+1Ma dobro bice za njega slim i slicni potpuno funkcionalni romovi. Ja cu samo da flesujem l kada izadje da ga probam, ali ne mogu ja to koristiti dok ne izadje neki custom rom. Em ne radi xposed na artu, tako da nacekacu se ja.
"Android 5.0 Lollipop, which comes on Nexus 6, Nexus 9 and Nexus Player, will also be available on Nexus 5, 7, 10 and Google Play edition devices in the coming weeks."
nexus 4 ga i*duvao.. mrtvi google
Cao!Kupio sam nexus 5 u vipu pre 10 dana.danas mi je prestao da radi google now.Sta mogu da uradim da bi ga vrati(pise da nije dostupan za Srbiju).Hvala svima!![]()
Pokusavao sto puta...Ali nece.I restartovao ga ondda,i zezao se sa lokacijom...Ako neko zna nek mi se javi.Da bi ti radio Google Now za jezik telefona moraš da odabereš English United States
Može li neko samo ukratko kakve su prednosti stock+xposed u odnosu na neki custom ili obrnuto?
Pokusavao sto puta...Ali nece.I restartovao ga ondda,i zezao se sa lokacijom...Ako neko zna nek mi se javi.![]()
Dobre vesti. Biće i za nexus 4"Android 5.0 Lollipop, which comes on Nexus 6, Nexus 9 and Nexus Player, will also be available on Nexus 5, 7, 10 and Google Play edition devices in the coming weeks."
nexus 4 ga i*duvao.. mrtvi google
Motor za vibraciju koji drči.ne znam sta je trece bilo...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari