ma na 0.8.8.1 sa 0.005 fee salje i vise 7 komada sam sad upravo proverio ...proslo ekspresno...mozda da se pokusa da se skine novi 0.8.8.1 sinhronizuje deamon iz pocetka...mozda je kod saja ******o u samom walletu *** kreiras novu adresu pa probas
Ja pustio sinoc da se odradi sync i na kraju je malo po malo leglo nekih 4.65 xmr-a. Ne znam ko je rekao da probam jel mozda ima zaglavljenih novcica ali legli su i prebacio sam ih. Prvi put da je wallet radio kako treba![]()
Ma bio sam ubedjen da nema vise nista. 45 je bio star sync i kad sam pokrenuo wallet pocelo da stize 0.1-0.2 xmr-a. Na kraju se skupilo 4.6. Ihaaaa![]()
Nema lepse,mozda i ima da smo to uradili u nekoj daljoj buducnosti a da xmr vredi mnogo vise ,mada je to naucna fantastika al ko zna mozda ovaj shit dozivi neki bum bas zato sto niko nema poverenja i zato sto ga svi dumpujemo onako iz inata![]()
Kad se samo setim kad je BTC skocio na 1100$+ kako sam isao po pool-ovima i skupljao po 0.2, 0.18 ... BTC-a.
Kad se samo setim kad ste me zvali i govorite mi kako ste otkacili neku sicu oko preproslog novembra,nesgde oko 400BTC-a:smash::whip:
Pssstt![]()
Dobro bre,znamo svi da ih nemas vise.
Ja sam 140BTC-a dao tog novembra za par dualki(6870x2) jble me dualke:whip:
ma le ima nesto isplativije od ovog shita bez kasvetnog walleta jer kolko ja nesto racunam ima za struju i burek ... :S:
na multipool-u je x11 isplativiji nego monero, ovih dana je i x13 bio isplativiji
ne znam kako racunas.. ali mi mozes pojasniti posto ja verovatno gresim
pratim kalukaltore svo vreme. u nekim momentima URO, CANN, *** odu iznad XMRa po ispaltivosti.
sledece, odem na te poolove i u tom momentu su ti coini bili zaglavljeni pa im je next diff pao za trecinu, sto posle pola sata kad ode na normalu je ispod XMRa. a za tih pola sata kopanja i par sati zaglavljivanja ne verujem da dobijes vise nego na XMRu
evo ovako x11 je cele ove nedelje bio isplativiji od monera i to od 10-40% i to na dnevnom nivou tj na 24 casa kontrole, a pogotovo sto sa monerom ne dobija se isto , jer kalkulator kaze jedno , pool drugo, a ti dobijes nesto trece i plus sto x11 se radi na linuxu (a to se jos ustedi na struji) pa kad se sve sabere x11 je isplativiji
yaamp.com
Šta bi sa onim Ruskim sajtom (kminer)? Nisam baš najbolje razumeo, jesu li to ban-ovani svi koji brane kminer?
Nisam u toku,ja ga i dalje koristim,necu da ga menjam pa i da daje manje,od kad sam video kolki je prevarant onaj clay,ko zna kolko njemu bacaju kartice i kojim minerom kopa ,nije valjda da se poziva na uvodjenje sankcija rusiji i po ovom pitanju![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari