Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

ma na 0.8.8.1 sa 0.005 fee salje i vise 7 komada sam sad upravo proverio ...proslo ekspresno...mozda da se pokusa da se skine novi 0.8.8.1 sinhronizuje deamon iz pocetka...mozda je kod saja ******o u samom walletu *** kreiras novu adresu pa probas

Jao bre ljudi, citajte, pricao sam o gui wallet-u koji je Jojatekok pravio. A sa simple wallet-om sam imao neki totalno levi problem i necu da ga koristim iz principa vise.

Preporučujem da ga ne koristiš, daemon i wallet nisu update-ovani još od avgusta.

Nalepite ovde problem, možda će neko znati. Uglavnom, preporuka da sve lepo izbrišete, osim *.keys i lepo ispočetka. Ako treba da resetujete novčanik, samo izbrišite VašWallet.Fajl, čije ime glasi pod zvezdicom kod *.keys fajl-a.

Ja pustio sinoc da se odradi sync i na kraju je malo po malo leglo nekih 4.65 xmr-a. Ne znam ko je rekao da probam jel mozda ima zaglavljenih novcica ali legli su i prebacio sam ih. Prvi put da je wallet radio kako treba :)

Ja pustio sinoc da se odradi sync i na kraju je malo po malo leglo nekih 4.65 xmr-a. Ne znam ko je rekao da probam jel mozda ima zaglavljenih novcica ali legli su i prebacio sam ih. Prvi put da je wallet radio kako treba :)

Reko ti ja da ima ti neverujes,meni stiglo juce 7zaglavljenih,bitno je samo da se blockchain sinhronizuje od pocetka bar za verziju 0.8.8.1,a da se ne skida gotov pa da se ubacuje manuelno,provalio sam i kad se to desava,kad saljes iz walleta a ne ostavis dovoljno za fee od 0,005 ponekad prodje transakcija al obavezno zabode deamon pri izlasku na exit,i tako ostanu zaglavljeni

Ma bio sam ubedjen da nema vise nista. 45 je bio star sync i kad sam pokrenuo wallet pocelo da stize 0.1-0.2 xmr-a. Na kraju se skupilo 4.6. Ihaaaa :)

Ma bio sam ubedjen da nema vise nista. 45 je bio star sync i kad sam pokrenuo wallet pocelo da stize 0.1-0.2 xmr-a. Na kraju se skupilo 4.6. Ihaaaa :)

Nema lepse,mozda i ima da smo to uradili u nekoj daljoj buducnosti a da xmr vredi mnogo vise ,mada je to naucna fantastika al ko zna mozda ovaj shit dozivi neki bum bas zato sto niko nema poverenja i zato sto ga svi dumpujemo onako iz inata :)

ma le ima nesto isplativije od ovog shita bez kasvetnog walleta jer kolko ja nesto racunam ima za struju i burek ... :S:

Nema lepse,mozda i ima da smo to uradili u nekoj daljoj buducnosti a da xmr vredi mnogo vise ,mada je to naucna fantastika al ko zna mozda ovaj shit dozivi neki bum bas zato sto niko nema poverenja i zato sto ga svi dumpujemo onako iz inata :)

Kad se samo setim kad je BTC skocio na 1100$+ kako sam isao po pool-ovima i skupljao po 0.2, 0.18 ... BTC-a.

Kad se samo setim kad je BTC skocio na 1100$+ kako sam isao po pool-ovima i skupljao po 0.2, 0.18 ... BTC-a.

Kad se samo setim kad ste me zvali i govorite mi kako ste otkacili neku sicu oko preproslog novembra,nesgde oko 400BTC-a:smash::whip:

Poslednja izmena:
Nego, zaboravio sam da vam javim sta sam uradio s onim mojim grafikama. Nisam uradio nista pametno :d
Ali primetio sam da se hash malo izjednacio otkako koristim 1.4b putina. Sada mi 2 Asusa bacaju po 557 a druga dva po 496 na 950MHz i -i 12. Ocigledno je da je problem do samih minera i da tu jos ima mesta za napredak.

