U čemu je razlika izmedku1.3 I 2.0?Ja stavio 2.0, dosadio mi 1.3. J.k. nisam stigao sve testirati, stavio sam ga preko 1.3 iako ne bi trebao jer nije sa g3 nego sa isaia, isai ima istu rezu kao mi tako da grafika nije dirana, sve radi "smooth". Kad dodjem kuci stavim clean install![]()
U čemu je razlika izmedku1.3 I 2.0?
Nije tacno da stave na racun, ali je tacno da za tih 200 dinara koje platis uredno dobijes fiskalno racun![]()
Ja sam tebe razumeo da ti 200 dinara stave na racun da ih trosisEvo stigao račun, mix net m 570 dinara, i 200 dinara zamena kartice
![]()
Znas li da li je mozda radio nesto za onaj prozorcic za quick case. Mislim da je Optimus to sredio.Ja stavio 2.0, dosadio mi 1.3. J.k. nisam stigao sve testirati, stavio sam ga preko 1.3 iako ne bi trebao jer nije sa g3 nego sa isaia, isai ima istu rezu kao mi tako da grafika nije dirana, sve radi "smooth". Kad dodjem kuci stavim clean install![]()
Hoce li skoro izaci, ili da flashujem 1.2 .Ja stavio 2.0, dosadio mi 1.3. J.k. nisam stigao sve testirati, stavio sam ga preko 1.3 iako ne bi trebao jer nije sa g3 nego sa isaia, isai ima istu rezu kao mi tako da grafika nije dirana, sve radi "smooth". Kad dodjem kuci stavim clean install![]()
ja sam vratio i sve je puno boljeHoce li skoro izaci, ili da flashujem 1.2 .
Probao sam sve moguce kernele, i nijedan mi nije davao isto sto i kombinacija cg3+ck1.4 ...
Nevalja npr knock on, bilo je nekoliko restarta, proximity senzor, zvuk a sa tim nemam problema na 1.2A sta vam tacno ne valja kod 1.3? Ja ga koristim, nisam video neki problem do sad.
Po svemu procitanom i po mom iskustvu najbolji je G3 rom cloudy 1.2Da ne gledam 725 strana, ukratko, trenutno koji je najbolji ROM za LG G2 802D ? Da li je to cloudy ili nešto treće ? Koji kernel kombinovati sa tim ? Prednosti i mane cloudy i officialnog kitkat roma ?
kako da napravim screen shoot?
Drzis dugme za gasenje/paljenje i onda volume down (strelica dole).
Meni na 1.3 jedino knock on lose radi, nema sanse da ga otkljucam ovako na ugasenom ekranu, moram da upalim ekran i onda unesem code.
Mislio sam na screen shoot ekrana,a ne kako da uključim kameru za fotografisanje.
Mislio sam na screen shoot ekrana,a ne kako da uključim kameru za fotografisanje.
Kod mene na 1.3 knock code radi sa ugašenog ekrana, svaki put, bez greške. Upravo testirao. Cloudy 1.5 kernel je na Romu.
Nevalja npr knock on, bilo je nekoliko restarta, proximity senzor, zvuk a sa tim nemam problema na 1.2
Tako je bar kod mene a vidim i jos neki se zale
Isti rom i kernel, radi, inače držim knock code zaključavanje ekrana.Kod mene na 1.3 knock code radi sa ugašenog ekrana, svaki put, bez greške. Upravo testirao. Cloudy 1.5 kernel je na Romu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari