Subloader vuce sa podnapisa i opensubtitles, super app stvarno.@poolmaker Archos player skida titlove sa OpenSubtitlesa. Međutim, skida samo engleske, do sada mi ni jednom nije skinuo i srpski, iako sam mu ga zadao, mora da je neki bug kod njih.
@jon bon jovica Ima ta opcija na verovatno svim telef9nima od '99. Zove se "preusmeravanje poziva". Pazi, to košta.
A preusmeravanje poruka??
U ovom slučaju je reč o penzioneru koji hoće "filmoviziju na tabletu".Subloader vuce sa podnapisa i opensubtitles, super app stvarno.
U ovom slučaju je reč o penzioneru koji hoće "filmoviziju na tabletu".
Streaming sa neta filmova i serija sa automatskim srpskim prevodom.
Download umesto streaminga i bilo šta osim automatike mu nije prihvatljiv.
Kako se zove app kad te zove neko sa fiksnog da izadje ko je ?
Dodol locker.Jel moze preporuka za neki kvalitetan locker? Probao sam par: go locker, locker master i diy locker i nisu dobri.
Imao i ja problem na prethodnom telefonu. Resenje je bilo kupovina preko kompa ili kroz browser telefona. Prvi put kada mi se desilo sam i ja menjao pass, ali to nema veze sa time. Uvek mi je odbijalo sifru prilikom kupovine.Drugari, kako vam funkcioniše kupovina sa Google play-a?
Meni od danas neće, sve prođe dobro, do dela gde traži password za potvrdu kupovine. I tu odbija da prihvati password.
Takođe tim password-om više ne mogu da se ulogujem na nalog već dobijem poruku da su uočene sumnjive aktivnosti na mom nalogu i da bi bilo dobro da promenim password. Pokušao još tri puta, opet sve isto i odustao. Mrzi me da menjam password opet a i možda mi suspenduju nalog pa neću ni pokušavati.
Jel ti u Google Wallet-u stoji naša adresa ili neka strana/imaginarna?Imao i ja problem na prethodnom telefonu. Resenje je bilo kupovina preko kompa ili kroz browser telefona. Prvi put kada mi se desilo sam i ja menjao pass, ali to nema veze sa time. Uvek mi je odbijalo sifru prilikom kupovine.
Ne znam na koju foru mi sada radi. Ne znam da li je do novog telefona ili je nesto nevezano. Sada imam i onu verifikaciju kodom koji dobijam na sms.
Svi realni podaci iz srbije. Wallet je napravljen na kompu sa nasim brojem telefona i adresomJel ti u Google Wallet-u stoji naša adresa ili neka strana/imaginarna?
Super stvar. Samo što ne radi bez neta.
Hoće i kod mene preko PC-a. Kupio Endomondo Pro tek da bih imao ikonicu sa onim crvenim Pro jer sam već bio pro user.Svi realni podaci iz srbije. Wallet je napravljen na kompu sa nasim brojem telefona i adresom
Pa mora tako.Super stvar. Samo što ne radi bez neta.
Pa da. Velika je baza za tako nešto. I stalno se dopunjava itd.Pa mora tako.
To jest ne mora ali offline verzije takvih aplikacija se sa razlozima ne prave.
Mislim da ta aplikacija vise ne radi, otkako je Telekom odlucio da stavi captcha zastitu.
Edit: izvinjavam se, nisam video link iznad - u ovoj zvanicnoj aplikaciji se vidi i razlog zasto je blokiran rad alternative koja se znatno ranije pojavila
Radi.. Upravo sam testirao, i zvao sebe sa svog fiksnog, koji sam izbrisao iz imenika… posle drugog zvona, izbacio je sve podatke… naravno bio sam na netu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari