Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Sto setice Huawei Y210,verujem da njega ima dosta ljudi jer je jeftin i dosta njih ga je uzelo za 1din,rutuje ga RootGenius.

Da li je neko probao ovaj mod

Juče sam čitav dan koristio Fleksy, jeste lep, ali mi nije dovoljno dobar da zameni SwiftKey.
Na stranu cena, Swift beži zbog dva-tri jezika simultano, swipe upotrebe i mogućnosti da napravi više od jednog razmaka, a da ih ne pretvori u tačku (ko piše u markdownu ima potrebu za tim).
Zatim, predikcije nije baš tako AI kao na Swiftu. Recimo, pogrešim i napišem bussy, a on umesto da pretpostavi da možda grešim u spellingu, popravlja u buddy, ali pri tom uopšte ne razmatra busy kao alternativu. Takođe, evo situacija na prethodnoj rečenici, "spellingu" bi se teže otkucalo na Fleksiju, jer ne mogu da odaberem otkucanu reč pre same sugestije tako lako kao ovde.

Poslednja izmena:
Adaway,app quarantine i telefon radi kao zmaj.
Sta se koristi sad za filmove.
Tv portal kojeg ne mogu naci ili Showbox koji mi avirin toolbar prijavljuje kao malware?
gMyHpKj.png

Ne znam kako možete koristiti te programe...dok Showbox krene sa filmom, meni se on na torrentu već skinuo, a pri tome sam odabrao i release koji mi se čini kvalitetnijim i povukao neki od titlova sa Archos playerom. Skapirao sam da Showbox upalim samo da vidim šta od filmova ima na "tržištu" :)

Showbox u 99.99% slučajeva radi odlično. Video pušta istog momenta. A gledaju se filmovi i serije po ceo dan. Da ne valja, zamenio bih ga. :)

Posto moj htc desire x nema tu opciju, da li neko moze da mi preporuci neki program koji ce mi prikazivati procenat baterije u task baru, a da valja. Ne treba nista da "stedi" samo da precizno prikazuje procenat...?

ako ti je telefon rutovan...svaka preporuka ide na Xposed installer,pa onda ubacis GravityBox,u okviru njega imas nekoliko opcija,kako zelis da ti se pokazuje status baterije....
recimo ovako...
71tnhv.png

Posto moj htc desire x nema tu opciju, da li neko moze da mi preporuci neki program koji ce mi prikazivati procenat baterije u task baru, a da valja. Ne treba nista da "stedi" samo da precizno prikazuje procenat...?
Ako nije rutovan onda ovako ili ovako.

ako ti je telefon rutovan...svaka preporuka ide na Xposed installer,pa onda ubacis GravityBox,u okviru njega imas nekoliko opcija,kako zelis da ti se pokazuje status baterije....
recimo ovako...
71tnhv.png

da li mogu da instaliram xposed na rootovanu 4.1.2 verziju? jel matora, treba li novija verzija androida?

edit: sad sam video da pise da mora 4.2.1 pa na gore, nvm

Poslednja izmena:
Telefon mi nije rootovan, ovaj battery percentage mi deluje ok... Vidim i ovaj battery doctor, samo ne znam da li vredi da mu jednostavno pogasim sve ostale opcije "stednje" osim podatka o procentu baterije, jer mi se svidja dizajn...

Imam vec instaliran power toggles, pa vidim da i on ima ovu opciju. Ne znam da li je precizna samo...

Aha, nisam znao kako to funkcionise. Znaci svi dobijaju informacije iz telefona...

Pa realno, odakle bi drugde trebalo da ga dobijaju? :)

Jel postoji neka mogucnost integracije obicnih smajlija u stock sms aplikaciju na S3, kad kazem obicnih, mislim na ovakve kao na TT :), a ne kao u sms, da su zeleni kao neki gremlini, svi isti, jedva se vidi razlika kod samih izraza?

Evo nasta to lici :(
e9uta5ys.jpg

Poslednja izmena:
ima li negde Samsung Noice Reductio Pro ali sa nekih onih servera i sajtova.... ubi me reklama nakon svakog zavrsenog poziva

Jel postoji neka mogucnost integracije obicnih smajlija u stock sms aplikaciju na S3, kad kazem obicnih, mislim na ovakve kao na TT :), a ne kao u sms, da su zeleni kao neki gremlini, svi isti, jedva se vidi razlika kod samih izraza?

Evo nasta to lici :(
e9uta5ys.jpg

Ima Xposed modul za to, pa potraži na xda.

Idem stalno na trčanje i imam dosta propuštenih poruka i poziva, ima li apk koja bi mi to prosledila na neki drugi br?

@poolmaker Archos player skida titlove sa OpenSubtitlesa. Međutim, skida samo engleske, do sada mi ni jednom nije skinuo i srpski, iako sam mu ga zadao, mora da je neki bug kod njih.

@jon bon jovica Ima ta opcija na verovatno svim telef9nima od '99. Zove se "preusmeravanje poziva". Pazi, to košta.

Koliko je on bio u beti ? 2 god :)

Valja li nesto.. ?

Мени се не свиђа...

Nazad
Vrh Dno