Šta je novo?

LG Nexus 5

Po meni je crni stealth, baš ono što ga izdvaja od ostalih telefona, vezano za izgled.

Ja cu ti reci ovako:
1. Crveni (koji ja posedujem, inace)
2. Beli
3. Crni

Nema osobe, bukvalno, koja nije pitala "koji ti je to telefon, jel' mu to stvarna boja ili maska" ili da nije rekla "jao sto je cool boja". Beli Nexus 5 jeste jako lep, ali meni je crveni lepsi. Crni je za one koji nemaju hrabrosti da probaju nesto novo i nesvakidasnje :p

Sa jedne strane apsolutno se slažem, crveni baš svima upada u oči, ali isto se može i reći da je crvena boja za devojčice :d Mada, to je isti fazon kao kad kažu da je beli telefon za žene, što nema veze sa vezom, al ajde :)

Sa jedne strane apsolutno se slažem, crveni baš svima upada u oči, ali isto se može i reći da je crvena boja za devojčice :d Mada, to je u istoj meri kao kad kažu da je beli telefon za žene, što nema veze sa vezom, al ajde :)

To znaci da ce ga zene vise primecivati, sta je tu lose? :)

Pa ništa, ta iPhone filozofija upadljivosti prolazi već godinama kod žena, zašto ne bi malo i Nexus mamio poglede :) Barem te nikada sa crvenim neće pitati da li je to iPhone :d

Ja sam tražio 32GB crveni ali ga nigde nije bilo. Mada meni su oba nexusa sada u istoj kombinaciji

Prilozi

• IMG_20141013_121743.jpg
    IMG_20141013_121743.jpg
    896.2 KB · Pregleda: 211
Predlog slusalica za crveni Nexus 5 :) U stvari ima ih u svim nex bojama :smoke:
http://forum.benchmark.rs/showthread.php?55553-Bubice&p=3932778&viewfull=1#post3932778

ZY9L218.jpg

45e, reko da postavim ovde jer nema bas mnogo kvalitetnih slusalica do 50e, posebno ne ovakvih, jeste cudan dizajn ali izgleda vrede svaki evro. Postoji i jeftinija, slabija verzija (30e).

Mozda ih kupim uskoro (crne) pa cu napisati utiske u odgovarajucoj temi.

Poslednja izmena:
Ja sam tražio 32GB crveni ali ga nigde nije bilo. Mada meni su oba nexusa sada u istoj kombinaciji
Nisam ni znao da ima beli N7, ja imam crnu kombinaciju Nexusa ali mislim da cu ostati samo na telefonu, jer tablet vrlo retko koristim samo za citanje uvece :D

@hsv

Rekoh ti da ne mozes da pogresis puno sa AT, nude odlican kvalitet za cenu... :)

Imam Nexus 5 koji nije rutova, sve fabricki na njemu jer mi savrseno radi. Ali prilikom snimanja videa jako se lose cuje tj.sve krci. Da li to moze nekako da se ispravi?
Snimao sam koncert tj. par pesama i na svakom klipu je zvuk isti. Jel neko ima neki predlog kako to da resim, ako je moguce

Mislim da nije moguće. Na koncertima je veoma glasan zvuk i mikrofon na telefonima jednostavno to ne može da pohvata. Jedino HTC One M7 ima super snimak zvuka na koncertima i neke Nokije ali nisam siguran koje.

Posle rutovanja sam morao sve da podesavam iz pocetka, sto nije ni bitno jer sam to i ocekivao, ali ne mogu da se setim kako sam podesio jednu stvar. Google keybord (English US) sam i ranije koristio kao tastaturu samo sam imao mogucnost da duzim pritiskom na taster izaberem neki od karaktera u pozadini slova (tipa /, :, -,...) Sad ne mogu da se setim kako to da podesim. Zna li neko?

uskoro ponovo u n5 porodici :)
ako bude sve kako treba,beli 16gb je kod mene u sredu :)

Imam Nexus 5 koji nije rutova, sve fabricki na njemu jer mi savrseno radi. Ali prilikom snimanja videa jako se lose cuje tj.sve krci. Da li to moze nekako da se ispravi?
Snimao sam koncert tj. par pesama i na svakom klipu je zvuk isti. Jel neko ima neki predlog kako to da resim, ako je moguce

FauxSound (Kernel koji podrzava to), i smanjis Gain za microphone na - . Nexus nije multimedijalni telefon, definitivno! ;)

jel utiče to na mic tokom razgovora?

to i ja htedoh da ga pitam i onda procitah ovo u njegovom postu :)
-20 mic gain camera

Naravno da (ne)utiče (Handset Microphone - Camcoder Microphone)! :d :D ALi ko još nosi Nexus da snima događaje neke, da se samoubijem iz zasjede odma' :D

Poslednja izmena:
Ne razumem, ako ljudi snimaju iPhoneom i drugim telefonima sto ne bi snimali nexusom. Svega par telefona ima cist zvuk za takve stvari.

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Vrh Dno