Šta je novo?

LG Nexus 5

Kako to gasi?
Malopre u kolima dok sam se vracao kuci tagovao sam neku pesmu najnormalnije..

9ete2yvu.jpg

Stock, rutovan, normalno mi radi..
Probaj clear data, ali ces da izgubis tagove..

Jel ima neko sa rutovanim stokom da mu se povećava potrošnja baterije kako se povećava uptime? Preko 250 sati počinje da se primećuje.

Ne, sve radi kako treba.

Jel moguće ma stock Launcher-u da se menjaju ikone, neka aplikacija nešto?
Ima valjda u Xposed XGELS, ali je premium.

Nije moguce, skini KK Launcher ako hoces isti takav ili jos bolje Nova launcher.

Ako imaš theme engine u romu, onda možeš preko njega. Imaš i aplikaciju Unicon, ali mislim da se plaća 1$

Imam rutovan stock. A znam sa nova launcher i sl da može, nego me interesovalo za stock..

Jos zakljucan mi nalog na playstore-u, ne mogu da kupujem apps, kupovao ranije normalno, više neće, sve probao.

Thx za Unicon.

Poslednja izmena:
Sinoć sam probao novi MIUI, a danas zapazio zaduženje od 15din na svom računu. :) Imam minute, imam gomilu poruka, imam megabajte. Padaju mi na pamet samo usluge sa dodatnom vrednošću ili neki SMS ka inostranstvu. Da li MIUI šalje neki SMS kada se aktivira Cloud servis ili slično? Radoznao sam, a mora da se završi mesec kako bih video listing.

I da šalje za Kinu to bi bilo mnogo skuplje :)

Hmm meni se to nikad nije desilo, možda su na ovom novom ubacili nešto, ali postojalo bi upozorenje sigurno...

nije skuplje... na telekomu je 12 din međunarodni sms, nebitno gde

Ništa drugo mi ne pada na pamet, osim da je krivac neki servis u MIUI. Videćemo. Samo da se ne uvećava. :)

Svakako uzmi listing zbog ovoga pa vidi gde je otišao SMS.

Priznaj da si narucio pesmu na dm sat-u ? Mada cenim da je to skuplje :)

Pa ovi iz Slima su cak i Chrome uklopili u real dark, lepo radi ovaj Stable 6.

Velocity rom radi bolje od svih koje sam probao do sada.

Sve. :) Lika uopšte ne zanimaju gluposti, savršeno je optimizovao rom, ima i svoj kernel, pa je i baterija ok... Meni je i Slim bio previše sa opcijama, pa mi je Velocity potaman. BTW. po defaultu koristi ART.

Vrh Dno