Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Meni radi vec 10ak dana. Dwarf me nije dirao, minergate me ne dira, ne vidim u cemu je problem. Mislim da je FUD.

Pa ni mene Dwarf ni jednim nije dirao (ni sa jednim verzijom) al rekoh da pitam ljude koji imaju više iskustva/znanja...Mada i ja mislim da pokušavaju da spreče ljude da prelaze na "jeftiniju" varijantu od Clay-a, zato što onda on mora da izbacuje jače minere koje su (možda) neki od njih platili kao ekskluzivu...

Dok mi skupljamo mrvice pametni zaradjuju prave pare :D

Pozdrav svima. Zamolio bihz a malu pomoc. Pre 3 dana je dwarf isplatio automatski 10 monera na moju adresu na bittrex-u. Ali nista jos uvek nije stiglo. Proverio sam u block chainu, postoji transakcija ali na sajtu ne pise nista. Pokusao sam da nadjem mail na koji mogu da posaljem zalbu, ali ocigledno, suport mi izgleda kompikovano. Neka pomoc oko mejla za zalbu ili ako neko zna zasto ne stizu koini ako je imao slicnu situaciju.

VaporX x280 sa 14.6 driver-om jedva 550, posle update-a na 14.9 daju 571 (kminer -i 10 -m 2 1080/1500)

U celoj ovoj frci dwarf je naso da krade kao nikad do sad,Vodim racuna o tome jer su mi opasno sumnjivi
a nisam neko ko voli da prepusta stvari slucaju.
Napisao sam jedan "muski mail" adminu s kojim se redovno dopisujem i upozoravam.
Evo maila koji sam mu malocas poslao, da vidite i znate, a ako njegov odgovor ne bude na mestu
preporucujem da se ispozakacite svi sa svojim walletima i da mu kazete kolko je trebalo da bude
xmr-a a kolko ste vi dobili.
Evo sadrzaja maila koji sam majmunu poslao,sad cekam odgovor:

For the past 24h,I have noticed that the total payout on Dwarf for my friend and me was very significantly lower than previous days.Since I have inspected all the probable causes and possible failures that might have caused lower XMR payouts I concluded the following:

1.The machines had virtually zero downtime,so they had near to maximum performance in the last 24h.

2.I concluded from the log files of my miners I from the personal sharer to you server that my hardware reported equally shares as the previous days.

3.There were not server timeouts or downtime which could cause share dissipation.

So,I would like to know why I had much less overal payout,specifically,on the following accounts(wallet adresses),since those are my adresses and are most suitable for me to serve as an reference.

I will also provide the expected payouts that should have been done according to your XMR profit calculator(which should be approximatelly correct,if not precise)
1. 49HkjJP9V3jR5A21P84qAUJ5NnH5XMa8shxr3Evk3oX2YhYBFCcrDDT1Uje4naoCkKPqx1NeMxfzvczwPGsTdzac4a68y3u

This wallet adress performs at about 3.5-3.6kh/s
Total payout for the last 24h was about 2.3 XMR
Your calculator says:2.93XMR expected payout

2. 44aBVT9QMB59TkVqKdSECXAvU6KXohKZqCmZoTbg1Ar4VRvFvUEqbKvNWsqFucUQ3KRejoGBu9JZhWfipiAuQU192gkZ6Db

This wallet adress perfoms at about 18.5-19kh/s
Total payout for the last 24h was about 12 XMR
Your calculator says:15.57 expected payout
41horEirRQGUtZ8tjPyj8UEVvoY1zZ4vKS6e2PgbhWKdWWoVZyAdL6oGQyvNVCHmByXHXyZbAAWrXG2H74onwSAYRNs6FN9

This wallet adress perfoms at about 9.5 kh/s
Total payout for the last 24h was about 6.5 XMR
Your calculator says:7.99 expected payout

I request explanation for the extremely poor payouts for the last 24h or possible errors in the system of reporting the payouts.
If there is something I missed I appologize,
If not,I will take steps that I dont want to consider right now

Ja ne znam jel ste vi mazohisti ili šta... milion pritužbi na dwarf, sve se svode otprilike na isto (misteriozan pad zarade svakih par dana), na francuza nikad primedba ali svi i dalje trčite na taj dwarf... neverovatno

Ja ne znam jel ste vi mazohisti ili šta... milion pritužbi na dwarf, sve se svode otprilike na isto (misteriozan pad zarade svakih par dana), na francuza nikad primedba ali svi i dalje trčite na taj dwarf... neverovatno

Jel ima francuz isplatu na menjačnicu?

