pmfrulez
Slavan
- Učlanjen(a)
- 03.01.2014
- Poena
- 200
Uključi i ovo za svaki slučaj:
Negde sam pročitao, ne znam gde.
kad sam ubacio to povecao se hashrate za nekih 10-15 h/s po karti hvala
Uključi i ovo za svaki slučaj:
Negde sam pročitao, ne znam gde.
kad sam ubacio to povecao se hashrate za nekih 10-15 h/s po karti hvala
Samo rudaru koji ima dovoljno novca da čuva novčiće će se isplatiti. Ostali će brzo da se razočaraju.Ma ne moras meni objasnjavati, ja to znam jako dobro. Ali moram imati odgovore na potencijalna pitanja, posto sam izasao iz fazona odavno, ja gledam neke druge stvari u prici, i predpostavljam da je najgora stvar koju neki pocetnik moze da uradi trgovina. E sad, ako covek hoce da zna koliko je to, ja mu kazem. Kao sto bih mu rekao da kupi direktno neki coin, npr btc. Ako kupi hardvare, nikad nece izrudariti toliko, ali mu je veci deo tog novca kod kuce, u istom tom hardveru. Pa nek sam proceni sta mu je najpametnije.
kminer 1.4b 4x7950 rig ravno 2300h/s![]()
da, 280x ne radi kako bi trebalo u odnosu na 270(x) pa i 280
Slažem se sa SAJom da je to malo...meni sa 1.4 Rusom na 1020/1500/ -i 12 -m 2 asus daje 576-577 h/s (-i 11 daje 571-572 h/s) dok Sapphire 280x (vapor-x) na istim klokovima sa -i 10, -m 2 daje 557-558 h/s . Naravno obe su hynix memorije....nemoj da uporedjujes asus dcII sa drugim kartama , jer je asus bolji za ~20% , imam razlicite rigove sa kartama i asuske ladno daju 530-540 na 1070/1500, a saphire 280x 500-510, jednom reciju strasne karte![]()
sad izvaljujem da 270 sad daju kao na scryptu (tj tačno 1000x manje)
znači od 280x treba očekivati 700+ u nekoj narednoj verziji
Clay-a jedino Rus može da natera na toNek izbace tu verziju sto pre... dolazi zima, treba grejati sobu :d
Šta su naveli (ako su) kao razlog fake shares ili nešto drugo?Ja jesam dobio ban na francuzu kada sam ga prvi put pokrenuo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari