Sa jedne strane apsolutno se slažem, crveni baš svima upada u oči, ali isto se može i reći da je crvena boja za devojčice :d Mada, to je u istoj meri kao kad kažu da je beli telefon za žene, što nema veze sa vezom, al ajde![]()
Nisam ni znao da ima beli N7, ja imam crnu kombinaciju Nexusa ali mislim da cu ostati samo na telefonu, jer tablet vrlo retko koristim samo za citanje uveceJa sam tražio 32GB crveni ali ga nigde nije bilo. Mada meni su oba nexusa sada u istoj kombinaciji
Imam Nexus 5 koji nije rutova, sve fabricki na njemu jer mi savrseno radi. Ali prilikom snimanja videa jako se lose cuje tj.sve krci. Da li to moze nekako da se ispravi?
Snimao sam koncert tj. par pesama i na svakom klipu je zvuk isti. Jel neko ima neki predlog kako to da resim, ako je moguce
znaci utice ?![]()
Ne razumem, ako ljudi snimaju iPhoneom i drugim telefonima sto ne bi snimali nexusom. Svega par telefona ima cist zvuk za takve stvari.
Sa cime porediti?
Đeš porediti iPhone sa ovim! ALi stara N82-ojka kad se sjetim je bila zakon, ali ***.A valjda svi znaju da je Nexus što se tiče kamere, zvuka, (i power dugmeta :d) tj. multimedije druga liga!
![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari