Ne znam zasto ne bi mogli da unace bolja ostrcenja a jedan mod moze ali ajde ;-)
E ***., da sam znao da nije igriva na PS3 ne bih je presao vec tri puta na toj konzoli...
***, kako su onda milioni ljudi igrali ovo na matorim konzolama? Sve sami mazohisti bez standarda!Voleo bih da sam ja jedan od takvih sretnika kojima je igriva kada igra 80% vremena ne može da održi ni pišljivih 30fps-a, a nekad padne i do 20-22. Za mene je to čist mazohizam i daleko ispod praga igrivosti.
Zanimljivo pitanje. A ram i grafa? To nemas?Dal bih mogao da zaigram ovaj gta na 40+ fps na c2d8600 procesoru klokovanom do iznemoglosti ?
Rezolucija je 1080p.
Zasto bi za PC verziju poboljsalii fiziku ostecenja i (promenili/poboljsali) samu fiziku voznje kada to nisu uradili ni za PS4/Xbox One gde ce se igra sigurno prodati 10x vise?
Zanimljivo pitanje. A ram i grafa? To nemas?
Zbog plojke sam rekao... vec ima 775
Ako RS želi da igra bude nerealno zahtevna - onda će biti nerealno zahtevna. Na primer ako imaju ugovor sa nekim proizvođačem hardvera, ili ako iza kulisa guraju neku posebnu agendu.
Posle je to lako opravdati nekim neprimetnim poboljšanjima u odnosu na konzolne verzije, a koliko vidim neki izgleda ŽELE! (epic facepalm za takve) da igra bude maksimalno zahtevna pa sigurno neće biti puno buke ako i bude tako.
Sta sve necu naci/procitati ovde... :type:Malo je komplikovano ali mislim da se isplati
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?321917-Moj-771-na-775-mod
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari