Ja imam 1.2 i one fixeve za kameru, radio i Chromecast i super mi je. Nebih rizikovao sa 1.3 zasadstavi cloudy 1.2 bar je kod mene bio bolji od 1.3 a vidim ima jos nekih sto kazu isto
da li je radila u s2 pre ili posle secenja, koliko se secam s2 ide obicna sim...bice da je unistena secenjem...Imam problem uzeo sam danas tel u mts-u i nece da prepozna karticu(064), a radi u starom galaxy s2.Sve je lepo iseceno i napravljena je micro sim, ali nece pa nece. Ne znam da li treba nesto da se aktivira ili treba da se saceka da ovi iz mts-a aktiviraju (mada ne verujem). Pomagajte!!!
Nije tacno da stave na racun, ali je tacno da za tih 200 dinara koje platis uredno dobijes fiskalno racunKada si već bio u mts-u trebao si tražiti zamenu kartice, traje dva minuta i tih 200 dinara koliko košta zamena ti stave na račun.
Druze, ne lupam gluposti. Ja sam svoju sim karticu zamenio za micro-sim. Naplatili su mi 200 dinara i dobio sam fiskalni racun.Ne lupaj gluposti, ja nisam nista platio kod njih. Ne bi napisao da nisam menjao i da su tako naplatili.
Meni je sa 1.5 očakan zvuk na sluškama.Da li je vama na cloudyg3 sa 1.5 kernelom los zvuk na slusalicama? I jednostavno uopsteno da losije radi nego ranije verzije?
Ubacio sam novi Dorimanx 7.2, ima mi slabiji zvuk u toku razgovora kao i 7.1, baš vidno slabiji od Cloudy 1.5. Ne vidim gde bih popravio zvuk u slušalici sa Dorimanx? Vidim u stweaks da ima za zvučnik tj. spikerfon, to se i pojačava muzika ili zvono, ne i zvuk u slušalici tokm razgovora. Ima li neko rešenje?
Izgleda da je bilo nekih problema sa 7.2 verzijom evo sad gledam izbacio je 7.3, probaj nju?Meni je sa 1.5 očakan zvuk na sluškama.
Bilo ko?
Skeniracu ti racun samo da nadjem,mozda neispravnu moraju zameniti za dz ali ja sam moju pri potpisivanju ugovora menjao i platio 200.Ja kažem da nisam ništa platio kod njih, već ide na račun, eto u NSu ide tako.
Druze, ne lupam gluposti. Ja sam svoju sim karticu zamenio za micro-sim. Naplatili su mi 200 dinara i dobio sam fiskalni racun.
Ja kažem da nisam ništa platio kod njih, već ide na račun, eto u NSu ide tako.
cloudy 1.5 ocaj zvuk...primetna razlika u odnosu na raniji kernel..toliko od mene
+1Mislim da tripujete oko zvuka - meni sve radi savršeno u kombinaciji G3 rom + 1.5 kernel![]()
Mislim da tripujete oko zvuka - meni sve radi savršeno u kombinaciji G3 rom + 1.5 kernel![]()
http://www.gottabemobile.com/2014/08/22/lg-g2-android-l-update-release-confirmed/ kazu da ce bitiHocemo li dobiti podrsku za Android L?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari