Šta je novo?

Kupujem prodajem

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kako se ocenjuje na kp? Idem na oceni ali mi izbacuje da ne mogu to da uradim pa tri razloga navedena.

Po toj logici bi trebali da se zabrane noževi, s obzirom kako ga je "iskoristio" onaj ludak u crnom...
I jesu ilegalni za nošenje. U stvari po zakonu je maltene sve zabranjeno. Jer je definicija prilično široka. A samoodbrana ima tako glupu definiciju da je to neverovatno, osim ako nije bilo izmena u međuvremenu.

nevezano za kp, ali sta je bilo sa onim likom sto je ranio valjda ili ubio bese provalnika prosle godine i kao odgovarao za to?

Pa nemam pojma. Prekoračio je naš zakon. Pošto naš nije američki za koji svi izjednačavamo.

Nije odgovarao, otezu to bas. Verovatno ce da ga oslobode. Prosle ili preprosle godine su u skupstini pricali o biber spreju i elektro sokeru a kad ce da legalizuju ko zna. Moja devojka ima 2 ta biber spreja donela iz US tamo se regularno prodaje.

Iskreno govoreći o strahu za bezbednost. Taj sprej nije baš najbolje rešenje. Prvo dok ga izvuče iz zatrpane tašne...
Po meni kranje nepouzdano. A i ne mora da upali ni ako uspe. Plus je ilegalno.

Druže, bez šale ja ti zavidom. Razmazi me ovaj "dobar život" :). Radim kao "šalteruša". Tu uglavnom dolaze fina gospoda i krem društva :D Ponekad se pitam "kako to ne mogu da imam bolji pogled na svet" :d

Pa nisam pisao za tebe brate niti si ti spominjao sebe i samoodbranu vec zenu i dete si spominjao pa sam za to rekao da se preterano opterecujes, tvoj posao i tebe nisam spomenuo.
E sad ne mogu ti ja biti kriv gde radis,, tu si gde si jeb. Pa dodju nekada i fina gospoda ali niko tebe ne napada fizicki na poslu ima loodaka svugde, najmanje ces ih sresti na poslu a najvise napolju.
Evo slucaj od pre 15min, malopre kad sma setao kera iskocise iz troja kola panduri i sobalise neku pajdomanku koja je posle cujem maltretirala ljude i decu zickala pare BTW, najverovatnije je zarazena i hepatitisom i aids-om, a i zaboravi da kazem pustili su je iz Laze Lazarevic.
Eto nije bas najgore na tvom poslu, svasta se moze videti i doziveti napolju u BG svaki dan manje vise, a pre neki dan isto uhapsise nekog pajdomana, ma ludilo ovaj moj kraj.
Sad sma malo otisao u OFF da ne idem dalje samo sam hteo da ti kazem da nije bas toliko strasno biti "salterusa", uvek kazes FT1P, zar ne i onda oni polude, bar meni kad tako kazu dodje mi da se okrenem i da mu ili joj razvalim samarcinuu ali se setim da necu zbog budale da imam posla za nasim pravosudjem.

Snalazio se čovek:

B.Ž. se tereti da je na internet sajt "Kupujem-prodajem" postavio oglas o prodaji mobilnih telefona, kompjutera i drugih uređaja, a da je kupcima koji su plaćali unapred, slao neispravne uređaje.

Na taj način je šest kupaca iz Leskovca, Rume, Stare Pazove, Obrenovca, Mokre Gore, Zemuna i Babušnice oštećeno za 66.000dinara, stoji u saopštenju.

U saopštenju policija navodi i da je, zbog sumnje da je na isti način oštetio 17 kupaca sa teritorije Srbije za oko 177.000 dinara, ranije ove godine već podneta krivična prijava protiv B.Ž.

B.Ž. je sproveden u Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu.

Kod:
http://mondo.rs/a722747/Info/Drustvo/Prodavao-pokvarenu-robu-na-sajtu-Kupujem-prodajem.html

Eto, pa sad veruj takvoj robi od koje može život da ti zavisi. Mada, verovatno nebi ni mrdnuli prstom da je prodavao neispravne grafičke. Neispravne, nelegalne stvari, svašta, kakav viner, ali trebalo bi i kupce da jure što su kupovali nelegalne stvari. On verovatno mislio da zbog toga neće niko da ga odruka, malo se zeznuo izgleda.

Pita me neki lik danas za memorije, recenicu pocinje sa Gospodine brate...
El to neki novokomponovani deo stiha od Lexingtona jal Miligrana, numem da procenim :)

Pa ne zna bre ni on, el sam gdin il sam mu braca :D

Javlja mi se covek na Kp na 4 oglasa u isto vreme. Na svaki postavlja nebulozna pitanja, tipa pise fullpack, on me pita jel ide naponski kabl 3 puta, kada objasnim da ide i da pisr fullpack, on kaze ma znam ja to. Ja u fazonu pa kad znas, sto pitas. A on, pa to fullpack ne znaci nista... Ja mu kazem, pa sad znas sta znaci. A on opet JA I DALJE NE VIDIM NAPONSKI KABL... Kao da me ebe namerno... I slicna pitanja na 4 oglasa, samo stizu poruke. Gotovo se dogovorismo da mu saljem 3 stvari, uz lep popust... Kad on samo napisa HVALA NA INFORMACIJAMA....

Majko moja, kakvih mozgova ima...

Poslao poruku danas prodavcu sa pitanjem , vidim da je postavljao stvari , bio online , ali mi nije odgovorio , mada je naveo za neke stavke da može dogovor . Pošto je ostavio telefon , kolko je OK da mu pošaljem SMS ili da ga nazovem - ne znam pravila ponašanja za KP . Za limundo/Kupindo bi to bilo neprihvatljivo , pošto sve ide preko poruka

Poslednja izmena:
Zovi, vecina to praktikuje, poruka na kp su samo za ocenjivanje...

Do sada sam samo kupovao na KP, Tv, kosacicu i neke sitnice, nikad nisam nista prodavao. I evo pre neki dan su me zeznuli za Hinorx bateriju kad sam kupio. Koliko sam video na netu baterija dolazi u celofanu pa u metalnoj kutiji pa opet u celofan. A meni dosla samo u unutrasnjem celofanu zalepljena selotejpom. Ta baterija je kao "pojacana" a posto je meni tel star 2 godine nadao sam se da ce makar biti priblizne jacine kao originalna baterija. Naravno pitao sam prodavca kakva je baterija uz odgovor " Baterija ima snage koliko i pise, 2800 mAh (fabricka ima 1750). Znao sam da to nije realno da ima toliko mAh ali da je jedva jaca od 2 godine stare baterije to nisam znao. Napisao delimicno negativnu ocenu koja naravno nikad nije ni izasla, verovatno stite stare musterije, a lako su mogli da provere moje poruke gde me lik ubeduje da ima cak 2800 mAh.
Edit: Kad sam pitao zasto je baterija stigla otpakovana prvo su me ubedjivali da tako dolazi pa kad sam pokazao link gde se vidi kako stize baterija rekli su mi da oni svaku bateriju "testiraju" na ispravnost. I u pitanju je preporadavac sa sajtom.

OFF: A do sad svaki telefon sto sam kupovao "online" su me zeznuli, bilo da telefon ima duzu garanciju ili da fali nesto od opreme sto nije spomenuto. A ja kad sam prodavao bilo sta, toliko su me *****avali da sad sve sto mi je visak dam nekom.

Poslednja izmena:
Da ti ne stajem na muku, ali tu bateriju si imao u radnji sa garancijom za 990 dinara. A cisto sumnjam da si nakp prosao jeftinije.
Puni je 3-4 puta sve dok voltaza ne pocne da pada, da bi se kalibrisala, mozda se popravi situacija. Moje islustvo sa tom baterijom za S2 je da drzi kao originalna samsungova ili nesto jace.

