Vidis meni ne jradu neregistrovane posiljke bar do sad nisu, zadnju sam dobio pre 5 dana u pitanju su sva kablica.Meni su pocele u poslednje vreme da se gube posiljke (mislim na ove male sa kablovima i slicnim sitnicama). Recimo svaka cetvrta ili peta posiljka ne stigne.
Odakle naručujete bez praćenja?Izgleda su poceli da kradu posiljke bez pracenja , masovno
Odakle naručujete bez praćenja?
Meni stigli vrhovi za bubice od 3$ sa TN, uredno napisana cena, neocarinjeno.
lol. Nije mi jasno kada se ovako veliki broj ljudi žali, zašto ne može da se organizuje neko treće nezavisno telo koje bi moglo da nadgleda njihov rad? Očigledno ne rade kako treba...
Da li neko zna do kog datuma su stigli?
Да ли је могуће да је на 42е ударено 50% царине или чега већ и то на витамине???
Na deklaraciji treba da ti pise odvojeno kolika je osnovica, carina i pdv.
Nije u redu. Ako je osnovica 5550 din to je oko 46 € pa je trebalo da platis samo PDV.
I ja sam platio carinu na 45e sa iherba jednom , nekad se malo zanesu, pa onaj limit od 50e pretvore u 50$ i eto... Žalba skuplja od carine, tako da ***.
Off: Ma bilo je slucajeva da HK$ dolare pretvore u US$ :smash:I ja sam platio carinu na 45e sa iherba jednom , nekad se malo zanesu, pa onaj limit od 50e pretvore u 50$ i eto...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari