MagicMaster
Čuven
- Učlanjen(a)
- 12.05.2007
- Poena
- 510
Nalog se pravi isto kao i pre što se pravio. Čitaj.
Pozdrav, bilo bi dobro za nas neuke da se napravi neki tutorial noviji oko otvaranja naloga, preko koje banke, i sve kako dalje ide. Mislim da bi bilo jos vecno zahvalnih ljudi kao ja![]()
Evo, radi. Poslao sam 19 dolara na nas nalog. Provizija je na taj iznos sa konverzijom u je**** euro iznosila 150 dinara. Zna li neko kako da stavim da mi je dolar primarna valuta.
Uspeo sam da promenim valutu u podešavanjima ☺
Evo, radi. Poslao sam 19 dolara na nas nalog. Provizija je na taj iznos sa konverzijom u je**** euro iznosila 150 dinara. Zna li neko kako da stavim da mi je dolar primarna valuta.
Uspeo sam da promenim valutu u podešavanjima ☺
Ipak nije sve omogućeno, ne radi mi Donate button na primer, piše da korisnici u Srbiji i dalje ne mogu da primaju novac. A na nalogu možeš da šaljes Request.
To je skoro 10%,kakvi on-line zlikovci.
Mnogooo,
Kako ide u praksi bez konverzije... kako ona moze da se izbegne.
Tipa hocu sa mog naloga da prebacim 10 eura dolara nije bitno na nalog drugog lica ?
Request - nema obaveze plaćanja
Invoice - postoji obaveza plaćanja
Ovo je suština...
Kod mene i dalje nije moguće:
![]()
Mogu da kažem da je ovo 4 eura smešna cifra povlačenja novca. Na 500 dolara koliko ja obično izvlačim je to zanemarljivo.
Kako stvari stoje, samo pomocu Request-a sada, mada bi trebalo i normalne uplate da omoguce vrlo brzo, nadam se.
Pa pazi, ja kad sam god povlacio pare sa PayPal-a, na racun u Americi, bilo je besplatno. Ovo je verovatno fiksna cifra.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari