Kupljen je vec, ene ga na stolu.
A monitor nikako nije iz reciklaze, perfektno stanje, neotvaran.
Dakle, nebitno ko je bio prvi vlasnik.
Ovo nije kvalitetan monitor ?
Ja sedim ispred svog monitora koji je 20" ali 4:3, tj kao skraćena verzija 24 16:10, sa oko pola metra i mislim da bi sa tog odstojanja 27 bila prevelika. Što ne odeš malo po radnjama i ne proceniš. Imaš kod palate albanija ww izložen je bio dell p2414h i neki 27 samsung pored. Takođe je izložen i hp envy 24, 16:10. Ja sam stajao ipsred dell-a i hp-a sa oko 2m da vidim kako bi izgledao film (iz kreveta), i bilo bi mi daleko.
Tebi će ta veličina vrv biti ok za 50-60cm.
Možda BENQ RL2455HM oko 170e, ili 100e skuplji BENQ XL2411Z. Oba su gejmerska, čitao sam review-e na netu, navodno su dobri za igre, ali nisu IPS. U principu IPS nisu za ozbiljne gejmere, bar sam tako čitao, tj takva su mišljenja. Ali je kvalitet prikaza ipak bolji na IPS panelima. Ako ti svaki frejm znači, mislim da izbegneš IPS. Ovo je samo moje skromno mišljenje.
Ja sada igram LoL kada imam vremena, a to je slicno sa DotA. Pre sam igrao CS 1.6. Na IPS se mogu igrati igrice poput lol i dota, ali FPS tip tesko - zbog odziva ostaju tragovi - kao duhovi i muti se mnogo vise. Sa druge strane sumnjam da u Srbiji ima pro gamera te klase da im to toliko smeta + boje i kontrast koji donosi IPS su fenomenalne za ostale stvariSta ti znaci ozbiljni gejmeri?
Evo ja sam gledao zadnji turnir u doti The international svi su igrali na IPS delovim monitorima. A oni valjda igraju za pare imaju sponzore.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari