafičkih karti koje proda da ubogalje igru na kojoj oni zarade mnogostruko više.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno