Не, моји ме зезнули. Сад ми послали фотку. На 5550дин колико су они прорачунали узето је 1776дин од којих царина 554, 95дин. Онда је ок ваљда.
Edit: узела пошта 200 динџи хахаха. Није довољно што ја плаћам поштарину него и они мало да узму. Шоу.
Па отварање и затварање пакета се не ради нигде поготово што ми приде и наплате оно што не би ни смели да раде. Ал' нема везе.
Мислим на то да се не ради нигде изван Србије. Пошту отварају само у Србији а то не би смели да раде осим ако садржај то не изискује. Не занима ме закон пар болида из скупштине који заједно немају 3 разреда средње. Причам генерално.
Kolko li cu ja da cekam kad mi je jedan paket shipped 01.dec, drugi paket 04.dec. Isto iHerb. Letos mi je stizalo sa iherb za 15 dana. Ocigledno je haos sada.
Ок можда у Америци. Али зар није логично да су то пакети намењени некоме и шта има Мица убица или Џо Бло да отвара мој пакет? Капираш? Небитно да ли је Србија или нека друга земља у питању.TO što pričaš nije tačno. I u USA recimo carina otavra pakete čak i na izlasku iz zemlje. Ja sam par puta dobio paket iz USA sa zelenim selotejpom gde je pisalo US Custom...otvaranje pošiljaka je zabranjeno neovlašćenim licima i mimo procedure a ne svima i uvek...
Мислим на то да се не ради нигде изван Србије. Пошту отварају само у Србији а то не би смели да раде осим ако садржај то не изискује. Не занима ме закон пар болида из скупштине који заједно немају 3 разреда средње. Причам генерално.
Ок можда у Америци. Али зар није логично да су то пакети намењени некоме и шта има Мица убица или Џо Бло да отвара мој пакет? Капираш? Небитно да ли је Србија или нека друга земља у питању.
Vidi i meni vise odgovara da ne otvaraju pakete, ALI opet ti kazem moze na paketu da se napise sta je da bude jedna stvar a u stvari nesto drugo. Imaju skenere to je tacno nije problem, ali ne mozes kroz skener da vidis ime i model telefona, vec samo mozes da vidis da li je to mobilni ili ne, ne znam da li si ikada gledao kroz skener?На пакету пише шта је тако да не видим проблем а и брате имају скенере па нека гледају. Ако сумњају наравно да ће да отворе и са тим немам ни најмањи проблем. Где год сам боравио никад ми се није десило да отварају пакете. Поштујем закон наравно али мислим да ме закон у овом случају кеца ко мајмуна а ценим и већину људи у Србији. Нема оправдања ни за царињење суплемената а богами ни за наплату отварања пакета.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari