Probao sam sad igru, prvo mi je sve bilo crno,tj senke su potpuno crne,ne vidim nista... Onda sam se iznervirao jer nema nikakvih podesavanja za zvuk, imam 5.1, a ne znam kako ga igra koristi, bukvalno ne cujem nista kada neko prica... Onaj gej lik na pocetku za stolom mi je pricao nesto, nista nisam cuo... Moracu ispocetka sa slusalicama,ili da ga nadjem na youtube... (Sa slusalicama je ok)
Stavio sam najnovije beta drajvere za grafu, opet isto sve mi je crno,ne vidim nista... Onda sam menjao graficka podesavanja detaljno sve i izvalio sam da problem pravi Lightning,samo na LOW radi lepo,tj na bilo kom drugom podesavanju su senke potpuno crne i nista se ne vidi.
Onda,igra je neoptimizovana toliko da mi se stvarno ne igra :/ Stavim sve na najniza podesavanja - imam 70fps.... Stavim sve na najvisa (osim AA,to nikad ne ukljucujem) imam 50-70fps... Znaci nema razlike skoro

Plus ima random stutter, a i kada pomeram misa kao da secka,a frejmovi normalno ne mrdaju...to me uzasno nervira...
Ne znam,za sada mi je neigrivo... Najvise sam se smorio sto mi je FC 3 radio na laptopu sa i3 prvom generacijom + ati 5730, sve na najvisim podesavanjima,bez IMALO problema.... a ovo vnugo,em izgleda isto,em radi kao vnugo na,moze se reci,odlicnoj gaming masini... meh...