Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
https://bitcointalk.org/index.php?topic=583449.msg9194871#msg9194871
Ajd sad budi pametan...istina ili pljuvačina da bi se promovisali "drugi" miner-i...:trust:
Ajd ko ima nalog na onom Ruskom sajtu nek ih pita ima li istine u ovome....
Meni radi vec 10ak dana. Dwarf me nije dirao, minergate me ne dira, ne vidim u cemu je problem. Mislim da je FUD.
Meni msi 270x hawk na 1240/1500 daju 505khs
Pobedile!
Temperature 60C uz 35% fan
Pa to je silovanje karte. Cisto sumnjam da ce to proci bez posljedica osim ako ne planiras da ih bacis kad prestanes sa kopanjem.
Ja ne znam jel ste vi mazohisti ili šta... milion pritužbi na dwarf, sve se svode otprilike na isto (misteriozan pad zarade svakih par dana), na francuza nikad primedba ali svi i dalje trčite na taj dwarf... neverovatno
A i sto je toliko neophodno da salje direktno na menjacnicu? Francuz radi kao zmaj, lepo salje u gui wallet (isti kao za BTC i LTC) koji radi bez problema, odatle saljem na menjacnicu - opet bez problema. Niko ne krade, sve funkcionise normalno.
Zanimljivo da meni 14.9 (i 14.9.1 beta) drajveri konstantno "pucaju" na podešavanjima (280x-VaporX 1020/1500/1018mV) na kojim 14.4 radi kao sat...VaporX x280 sa 14.6 driver-om jedva 550, posle update-a na 14.9 daju 571 (kminer -i 10 -m 2 1080/1500)
Ccccc... Ni za milion dolara?![]()
a majnere pališ preko smartfona?![]()
Ne pada mi napamet da koristim DOS wallet kad i najveći shitcoini imaju normalan GUI.
Onda lepo idi na dwarf pa neka te kradu 30% dnevno, meni ni iz dzepa ni u dzep.
A ko tebe uopšte pita za mišljenje?
Kao prvo, ovim mojim postom samo pokusavam da pomognem kolegama rudarima koji su i meni nebrojeno puta pomogli, da ne idu na poolove koji ih kradu samo da bi slali novcice direktno na menjacnicu, kada vec postoji resenje u GUI walletu, koji je ISTI kao i za BTC, LTC i ostale.
A kao drugo, nisam bas od moderatora ocekivao ovako visok nivo komunikacije. Poradi malo na tome, inace srozavas nivo bench-a.
I kao trece, nema sta mene bilo ko da pita za misljenje - postovacu gde hocu, sta hocu (bez da vredjam druge) i kad hocu. Ukoliko to krsi pravila ovog foruma, slobodno me sankcionisite, banujte, whatever.
Bla bla truć truć... tema je monero![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari