Šta je novo?

LG G2

Jeste provalili bug na cloudy G3 13 kad okreneš fm radio u landscape mode, pojavi se grafika od stock fm :D
Jedno pitanje vezao za quick remote, naime na stocku mi je normalno prepoznavao pored tv i uređaj za kablovsku, sad na cloudy g3 ne, samo tv doduše.

Jeste provalili bug na cloudy G3 13 kad okreneš fm radio u landscape mode, pojavi se grafika od stock fm :D
Jedno pitanje vezao za quick remote, naime na stocku mi je normalno prepoznavao pored tv i uređaj za kablovsku, sad na cloudy g3 ne, samo tv doduše.
Tako je i na g3. Dosta manje uredjaja moze da se kontrolise
2b86b1de681804b801f8d24026189879.jpg

Pa na 1.3 sam! Mislim nije nikakva frka, već, reko da probam, kad cvrc :D

Ljudi pomozite !!

Naime imam G2 i gore Cloudy 1.3. Telefon se odjednom smrznuo, ugasio sam ga i nakon toga ekran vise ne radi, samo crno.
Ledica radi, čuje se zvuk kad se telefon pali, mogu se i javit kad me netko zove, ali crn ekran...
U recovery ne mogu jer je također crn ekran.

Ima li tko kakav prijedlog? Inače dobio sam novi prije mjesec dana jer je na prvom bila žuta fleka na ekranu. Sad je i ovaj prdnuo u rosu.

Bez obzira što mi je ovo najbolji mob koji sam imao, nažalost, nikad više LG..

Meni se nesto slicno desilo, upalio sam ga nekako, stavi sam telefon na punjac i pokusavao puno puta power + volume down. Pokusavaj, treba nekako da uspes da ugasis telefon.

Ma ugasim ja njega, i upalim jer čujem da se pali i vidim ledicu kako svijetli...ali crn ekran ne mogu ništa...

Meni se to desilo kada sam isprobavao sve i svasta. Upalices ga ostavi ga malo na punjacu. Ako ne idi u servis, za to imas garanciju.

Ja sam se malo razocarao u telefon. Naime imao sam dosta telefona i po prvi put LG. Samsung, HTC, Sony i ni sa jednim nisam imao problema prilikom rutovanja i ubacivanja romova, flesovanja ali sa G2 posle par sati otvaranja telefona se brikovao tj posle abdejta. Odneo sam ga u servis da vidim da li ce ga oziveti. Nadam se da hoce.

Ja sam se malo razocarao u telefon. Naime imao sam dosta telefona i po prvi put LG. Samsung, HTC, Sony i ni sa jednim nisam imao problema prilikom rutovanja i ubacivanja romova, flesovanja ali sa G2 posle par sati otvaranja telefona se brikovao tj posle abdejta. Odneo sam ga u servis da vidim da li ce ga oziveti. Nadam se da hoce.
Druze, nemoj tako da razmisljas. Brikovao si ga svojom greskom jer nisi pravilno postupio. Ja te razumem bio sam u istoj situaciji. I nisi trebao nositi u servis, mogli smo ti pomoci na forumu ako telefon daje bar neki znak zivota tipa logo ili bootloop. Sto se tice g2, root, recovery i flesovanje je definitivno prostije i bezbednije nego na svim telefonima koje si nabrojao. Zahvaljujuci benderu sa foruma i ostatku g2 dev zajednice

Ne može prostije od ovoga, ali neće ljudi da čitaju ***...
Na kraju telefon i LG bude kriv :D
Samo ćeš pući pare na servis, a moglo je da se sredi sigurno i bez njih...

i ja sam isto s..... telefon kad sam prvi put ubacivao custom rom posto nisam uradio kako treba pa su mi ljudi pomogli :) servis je cisto bacanje para sem u slucaju nekog fizickog ostecenja

U slucaju g2 servis moze da uradi isto kao i mi kuci, jtag za g2 mislim da nema niko jos tako da ostaju opcije sa download modom pa back to stock ili preko linuksa da se ubace poremeceni fajlovi.

Pozdrav svima,
Prijatelj ce uzeti LG G2 preko MTSa, a posto vec ima telefon, planira da ga proda.
Da li neko zna, da li je telefon SIM locked samo za MTS ili otkljucan za sve mreze?

Pitanje za korisnike cloudy g3 i njegov Default kernel. Sada na njegovoj download stranici ima 2 foldera GCC i Linaro. U čemu je razlika u kernelima?

a ako neko zna neku konkretnu razliku izmedju linaro i gcc na g2 nek napise

Pozdrav svima,
Prijatelj ce uzeti LG G2 preko MTSa, a posto vec ima telefon, planira da ga proda.
Da li neko zna, da li je telefon SIM locked samo za MTS ili otkljucan za sve mreze?
Najverovatnije je zakljucan ali je kod za otkljucavanje manje od 2 dolara i otkljuca se bez gubljenja garancije. Zavrsi se sve caskom

Hvala na odgovoru, Djordje. Gde mogu da kupim kod za otkljucavanje? Da nije malo 2 dolara? Imas neku preporuku?
Najlakse ti je na ebayu. Kucaj g2 unlock code, oko 1,7 cini mi se kosta. Kupis, uneses imei, order id i mail u obrazac koji je na stranici gde kupujes i dobijes kod za minut do dva. Ako se ne snadjes pisi da ti pustim na pm

Svi telefoni G2 su zakljucani za mrezu(mts,vip i telenor).Lako se mogu otkljucati ali se tada gubi garancija.(licno proverio kod svih operatera pre kupovine telefona).

Više puta je pisano o tome, u više tema na forumu. Ne može da se izgubi garancija ukoliko se telefon otključa prostim ukucavanjem koda, pa šta god pričali na šalterima. Ja sam moj telefon servisirao u garantnom roku iako sam ga otključao (ukucavanjem koda).

Poslednja izmena:
Više puta je pisano o tome, u više tema na forumu. Ne može da se izgubi garancija ukoliko se telefon otključa prostim ukucavanjem koda, pa šta god pričali na šalterima. Ja sam moj telefon servisirao u garantnom roku iako sam ga otključao (ukucavanjem koda).

Moguce je da nisu obratili paznju u tvom slucaju,ali ,ako hoce mogu da naprave problem.I nisam informaciju dobio na salteru vec postavio pitanje preko e-maila,poslao svim operaterima i naglasio da zelim da ga otkljucam kupovinom koda.Zao mi je sto sam obrisao e mailove da dokumentujem sta su mi odgovorili.Svi su mi odgovorili da bilo kakvim otkljucavanjem uredjaja pa i kupljenim kodom, gubim pravo na garanciju.To je zvanican odgovor iz korisnickog servisa a mi mozemo pisati sta god zelimo,a ako nekoga zanima,moze poslati e mail i dobiti odgovor.

Ok, neka taman kaže lično i direktor telekoma, vipa i telenora, nije bitno. Garanciju ne daje ni telenor ni vip niti mts, već proizvođač telefona, u ovom slučaju LG. Da li sam kod dobio od operatera ili sam ga sanjao ima potpuno istu ulogu na ispravnost telefona - nikakvu.
Nije za očekivati da će operater poslati zvaničan mail i time tek tako dati zeleno svetlo da se otključa telefon, jer u tom slučaju zaključavanje na mrežu gubi svaki smisao.

Ok, neka taman kaže lično i direktor telekoma, vipa i telenora, nije bitno. Garanciju ne daje ni telenor ni vip niti mts, već proizvođač telefona, u ovom slučaju LG. Da li sam kod dobio od operatera ili sam ga sanjao ima potpuno istu ulogu na ispravnost telefona - nikakvu.
Nije za očekivati da će operater poslati zvaničan mail i time tek tako dati zeleno svetlo da se otključa telefon, jer u tom slučaju zaključavanje na mrežu gubi svaki smisao.
Garanciju daje uvoznik tj obavezan je. Normalno da moze kodom da se otkljuca jer i mreze mogu na zahtev korisnika otkljucati tj dati kod. Ja sam jednom uspeo foru sa putovanjem. Ako se lepo zamoli sve moze da se dobije. Tako da slobodno kodom otkljucajte ali im nemojte to nabijati u oci.

Nazad
Vrh Dno