Koga zanima taj deo??? Pitanje je bilo za ovo "DZ" sto je rekao, znaci oko PayPala... ne znam uospte zasto pominje ove druge sajtove![]()
Eto i covek ti gore sve objasnio a nisam nista platio dakle za DZ, sve funkcionise. A posto je tema PayPal to sam i napisao. Nisam nikoga *****ao a ti nemoj da glumis majku Terezu. Sta nikad se nisi obradovao kad si nesto dobio? A naveo sam zasto sam to i obrisao, bas zbog takvih poput tebe... elem
Koga zanima taj deo??? Pitanje je bilo za ovo "DZ" sto je rekao, znaci oko PayPala... ne znam uospte zasto pominje ove druge sajtove![]()
Inace opet mi ne funkcionisu nove opcije na PP.
Pitanje>
Da li je neko ovih dana prebacio novac na PP i nakon toga kupio nesto drugo sa tim novcem? Da li to funkcionise?
Ja stvarno ne znam da li je srpski paypal nalog razlicit od ostalih u svetu, ali znam sigurno da:
1. Ako imas neki "balance" tj. pare na paypal nalogu, mozes slobodno da kupis nesto online. Cak sta vise imao sam situaciju da sam nesto kupio online, a posto cenu nije pokrio paypal balance, automatski je povucena i dodatna suma sa kartice da bi se racun pokrio. Dakle nikakvo povlacenje na bankovni racun, pa tek tada dozvoljeno koriscenje nije potrebno.
2. Meni za ovih 10 godina koliko koristim paypal, nikad prvog u mesecu nije automatski prebacen novac na bankovni racun. (nek mi neko da link gde to pise i gde se to namesta u paypal nalogu, ja to ne nadjem, ako ima uopste).
3. Novac sa paypala povlacite sami, tj. kad zelite i to zadovoljstvo kosta 2e po transkciji.
4. Maximalna novcana transakcija tj. povlacenje novca je 750$. Ne mesecno, vec dnevno. Dakle sledeci dan opet mozes da povuces 750$ (ako imas naravno) i opet ce ti to naplatiti 2e.
Po netu se provlace informacije da paypal povlacenje novca naplacuje 5$ (za sprski paypal), sto je po meni malo bezveze, i nisam siguran da je to tacno, jer stvarno nema logike da odstupa od drugih.
Mazi7 ti je napisao da to zadovoljstvo košta 4e za povlačenje novca, drugo na koju zemlju ti je registrovan PP jer nije isti PP US i PP RS ili PP BA....
PP za HR je tek izmenom pravilnika od 08.10 omogućila korišćenje PP Balance za plaćanje do sada to nije bilo moguće...
Imate ovde tabelu koliko košta naknada za povlačenje sredstava bez čekanja (odmah).
https://www.paypal.com/rs/cgi-bin/w...63663d3faee8d66f31424b43e9a70645c907a6cbd8fb4
Juče sam lepo okačio i evo još jednom u nadi da će od silne prepirke neko i pročitati.
Pogledajte prilog 151917
Ocigledno da ne vaze ista pravila za sve zemlje, moj paypal je registrovan na zemlju clanicu EU, verovatno je to razlog sto ja kad odem na ono Withdraw funds, dobijem ovu sliku koju je Agr3ssor okacio, tj. 2e po transakciji za povlacenje.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari