Šta je novo?

LG Nexus 5

Gde je image da se skine?

Sta treba jos da cekam koju nedelju, oni nisu normalni. Smorovi

Poslednja izmena:
"Android 5.0 Lollipop, which comes on Nexus 6, Nexus 9 and Nexus Player, will also be available on Nexus 5, 7, 10 and Google Play edition devices in the coming weeks."

nexus 4 ga i*duvao.. mrtvi google

Ma dobro bice za njega slim i slicni potpuno funkcionalni romovi. Ja cu samo da flesujem l kada izadje da ga probam, ali ne mogu ja to koristiti dok ne izadje neki custom rom. Em ne radi xposed na artu, tako da nacekacu se ja.

Ma ko još koristi xposed?!

Dobro izgleda nexus 6...mada mi se ne svidja sto ga pravi motorola i najavljena cena

dobro,daj sta das :) fleskanje je uvek dobro doslo

Meh, ja ću da sačekam konačnu verziju, baš sam danas flešnuo Slim build 8.0, mrzi me ponovo da se bakćem. Da sam hteo da flešujem L uradio bih to pre dva meseca :)

Ma dobro bice za njega slim i slicni potpuno funkcionalni romovi. Ja cu samo da flesujem l kada izadje da ga probam, ali ne mogu ja to koristiti dok ne izadje neki custom rom. Em ne radi xposed na artu, tako da nacekacu se ja.
+1

Stock smara bez xposeda ili custom roma ili custom kernela.

Ja bij vjerovatno sacekao oficijelni slim 9 ili 10 :D

Cao!Kupio sam nexus 5 u vipu pre 10 dana.danas mi je prestao da radi google now.Sta mogu da uradim da bi ga vrati(pise da nije dostupan za Srbiju).Hvala svima!:)

šta će ti gnow, em skoro pa ne radi u srbiji em sabija bateriju?

imao je neko već sličan problem. čini mi se da je rešeno nekim žongliranjem sa jezicima... opali search u temi, naći ćeš sigurno

Može li neko samo ukratko kakve su prednosti stock+xposed u odnosu na neki custom ili obrnuto?

to ti je za one što ne umeju da flešuju pa se vade na to kako su custom romovi nestabilni i baguju :d

Ja sam na stock 4.4.4, super mi radi i nemam potrebu da nešto menjam, a ni vremena i živaca za to. Jedva čekam 'Lizalicu', vidim dosta novih i dobrih stvari.

Može li neko samo ukratko kakve su prednosti stock+xposed u odnosu na neki custom ili obrnuto?

To je za sve one koji ne žele da im neki tamo developer određuje šta će od opcija biti dostupno u ROM-u, već sam biraš izmene koje ćeš da ubaciš u sistem.

Ako bih sad kupovao N5, koja nedelja na kutiji treba da bude tj. one 3 cifre kako bih izbjegao moguce probleme sa power bttn i ostale stvari koje su navedene u temi do sada?

Ili vise nema veze to, vec su ispravljene bubice?

Nema veze, svi su sada ok. A i neces naci stare da kupis. Power button nema problema, ali sada iz iskustva sa tri nova nexus proizvedena u poslednjih tri meseca mogu da ti kazem da su dugmici malo labaviji nego na drugim telefonima, budu cvrsti odredjeno vreme, ali su suvise plitki. Otprilike ko je imao na samsungu labave dugmice tako izgleda.

Mislim nista strasno, nije sada neki problem.

Poslednja izmena:
Ma nema veze to nije mi bitno. Mislio sam na one mrtve pixele, power bttn ne znam sta je trece bilo...

U svakom slucaju ne moram da jurim onda tacnu oznaku.

Koja je realna cijena sada? Neko mi je da li na p.m ili ovdje dao link ka kp prodavcu, mozda si to bio ti telep ako moze opet link bio bih zahvalan :D

Cijena koju sam ja platio je oko 280€.
Iskustvo upotrebe nakon niza Galaxy-a - NEPROCJENJIVO!

Malo pogledah novosti koje dolaze sa L-om.
Osim ART-a nema tu nečeg značajnijeg.

Nazad
Vrh Dno