Usput, prekjuce sam zamolio ove s dwarfa da mi prebace novcice sa stare adrese s mintpala na novu sa poloniex-a... Juce me je lik samo pitao za IP adresu rudara iz sigurnosnih razloga cisto da dokazem da je moj nalog i to je to, prebacio mi je 30 novcica danas. I sad ko za inat prsao i Poloniex :d
Ovim novcicima je sudjeno da stradaju. Od sudbine nema bezanja :D

@Phoenix Jesi racunao koliko? I koji X11, DRK ili nesto trece?

Edit: Proradio poloniex, nema brige ;)

Poslednja izmena:
na multipool-u je x11 isplativiji nego monero, ovih dana je i x13 bio isplativiji

na multipool-u je x11 isplativiji nego monero, ovih dana je i x13 bio isplativiji

ne znam kako racunas.. ali mi mozes pojasniti posto ja verovatno gresim

pratim kalukaltore svo vreme. u nekim momentima URO, CANN, *** odu iznad XMRa po ispaltivosti.

sledece, odem na te poolove i u tom momentu su ti coini bili zaglavljeni pa im je next diff pao za trecinu, sto posle pola sata kad ode na normalu je ispod XMRa. a za tih pola sata kopanja i par sati zaglavljivanja ne verujem da dobijes vise nego na XMRu

ne znam kako racunas.. ali mi mozes pojasniti posto ja verovatno gresim

pratim kalukaltore svo vreme. u nekim momentima URO, CANN, *** odu iznad XMRa po ispaltivosti.

sledece, odem na te poolove i u tom momentu su ti coini bili zaglavljeni pa im je next diff pao za trecinu, sto posle pola sata kad ode na normalu je ispod XMRa. a za tih pola sata kopanja i par sati zaglavljivanja ne verujem da dobijes vise nego na XMRu

Pa tako je od prilike.
x11 ima brz diff retarget i cas si dole a cas gore,i to mi se nikako ne svidja.
Ne mogu da vodim evidenciju o tome koliko napravim
JEdino da vadis nedeljni prosek,mada ni to nije merodavno.

evo ovako x11 je cele ove nedelje bio isplativiji od monera i to od 10-40% i to na dnevnom nivou tj na 24 casa kontrole, a pogotovo sto sa monerom ne dobija se isto , jer kalkulator kaze jedno , pool drugo, a ti dobijes nesto trece i plus sto x11 se radi na linuxu (a to se jos ustedi na struji) pa kad se sve sabere x11 je isplativiji

evo ovako x11 je cele ove nedelje bio isplativiji od monera i to od 10-40% i to na dnevnom nivou tj na 24 casa kontrole, a pogotovo sto sa monerom ne dobija se isto , jer kalkulator kaze jedno , pool drugo, a ti dobijes nesto trece i plus sto x11 se radi na linuxu (a to se jos ustedi na struji) pa kad se sve sabere x11 je isplativiji

imas neki odredjen coin ili multipool?

Moze li neko da mi postavi support link za moneropool.com Ne mogu par dana da otvorim pool a stoje mi novcici tamo pa bi da ih povucem.

Hvala.
Nisam probao proxy, mada vec par dana kopam x11. Ocigledno ovi iz telekoma jos nisu rijesili problem koji im se vuce skoro 2 mjeseca kad je pola sistema palo.

Šta bi sa onim Ruskim sajtom (kminer)? Nisam baš najbolje razumeo, jesu li to ban-ovani svi koji brane kminer?

Nisam u toku,ja ga i dalje koristim,necu da ga menjam pa i da daje manje,od kad sam video kolki je prevarant onaj clay,ko zna kolko njemu bacaju kartice i kojim minerom kopa ,nije valjda da se poziva na uvodjenje sankcija rusiji i po ovom pitanju :)

Nisam u toku,ja ga i dalje koristim,necu da ga menjam pa i da daje manje,od kad sam video kolki je prevarant onaj clay,ko zna kolko njemu bacaju kartice i kojim minerom kopa ,nije valjda da se poziva na uvodjenje sankcija rusiji i po ovom pitanju :)

odakle sad pa to banovanje?
Nisam u toku?

Nazad
Vrh Dno