g.paganini
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 10.01.2011
- Poena
- 170
Nije ti do telefona vec do igrice. Flappy nije optimizovan dobro. Pusti nfs da vidis kako ce da leti.
Koji sam *****, sve živo isprobah zbog dve glupe igre. Real racing klizi ko po puteru
Nije ti do telefona vec do igrice. Flappy nije optimizovan dobro. Pusti nfs da vidis kako ce da leti.
Jednostavno staviš dorimanx kernel. Sve imaš u njemu. Imaš per app mods aplikaciju takodje.Ajd jedno pitanje usput. Pretpostavljam na rutovan telefon se može instalirati neka aplikacija koja može ograničiti frekvenciju, broj jezgara ili power, da bi se ovako nešto izbeglo. Mislim, navigacija može da radi i sa jednim jezgrom na 500 MHz. Odnosno, da li za G2 postoji neka takva aplikacija?
Svojevremeno dok sam ima Sensation, nisam morao ni tražiti program za tako nešto, sve je bilo u ViperS 3.1.2 romu.
HvalaAlucard gov i hotplug, mozes i da stavis clock na 2ghz... Bas drzi baterija... Pogotovo kad je telefon na stand buy... 1% za noc
Ljudi javio mi se novi problem na G2. Koristio sam ga sve je odlicno radilo, punio se telefon sve okej, zatim pri sledecem punjenju telefon redovno pokazuje 0% baterije, kad je na punjacu moze da se koristi ali cim se iskljuci sa punjaca ugasi se jer se baterija nije napunila, konstantno pokazuje 0%.Nije greska do punjaca, proveravao sam i na drugim punjacima.Da li je neko imao taj problem i da li zna neko resenje?
Evo primetio sam da je poceo da ga puni ali veoma sporo 1% vec sigurno 20-ak min.Znaci ipak ide punjenje ali veoma sporo, zna li neko nesto o tome?
Da se ne mucis ako planiras flesovanje nekog roma, uradi root pa posle flesuj kk baseband. Cisto da ne gubis vreme na kk update. Redosled je jako jednostavan, za autorec treba root, znaci prvo root -autorec- kk bb- romSamo jedno pitanje..ako je nov telefon na JB-u,onda prvo root,pa cwm pa onda update na stock KK ili koji je pravilan redosled?Sve mi se cini da sam negde procitao da je bitan redosled svega ovoga,medjutim sad ne znam gde tacno..
Jel moze sve sa fajlovima iz prvog posta da se odradi ili ipak da idem na ioroot?Za ioroot,ako dobro kapiram xda uputstvo,nakacim fon na komp,startujem .bat fajl,na telefonu onda update from adb i to je to?
Jel koristis originalni punjac?Znam da sam citao da na drugim punjacima hoce vrlo sporo da se puni...
Meni rekose da to nisu isti acc, isto imam smart tv. Iskreno nece ti to trebatiHvala na razjasnjenju,telefon je vec na jb-u,sad je stigaoNaisao na vrlo glup problem,mozda neko zna resenje..Naime,imam LG Smart TV,na njemu imam onaj lg smart world account...telefon nece da me prijavi na lg smartworld preko istog accounta?!jel to normalno ili..?izbacuje mi stalno kako kucam unregistered ID.
I meni je isto, pa sam napravio novi, inace LGSmartworld je po meni jedino koristan za teme...bar znas da su za tvoj telefon.Naime,imam LG Smart TV,na njemu imam onaj lg smart world account...telefon nece da me prijavi na lg smartworld preko istog accounta?!jel to normalno ili..?izbacuje mi stalno kako kucam unregistered ID.
Probaj ugasenog da ga punis, meni je jednom zaglavio na 70%(posle cackanja sa punjacem na baterije) i samo tako je hteo da se napuni. Ako i posle imas problem ja bi posumnjao na neispravnu bateriju.Evo primetio sam da je poceo da ga puni ali veoma sporo 1% vec sigurno 20-ak min.Znaci ipak ide punjenje ali veoma sporo, zna li neko nesto o tome?
Da li je vama na cloudyg3 sa 1.5 kernelom los zvuk na slusalicama? I jednostavno uopsteno da losije radi nego ranije verzije?
koliko ti drzi baterija?I meni se cini da je zvuk tj kvalitet zvuka u sluskama malo losiji od cg1.2... Cak je i kernel 1.4 bolji od 1.5, bar u mom slucaju. Sa 1.4 je baterija bila odlicna u odnosu na 1.5... Dok recimo sad sa dorimanx 7.1 alucard gov i hotplug baterija rastura... Inace trenutno sam na cg1.3...
Kakav je optimus? Koristio neko odavde njegov rom?
stavi cloudy 1.2 bar je kod mene bio bolji od 1.3 a vidim ima jos nekih sto kazu istoDosadio mi telefon na stocku, pa da menjam malo. Cek da vidim dal sam dobro skapirao : root, pa recovery ( Autorec?). ROM naravno Cloudy a kernel koji staviti, najstabilniji mi treba.![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari