Šta je novo?

LG G2

Sinoć oko 00,15 časova ostavim telefon pre spavanja, snimim SS jer me zanimalo koliko će potrošiti preko noći, ugasio sam sve procese:

Mislim se super izgurao ceo dan i ostao na 51%, auto osvetljenje, 3g...
I jutros se probudim telefon ne može da se upali, prazna baterija a ostavljen sa 51%.
G3 rom 1.3, Dorimanx 7.1 sa default podešavanjima u STweaks.
Šta se desilo? Ovih dana sve je radilo odlično, noću je bio na punjaču.

Kod mene bas suprotan slucaj, punio fon sinoc do nekih 12, odmah cim je dosao do 100% ga skinuo s punjaca, ostao wifi aktivan i jutros se probudio sa 96% ...e sad, to je prvo punjenje sa dori 7.1 ...setovan alucard hotplug i gov

Ja sam par dana na 7.1, sve je ok, na 100% duži najduže, treba dosta vremena da padne na 99%. Čak i kada sam izabrao performanse u STweaks telefon je leteo, baterija slabija naravno ali guran dan bez problema. Juče sam vratio na default u STweaks, trebala mi je što duže baterija... i cvrc. Neprijatno iznenađenje.

Kad bi hteo da vratim sa cloudy 1.3 na 1.2 jel treba kompletno brisanje svega sem interne? Meni je mnogo bolje radilo na 1.2 jel jos nekom tako?

ili da sacekam mozda izbaci 1.4 ? jel u planu jel zna neko?

ja mam raznorazne sitne bugove koji me nerviraju a koje nisam imao na 1.2 pa zato vracam

Nemam pojam šta može da bude, al na skoro svim poslednjim cloudy romovima imam problem s seckanje u igricama, bilo da je dorimanx ili cloudy Kernel. Probao sam i sa extreme performance, I seckaju mi glupe igre poput flappy bird, subway surf itd. Inače sve radi normalno. Sad mi je trip da se gpu nešto baguje :(

Ne znam jel bilo reci o bagovitoj tastaturi na 1.3 ,ali eto recimo ja bih to napomenuo,umesto slova krene da roka brojeve,mesa se numericka i klasicna...

Uvek je bila najbolja, samo je od pre nekog vremena i besplatna :)
Samo se teme plaćaju, a ima vrhunskih...

Ove minimal su nekako meni najbolje.

509f7c21e73e36aedeb69b7c7a6e8a49.jpg

Poslednja izmena:
Nemam pojam šta može da bude, al na skoro svim poslednjim cloudy romovima imam problem s seckanje u igricama, bilo da je dorimanx ili cloudy Kernel. Probao sam i sa extreme performance, I seckaju mi glupe igre poput flappy bird, subway surf itd. Inače sve radi normalno. Sad mi je trip da se gpu nešto baguje :(
Ja na telefonu imam samo hill climb racing i Real Racing 3 koji je poprilicno zahtevan ali nijedna igra ne secka tj ne pravi probleme.
Isto je od prvog cloudya, na cloudy 1.3 sam prvo neko vreme koristio cloudy kernel 1.4 pa onda 1.5 koji mi se nije svideo zbog loseg Battery life pa sam pre par dana ubacio dorimanx 7.1 i pored oslicne baterije, nema nikakvih bagova u navedenim igrama ...bar moje iskustvo.
Ako je full wipe install onda ne bi smelo da bude problema.

Ja na telefonu imam samo hill climb racing i Real Racing 3 koji je poprilicno zahtevan ali nijedna igra ne secka tj ne pravi probleme.
Isto je od prvog cloudya, na cloudy 1.3 sam prvo neko vreme koristio cloudy kernel 1.4 pa onda 1.5 koji mi se nije svideo zbog loseg Battery life pa sam pre par dana ubacio dorimanx 7.1 i pored oslicne baterije, nema nikakvih bagova u navedenim igrama ...bar moje iskustvo.
Ako je full wipe install onda ne bi smelo da bude problema.

Sve full wipe,cak sam i probao prvo kdz,pa onda sve clean,i opet .Mislim,nije nesto tragicno ali se zabode s vremena na vreme.

Secka ti igrica, jer se zagreje telefon, pa throttle-uje. To je da kažem normalno. Ne znam da li je dori izbacio da podesiš na viši nivo throttle-ovanje po cenu većeg grejanja telefona. Inače i dodatno toplo vreme + ako si negde napolju poveća temperaturu uredjaja i padaju performanse zbog hladjenja.

Secka ti igrica, jer se zagreje telefon, pa throttle-uje. To je da kažem normalno. Ne znam da li je dori izbacio da podesiš na viši nivo throttle-ovanje po cenu većeg grejanja telefona. Inače i dodatno toplo vreme + ako si negde napolju poveća temperaturu uredjaja i padaju performanse zbog hladjenja.

Hvala za info. Pazi, nije uopšte nešto strašno. Recimo na početku Subway surf par puta zakoči, posle ide normalno, dok na flappy bird ne klizi baš najbolje. Moraću da probam neku zahtevniju da vidim kako radi.

Uh, onda i nije throttle-ing ako ti se ne desava posle. Mada mozda i jeste. Posle nekog vremena kada se zagreje telefon igrica krece da secka. To se meni desavalo. Moze biti i subway surf da nesto nije optimizovan.

Ne znam jel bilo reci o bagovitoj tastaturi na 1.3 ,ali eto recimo ja bih to napomenuo,umesto slova krene da roka brojeve,mesa se numericka i klasicna...
Kod mene se isto dešava,jedno vreme sam koristio Swiftkey i stvarno je dobra,ali su slova mnogo sitna,a nigde nisam našao kako da ih povećam,pa sam obrisao tu aplikaciju.

Kod mene na stock 20c, krajem juna putovao u Grčku - noću, koristio tel kao navigaciju - bez ikakvih problema. U povratku, putovao nazad - po danu, nakon nekog vremena, dobio obaveštenje o pregrejavanju i da se isključuje. Inače, tel je u belom slim armor kućištu, ali ne verujem na dnevnoj vrućini da bih nešto više izvukao da sam skinuo kućište, jer nemam ni klimu ni zatamljena stakla, direktni uticaj Sunca je baš nezgodan. Srećom u kolima uvek nosim neki stari mio, na koji sam nabacio igo. Tako da, ne znači da samo poznato zahtevne aplikacije mogu da uspore ili ugase tel, eto samo jedna kombinacija koja je mene neugodno iznenadila.

Pa telefon se upravo najvise greje kada se koristi kao navigacija u autu,plus ako zapece sunce nema gore stvari za mob i bateriju u njemu.

Ajd jedno pitanje usput. Pretpostavljam na rutovan telefon se može instalirati neka aplikacija koja može ograničiti frekvenciju, broj jezgara ili power, da bi se ovako nešto izbeglo. Mislim, navigacija može da radi i sa jednim jezgrom na 500 MHz. Odnosno, da li za G2 postoji neka takva aplikacija?
Svojevremeno dok sam ima Sensation, nisam morao ni tražiti program za tako nešto, sve je bilo u ViperS 3.1.2 romu.

Poslednja izmena:
Hvala za info. Pazi, nije uopšte nešto strašno. Recimo na početku Subway surf par puta zakoči, posle ide normalno, dok na flappy bird ne klizi baš najbolje. Moraću da probam neku zahtevniju da vidim kako radi.
Nije ti do telefona vec do igrice. Flappy nije optimizovan dobro. Pusti nfs da vidis kako ce da leti.

Jel ima nekoga da mu radi LG weather u kombinaciji sa Nova launcher-om?

Nemam widgeta kada se instalira Nova...
Jel može to da se namesti?

Nemaš nikad widgete proizvođača na custom launcherima

Znam, nego rekoh da li može nekako da se ubaci ***

Šteta, ovaj LG weather je dobar...

Čini mi se da sam negde video i g2 i g3 weather za zooper widget pro.

Vrh Dno