Jel za uparivanje dva monitora najbolje da uzmem još jedan identičan ili ne moram?
A gde si kupio taj monitor, kolko vidim na netu, nemaju ga u WinWinSta mislite za ovaj model : BenQ - GL2450 prvenstveno bi mi sluzio kao drugi monitor za komp, za gledanje filmova I Tv'a.
Ima najgore boje i najgore uglove na svetu. cena govori najvishe o njemu![]()
Bas nije tako.
Dell S2340L ako volis taj stil... Ako ne imas i neki ultra sharp Dell-ov za te pare ja mislim...
HP Pavilion 22xi, i mozda negde 23xi
Sva 3 navedena modela ce ti se lepo uklopiti sa tim Mac-ovima![]()
Da se nadovezem malo, kupio sam pre par meseci BenQ GL2450HM. U pitanju je LED TN panel, 24" sa DVI,VGA,HDMI ulazima i stereo zvucnicima 2x2w. Sto se tice kvaliteta slike poredio sam AH/IPS panele (mahom dell modele) sa ovim koji daju nesto lepsu sliku ali nemaju HDMI ulaz+zvucnike a meni je trebao takav model monitora da bi mi sluzio i kao TV posto imam D3 uredjaj koji se povezuje sa HDMI kablom na monitor. Zvuk za TV je skroman ali sasvim dovoljan za moje potrebe gledanja kablovske televizije. Odziv od 2ms je odlican za igre a ima i Senseye®3 predpodesenu kalibraciju boja/kontrasta mada sam ja stavio custom icc profil koji daje najlepsu sliku. Monitor ima 3g garanciju.
Link
Monitor za modelovanje, tj. rad u solidworksu i slicnim programima. Budzet oko 20k manje vise... Ima li nesto za preporuku ?
Pozdrav
Još kako.Da li bi rad na 1900x1200 bio udobniji?
Kako to misliš ? Da vežeš "redno" još jedan monitor na taj monitor ?!? Prvi put čujem, i mislim da to nije izvodljivo.I još nešto, obzirom da imaju display port, da li bih posle mogao da uvežem još jedan monitor preko njega?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari