Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

"Vratio" Endomondo, video da Pro verzija nije nikakav upgrade tj. da se tek sa Premium verzijom dobijaju vidljiva poboljšanja i pogledam malopre stanje na računu, ljudi mi vratili pare.

Srbijo, Kambodžo. :)

Hvala za info i link.

uta7e4eb.jpg

Nije se naspavao jutros:)

Moze li preporuka za neku app za xxx fimove?

^… xViewer… ako ne nadješ, javi da ti bacim na mail…

Nema je vec 15,20 dana. Google skinuo verovatno jer je njihov proizvod koji je kopiran i bez njihove dozvole zakacen za njihov google shop ( google play store )

Sto se tice antivirusa probao sam i ostavio CM Security koji jede 4.3mb i jedan je od najboljih za android.
Nudi zastitu u realnom vremenu,sigurno pretrazivanje web-a i zastitu od sms pecanja.

Pored njega hvale 360 Security(imam pc verziju i extra je),Bit Defender,Dr Web,Avira i AVL.
Ajde ko ima neki od ovih da napise sta nude i koliko jedu rama.

Poslednja izmena:
Не могу да верујем да неко користи антивирус иако је сигурно неколико десетина пута написано да то само може да смета, а никако не користи систему...

Sto se tice zamrzavanja aplikacija ubacio sam App Quarantine ali neke aplikacije povremeno beze iz karantina a ne znam zasto.

А Google play не користиш зато што..?

Ironično zar ne, Android a ne voliš Google.

Ubuntu rešava oba problema.
Da li je neko probao zombie run i kakvi su utisci.

P.S. Rekao bih ti da googlaš za skidanje ali.... :)

Poslednja izmena:
Da li neko može da mi objasni zašto mi Android OS skida najviše mb preko mobilnog iako ništa ne radim??

Ljudi molim vas da mi objasnite zasto mi android OS crpi toliko mb i sta se to nalazi u njemu kad mi je skinuo za nekoliko dana 250mb?

Greenify nije dostupan u prodavnici,verovatno ne radi na androidu 2.3 .

Poslednja izmena:
Sinhronizacija,apdejti....

Nazad
Vrh Dno