Šta je novo?

LG G2

Ja stavio 2.0, dosadio mi 1.3. J.k. nisam stigao sve testirati, stavio sam ga preko 1.3 iako ne bi trebao jer nije sa g3 nego sa isaia, isai ima istu rezu kao mi tako da grafika nije dirana, sve radi "smooth". Kad dodjem kuci stavim clean install :)

Ja stavio 2.0, dosadio mi 1.3. J.k. nisam stigao sve testirati, stavio sam ga preko 1.3 iako ne bi trebao jer nije sa g3 nego sa isaia, isai ima istu rezu kao mi tako da grafika nije dirana, sve radi "smooth". Kad dodjem kuci stavim clean install :)
U čemu je razlika izmedku1.3 I 2.0?

kako da sredim push notifikacije na ck1.2 i wifi ne pamti lozinku nego svaki put moram da kucam ? jedino to zeza

2.0 cloudy rom.
Nas bender je tester,pa zato dobija unapred verzije ;-)

Nije tacno da stave na racun, ali je tacno da za tih 200 dinara koje platis uredno dobijes fiskalno racun :)

Evo stigao račun, mix net m 570 dinara, i 200 dinara zamena kartice

25pm-sep-09-2014.png

Znas li da li je mozda radio nesto za onaj prozorcic za quick case. Mislim da je Optimus to sredio.

Hoce li skoro izaci, ili da flashujem 1.2 .
Probao sam sve moguce kernele, i nijedan mi nije davao isto sto i kombinacija cg3+ck1.4 ...

A sta vam tacno ne valja kod 1.3? Ja ga koristim, nisam video neki problem do sad.

Da ne gledam 725 strana, ukratko, trenutno koji je najbolji ROM za LG G2 802D ? Da li je to cloudy ili nešto treće ? Koji kernel kombinovati sa tim ? Prednosti i mane cloudy i officialnog kitkat roma ?

A sta vam tacno ne valja kod 1.3? Ja ga koristim, nisam video neki problem do sad.
Nevalja npr knock on, bilo je nekoliko restarta, proximity senzor, zvuk a sa tim nemam problema na 1.2
Tako je bar kod mene a vidim i jos neki se zale

Poslednja izmena:
Da ne gledam 725 strana, ukratko, trenutno koji je najbolji ROM za LG G2 802D ? Da li je to cloudy ili nešto treće ? Koji kernel kombinovati sa tim ? Prednosti i mane cloudy i officialnog kitkat roma ?
Po svemu procitanom i po mom iskustvu najbolji je G3 rom cloudy 1.2
Nemas puno mana ili u stvari nemas uopste a prednosti ces videti sam ima ih dosta pocevsi od izgleda

Poslednja izmena:
Ja sam na 1.3.Sve radi normalno,jedino kada mi zvoni i kada stižu sms,zvuk je tiši nego kod ranijih verzija(ne sećam se tačno kod kojih,možda već kod 1.2).Inače koristim kernel od 1.3,nisam eksperimentisao sa drugim,jer nije to neki drastičan problem.

Drzis dugme za gasenje/paljenje i onda volume down (strelica dole).

Meni na 1.3 jedino knock on lose radi, nema sanse da ga otkljucam ovako na ugasenom ekranu, moram da upalim ekran i onda unesem code.

Kod mene na 1.3 knock code radi sa ugašenog ekrana, svaki put, bez greške. Upravo testirao. Cloudy 1.5 kernel je na Romu.

Mislio sam na screen shoot ekrana,a ne kako da uključim kameru za fotografisanje.

Mislio sam na screen shoot ekrana,a ne kako da uključim kameru za fotografisanje.

Pa za skrinsot ekrana sam ti i rekao. Dugme paljenje/gasenje i volume down.

Kod mene na 1.3 knock code radi sa ugašenog ekrana, svaki put, bez greške. Upravo testirao. Cloudy 1.5 kernel je na Romu.

Ne znam, mozda je do mene, imam komplikovan kod, pa verovatno omanem neki kvadrat. :D

Nevalja npr knock on, bilo je nekoliko restarta, proximity senzor, zvuk a sa tim nemam problema na 1.2
Tako je bar kod mene a vidim i jos neki se zale

Kakv problem imaš sa zvukom? Na slušalicama ili u toku razgovora?

Isti rom i kernel, radi, inače držim knock code zaključavanje ekrana.

u toku razgovora -a nije do mreze i ostalih stvari koje su ovde pominjane

Vrh Dno