Kao gitar purista, mogu samo da kazem ko steka gitaru u telefon ne trebanda zivi.:d
Sta to full ima majkrosoft verzija za ios ima sto nema verzija za android?
Od muzickih ima i frutilups i gitar pro, i milion programa za komponovanje i snimanje, ali koristiti fon umesto neceg poput najjeftinijeg line6 ili nekog Zoom-a je ravno genocidu.
Sms aplikacija ima koliko hoces a ima i tih zastita...ne vidim nikakvu poentu posta.🙂
Za zoom ne znam ali najjeftiniji line6 je golo ***** da izvines na izrazu. Da si barem jednom preko irig hd spojio na iphone/ipad gitaru veruj mi da gitaru ne bi nikad vise prikacao na pojacalo jeftinije od 500 eur. Da ne pominjem razne efekte koji jos postoje. Slazem se da neki lampasi imaju dobar zvuk, ali software u poslednje vreme genijalno odradjuje posao - dakle preporuka ako imas nekog drugara ko ima sve to (paid verziju i irig hd) probaj pa mi opet odgovori da li i dalje ostajes pri svom misljenju. I reci mi sta ti sve treba od opreme da bi snimio direktno audio iz pojacala bez ikakvih sumova.
Sto se tice cene m8 i da je jeftiniji od iphone 5S ja ne znam gde si gledao to iskreno, a takodje 5S je stari flagship kojeg mozes porediti sa m7. Kad izadje iphone 6 izvoli pa uporedi.
Sto se tice 4 inca ekrana jeste mali ali je iskoristivost prostora ogromna... I ne znam kakvo je to poredjenje ako ja kazem software koji ima, a sto android nema ti uporedjujes velicinu ekrana - rekao si na ios nema software za multimediju i pricali smo o samim aplikacijama. To je dokaz da ios u tom polju ima vise od androida, a tvoj komentar je vezan za ekran.
Da se ne lazemo sto se tice ekrana ni 5 inca nije dovoljno - minimum za udoban rad je 8 inca ili vise, ali to vec nisu telefoni.
Poenta telefona je portabilnost i eventualno nesto hitno da odradis na njemu - bio to email, neki upload edit necega ili slicno, da neku uspomenu fotkas i podelis, da slusas muziku, pogledas neki klip na youtube.
Za sve malo ozbiljnije sa vecom portabilnosti tu je tablet, a za mnogo ozbiljnije laptop.
Ne zelim vise da diskutujem na temu iOS Android jer stvarno nema poente pogotovo ne u android forumu. Ne znam koliko vas je imalo priliku da koristi Apple uredjaje i da vidi sve na delu u praxi pogotovo u poslovnom okruzenju (da ne pricam o web/app devu). Ako hoce neko argumentovanu diskusiju neka moderator napravi temu u nekom 3. forumu.