Ja pitao čoveka za telefon pre pola nedelje, ne odgovara. Nema naveden broj da se zove. Tako da mi je prilično smešna situacija.

Ti sto nemaju ni telefon ni mesto odakle su obicno pokusavaju nekog nesto da zaebu nazalost

Da ti ne stajem na muku, ali tu bateriju si imao u radnji sa garancijom za 990 dinara. A cisto sumnjam da si nakp prosao jeftinije.
Puni je 3-4 puta sve dok voltaza ne pocne da pada, da bi se kalibrisala, mozda se popravi situacija. Moje islustvo sa tom baterijom za S2 je da drzi kao originalna samsungova ili nesto jace.
Nije mi zbog cene, vec sto ne volim da trazim pola sata parking mesto po gradu, pa da zurim da kupim. A punio sam je do sad 10 puta ma kakvi ista situacija. I ovi imaju "radnju" opremazamob dot com gde sami "testiraju" baterije.

Trebao sam lepo da narucim od preko bateriju jednu obicnu kinesku i jednu onu pravu extended za iste pare i da uzivam.

Možda otišo na odmor.

Nepisano je pravilo da na KP kako pokazuje slika takav proizvod dobijas (tako je i po pravilima)... slike sa net-a nemojte gledat nema smisla, mozda jedino za poredjenje :)
Te baterije u kini ko zna koliko fabrika radi, a jos vece pitanje koja je bolja od koje

Ja sad bas nekim likovima pristo da vratim pare jer su pogresne proizvode uzeli (jos su bezobrazni da pametuju kako oni nisu znali da treba sa slike da uporede tastaturu 100% smesno! a drugi se zali da je jedan taster drugaciji sa slike a tastatutra 30% manja to nije video ni kacenje ni kabal), znas kad se razmisljam da stavim poruku da u slucaju greske kupca ne prihvatam isti nazad, moje vreme kosta i posle to sto dobijem nazad bilo novo i 100% sad treba da se pitam jel valja i dalje jer nemogu testirat :(

Nije mi zbog cene, vec sto ne volim da trazim pola sata parking mesto po gradu, pa da zurim da kupim. A punio sam je do sad 10 puta ma kakvi ista situacija. I ovi imaju "radnju" opremazamob dot com gde sami "testiraju" baterije.

Trebao sam lepo da narucim od preko bateriju jednu obicnu kinesku i jednu onu pravu extended za iste pare i da uzivam.
Moj brat, drugarica i par ljudi sa foruma su uzeli tu bateriju iz ................ na moju preporuku. Mozes da ides do njih ili da ti salju (imaju online prodavnicu). Dobija se ceo paket (metalna kutija i sve sto si naveo). Bas sam pre neki dan uputio lika sa ovog foruma na njih. Ako nesto ne valja, daju novu.

Poslednja izmena od urednika:
Ti sto nemaju ni telefon ni mesto odakle su obicno pokusavaju nekog nesto da zaebu nazalost

Za mesto o.k. , ali za telefon :) Pa ja imam 35 godina, a nikad nisam ni imao telefon :D. Možda jednom pre 10 godina. Za komunikaciju koristim skajp, mail i Benchmark forum PM :)

da,da..krajnje ti je vreme da nabavis jedan:D...evo ti oglas prodajem taj i taj telefon,licno moj,ja ga koristim,bla,bla,bla...i ne ostavi nikakav podatak,ni broj,ni grad,ma nista,znaci on ima telefon,broj ali ima i nameru da ti u paketu uvali kilo luka ali bez slanine....

Nisam video nijedan oglas na K&P da nema grad i telefon, kako može da se i prijavi bez toga ?

Ja jesam. Možeš da ne staviš broj. Ja ga nisam stavio.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nazad
Vrh Dno