A i sto je toliko neophodno da salje direktno na menjacnicu? Francuz radi kao zmaj, lepo salje u gui wallet (isti kao za BTC i LTC) koji radi bez problema, odatle saljem na menjacnicu - opet bez problema. Niko ne krade, sve funkcionise normalno.

A i sto je toliko neophodno da salje direktno na menjacnicu? Francuz radi kao zmaj, lepo salje u gui wallet (isti kao za BTC i LTC) koji radi bez problema, odatle saljem na menjacnicu - opet bez problema. Niko ne krade, sve funkcionise normalno.

Znači klasika...pokreneš wallet, generišeš adresu i kopaš preko pool-a u novčanik? Ako može link do tog walleta...

edit:
VaporX x280 sa 14.6 driver-om jedva 550, posle update-a na 14.9 daju 571 (kminer -i 10 -m 2 1080/1500)
Zanimljivo da meni 14.9 (i 14.9.1 beta) drajveri konstantno "pucaju" na podešavanjima (280x-VaporX 1020/1500/1018mV) na kojim 14.4 radi kao sat...

Poslednja izmena:
Ne pada mi napamet da koristim DOS wallet kad i najveći shitcoini imaju normalan GUI.

Ccccc... Ni za milion dolara? :p

Ne pada mi napamet da koristim DOS wallet kad i najveći shitcoini imaju normalan GUI.

Onda lepo idi na dwarf pa neka te kradu 30% dnevno, meni ni iz dzepa ni u dzep.

@karanovicz

Evo odavde sam skinuo GUI wallet, poslednja verzija je 0.38.2 ako se ne varam, sve sljaka kako treba. Naravno, kad saljes novcice na menjacnicu treba uz adresu da saljes i payment id.

A ko tebe uopšte pita za mišljenje?

Kao prvo, ovim mojim postom samo pokusavam da pomognem kolegama rudarima koji su i meni nebrojeno puta pomogli, da ne idu na poolove koji ih kradu samo da bi slali novcice direktno na menjacnicu, kada vec postoji resenje u GUI walletu, koji je ISTI kao i za BTC, LTC i ostale.
A kao drugo, nisam bas od moderatora ocekivao ovako visok nivo komunikacije. Poradi malo na tome, inace srozavas nivo bench-a.
I kao trece, nema sta mene bilo ko da pita za misljenje - postovacu gde hocu, sta hocu (bez da vredjam druge) i kad hocu. Ukoliko to krsi pravila ovog foruma, slobodno me sankcionisite, banujte, whatever.

Kao prvo, ovim mojim postom samo pokusavam da pomognem kolegama rudarima koji su i meni nebrojeno puta pomogli, da ne idu na poolove koji ih kradu samo da bi slali novcice direktno na menjacnicu, kada vec postoji resenje u GUI walletu, koji je ISTI kao i za BTC, LTC i ostale.
A kao drugo, nisam bas od moderatora ocekivao ovako visok nivo komunikacije. Poradi malo na tome, inace srozavas nivo bench-a.
I kao trece, nema sta mene bilo ko da pita za misljenje - postovacu gde hocu, sta hocu (bez da vredjam druge) i kad hocu. Ukoliko to krsi pravila ovog foruma, slobodno me sankcionisite, banujte, whatever.

Bla bla truć truć... tema je monero ;)

Bla bla truć truć... tema je monero ;)

Slazem se sa kologom Stormbringer_bg.
Ovo nisu reci jednog moderatora.Cim ti se ne svidja argumentovano i realno izlaganje nekog odmah ide klizeci.
COvek je 100% u pravu i ja sam otiso sa dwarfa.
Inace wallet za monero je tako prost da svako moze da se snadje.
I tako je Stormbringer_bg.Ovo je forum,ovde se iznose misljenja,ne pita se niko.

Tema je Monero.
Ukoliko vam neko od moderatora ne igra ili krši pravila obratite se adminu.
Hvala.

Nazad
Vrh Dno