I jesu ilegalni za nošenje. U stvari po zakonu je maltene sve zabranjeno. Jer je definicija prilično široka. A samoodbrana ima tako glupu definiciju da je to neverovatno, osim ako nije bilo izmena u međuvremenu.Po toj logici bi trebali da se zabrane noževi, s obzirom kako ga je "iskoristio" onaj ludak u crnom...
Druže, bez šale ja ti zavidom. Razmazi me ovaj "dobar život". Radim kao "šalteruša". Tu uglavnom dolaze fina gospoda i krem društva
Ponekad se pitam "kako to ne mogu da imam bolji pogled na svet" :d
B.Ž. se tereti da je na internet sajt "Kupujem-prodajem" postavio oglas o prodaji mobilnih telefona, kompjutera i drugih uređaja, a da je kupcima koji su plaćali unapred, slao neispravne uređaje.
Na taj način je šest kupaca iz Leskovca, Rume, Stare Pazove, Obrenovca, Mokre Gore, Zemuna i Babušnice oštećeno za 66.000dinara, stoji u saopštenju.
U saopštenju policija navodi i da je, zbog sumnje da je na isti način oštetio 17 kupaca sa teritorije Srbije za oko 177.000 dinara, ranije ove godine već podneta krivična prijava protiv B.Ž.
B.Ž. je sproveden u Osnovno javno tužilaštvo u Paraćinu.
http://mondo.rs/a722747/Info/Drustvo/Prodavao-pokvarenu-robu-na-sajtu-Kupujem-prodajem.html
Kako se ocenjuje na kp? Idem na oceni ali mi izbacuje da ne mogu to da uradim pa tri razloga navedena.
Nije mi zbog cene, vec sto ne volim da trazim pola sata parking mesto po gradu, pa da zurim da kupim. A punio sam je do sad 10 puta ma kakvi ista situacija. I ovi imaju "radnju" opremazamob dot com gde sami "testiraju" baterije.Da ti ne stajem na muku, ali tu bateriju si imao u radnji sa garancijom za 990 dinara. A cisto sumnjam da si nakp prosao jeftinije.
Puni je 3-4 puta sve dok voltaza ne pocne da pada, da bi se kalibrisala, mozda se popravi situacija. Moje islustvo sa tom baterijom za S2 je da drzi kao originalna samsungova ili nesto jace.
Moj brat, drugarica i par ljudi sa foruma su uzeli tu bateriju iz ................ na moju preporuku. Mozes da ides do njih ili da ti salju (imaju online prodavnicu). Dobija se ceo paket (metalna kutija i sve sto si naveo). Bas sam pre neki dan uputio lika sa ovog foruma na njih. Ako nesto ne valja, daju novu.Nije mi zbog cene, vec sto ne volim da trazim pola sata parking mesto po gradu, pa da zurim da kupim. A punio sam je do sad 10 puta ma kakvi ista situacija. I ovi imaju "radnju" opremazamob dot com gde sami "testiraju" baterije.
Trebao sam lepo da narucim od preko bateriju jednu obicnu kinesku i jednu onu pravu extended za iste pare i da uzivam.
Ti sto nemaju ni telefon ni mesto odakle su obicno pokusavaju nekog nesto da zaebu nazalost
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari