Šta je novo?

LG G2

Imam isti problem...prilikom snimanja videa zvuk je ocajan...isprekidan.Da li postoji neko resenje?

Imam problem uzeo sam danas tel u mts-u i nece da prepozna karticu(064), a radi u starom galaxy s2.Sve je lepo iseceno i napravljena je micro sim, ali nece pa nece. Ne znam da li treba nesto da se aktivira ili treba da se saceka da ovi iz mts-a aktiviraju (mada ne verujem). Pomagajte!!!

Probaj drugu karticu koja je fabricki micro. Mozda je ipak nesto zeznuto pri secenju.
Mora da radi odmah ako je kartica ok.
Cak i da nije ok, mogu da ti izdaju novu za 200-300 dinara.

Imam problem uzeo sam danas tel u mts-u i nece da prepozna karticu(064), a radi u starom galaxy s2.Sve je lepo iseceno i napravljena je micro sim, ali nece pa nece. Ne znam da li treba nesto da se aktivira ili treba da se saceka da ovi iz mts-a aktiviraju (mada ne verujem). Pomagajte!!!
da li je radila u s2 pre ili posle secenja, koliko se secam s2 ide obicna sim...bice da je unistena secenjem...
Meni su u VIPu za 5 min dali novu micro(dzabe) kad sam uzeo optimus g, tu istu sam prebacio u g2 i sve radi...

Malo je nezgodno uglaviti karticu koja je sečena. Imao sam sličan problem i iz 20-og pokušaja sam namestio da legne kako treba. Ili uzmi fabričku mikro - sim ili pomeraj tu dok ne ostvari kontakt.

Kada si već bio u mts-u trebao si tražiti zamenu kartice, traje dva minuta i tih 200 dinara koliko košta zamena ti stave na račun.

Ne lupaj gluposti, ja nisam nista platio kod njih. Ne bi napisao da nisam menjao i da su tako naplatili.

Poslednja izmena:
Ja kažem da nisam ništa platio kod njih, već ide na račun, eto u NSu ide tako.

Da li je vama na cloudyg3 sa 1.5 kernelom los zvuk na slusalicama? I jednostavno uopsteno da losije radi nego ranije verzije?
Meni je sa 1.5 očakan zvuk na sluškama.

Ubacio sam novi Dorimanx 7.2, ima mi slabiji zvuk u toku razgovora kao i 7.1, baš vidno slabiji od Cloudy 1.5. Ne vidim gde bih popravio zvuk u slušalici sa Dorimanx? Vidim u stweaks da ima za zvučnik tj. spikerfon, to se i pojačava muzika ili zvono, ne i zvuk u slušalici tokm razgovora. Ima li neko rešenje?

Bilo ko?

I na 7.1 veriji je slabiji zvuk. Cloudy 1.5 je mnogo bolji.

Ni kod mene nije bilo računa, samo sledeći mesec 200 kinti više dođe...

cloudy 1.5 ocaj zvuk...primetna razlika u odnosu na raniji kernel..toliko od mene

cloudy 1.5 ocaj zvuk...primetna razlika u odnosu na raniji kernel..toliko od mene

Na slušalicama? U toku razgovora je odličan zvuk, ali na slušalicama očaj, meni.
Ubacih Dorimanx-V7.3, na slušalicama razbija. Nisam još probao u toku razgovora, samo to da je sredio i ne menjam ništa više. Primetio sam da mi je sa fabričkim playerom najbolji zvuk.

Poslednja izmena:
Mislim da tripujete oko zvuka - meni sve radi savršeno u kombinaciji G3 rom + 1.5 kernel ;)

Izvinjavam za se off, ali da li bi neko mogao da mi preporuci sigurnog prodavca telefona na KP, naravno prvenstveno me interesuje G2. Da ne bude reklama naravno preko PP.

Zvuk je osjetno losiji na cloudijevom 1.5 kernelu... Na slusalicama dok se slusa muzika... Osjetno losije..

Mislim da tripujete oko zvuka - meni sve radi savršeno u kombinaciji G3 rom + 1.5 kernel ;)

Ajde sam sam samo ja, ali nisam jedini ovde ni na drugom forumu. Zvuk u toku razgoovora je lošiji na Dorimanx, dok je na cloudy odličan. Ali, na slušalicama Dorimanx razbija, perverzija stvarno sa G3 romom i fabričkim playerom, bez vipera, a cloudy 1.5 na slušalicama je očaj o odnosu na dori.

Ako je neko dokon da napise na sta treba obratiti paznju prilikom kupovine novog telefona,da li ima nekih standardnih boljki bio bih mu zahvalan

Po rečima LG-ja u roku od 90 dana od objave L-a

Vrh Dno