Željko, ti ili ne vidiš ili nećeš da vidiš šta čovek pokušava da kaže.
Poenta je da se on oseća prevarenim od strane prodavca (što izgleda stvarno i jeste), ali isto i od strane Limunda, s obzirom da su i pored svih dokaza koji su im predočeni prodavcu obrisali negativnu ocenu.
I na kraju, kakav je to način da se nekome skine ocena ako se vrati novac????!!!
A gde je vreme koje je potrošeno na cimanje kupca i nerviranje zbog kupovine neispravnog predmeta? Isti tretman za korektne prodavce i muljatore koji idu logikom APP - ako ne prođe baš ga briga, vrati pare, zabaci udicu i čeka drugu žrtvu. To samo ovde ima?!!
Ok znaci na ebay-u, ali-ju itd postoje pravila i tamo ih postujes jer i tamo ako prodavac primi predmet nazad ne dobija negativnu, jer je to logicno, cak ti tamo u vecini izvisis i za postarine slanja nazad, a ovde naravno mislis da treba da ide drukcije??? 9jer naravno nisu svi prevaranti)
Nigde ja ne sporim da se iz odnosa prodavca vidi da je pokusavao da zavlaci, ali pravila postoje (takodje pravilo da se predmet ne servisira vazi svugde) ali sta to vredi ima vas ovde par prepametnih koji samo negativno vide
Sto se mog razmisljanja tice limundo ako neki non stop pokusava da zavlaci ima mogucnost sankcije, a to da po vasem besu treba odma da banuje nema smisla, jer vidim da neki ovde imaju mnostvo naloga zatvorenih, znaci pujpik meni je greskom zatvoren nalog ali zato ti isti bi bar 50% limunda banovali, smesno!
A oni koji me neznaju a porede me sa Ujcemikom taj postupak govori samo kakvi su oni sami!
Poslednja izmena: