Nadji neki backup, http://packages.ubuntu.com/trusty/amd64/libboost-log1.55-dev/download
Poslednja izmena:
Sa snagom 15x280x 0.034 - 0.036
hvala na odgovoru, sadda vidim da se vratim opet malo
--------
edit:
hm, sad mi pokazuje da imam 0.6 monera u waletu a imao sam 1.5,
kopao sam ga jos pre 10 dana i nisam ni palio wallet od tad, a nisam slao nigde novcice
hvala na odgovoru, sadda vidim da se vratim opet malo
--------
edit:
hm, sad mi pokazuje da imam 0.6 monera u waletu a imao sam 1.5,
kopao sam ga jos pre 10 dana i nisam ni palio wallet od tad, a nisam slao nigde novcice
Kratko sam imao vremena da testiram 0.5 proxy sa 4.2 verzijom i desava mi se da pool prikazuje da je poslednji hash bio pre recimo 10 minuta, pa onda prokine i radi normalno par minuta, pa opt zablokira tako na odredjeni period.
Jer ima neki majner za 32 bitni WIn 7 ..imam masinu sa 32 bitnim windowsom a stvarno me mrzi da ponovo instaliram windows i sve
A nema za GpuIma ovaj od claymore-a ali samo za CPU.. radi i na 32-bitnom XP-u
A nema za Gpu
Dampuje ovaj, dampuje onaj, "mintpal efekat", krivi Kinezi, Bušmani, i tako u nedogled. Niko ne sme da prizna sebi da je priča sa stabilnim valutama završena i da je jedino btc zadržao neki smisao. Neće biti valute broj 2, valute broj 3, a pogotovo to neće biti monero. Sve je prešlo u P&D i otišlo u PM. Čuvanje manjih količina da bi se ogrebali kod nekog eventualnog skoka ima smisla, ali koliko i odlazak u sportsku kladionicu. Gomilanje jedne valute je postalo preopasno i finansijski suicidno i mislim da će se u to, na žalost, prvi uveriti LTC holderi koji poslednje nade polažu u "veliki skok" zbog najavljenog kopanja asic-ima. Ova trenutna monero histerija je toliko puta viđena, da se zapitam da nas nije neko isprogramirao nekakvom online hipnozom? Po čemu se ovo ludilo razlikuje od qubit ludila? Uvek se složi nekakvo opravdanje zašto je baš ovaj novčić "drukčiji" i "bolji" od prethodnih. Ružno je rušiti nečije snove, ali još ružnije ne probuditi nekog ko spava za volanom.
Naivno kolega, naivno. Podlegao si pricama koje ti serviraju, ocekivao sam vise od tebe.
apsolutno se slazem..srecom uvek sam sve iskopano menjao odmah za btc i nijednom se nisam pokajao..samo se stancuju sit coini ,napravi se hype i onda ode na mint pal gde bude inicijalni pump i onda krece lagani ili brzi dump u zavisnosti koliko se napumpao..sve te coine pravi par ekipa i bog samo zna koliko su para tako namlatili i koliko bag holdera zilion sit coina ostavili iza sebe.Dampuje ovaj, dampuje onaj, "mintpal efekat", krivi Kinezi, Bušmani, i tako u nedogled. Niko ne sme da prizna sebi da je priča sa stabilnim valutama završena i da je jedino btc zadržao neki smisao. Neće biti valute broj 2, valute broj 3, a pogotovo to neće biti monero. Sve je prešlo u P&D i otišlo u PM. Čuvanje manjih količina da bi se ogrebali kod nekog eventualnog skoka ima smisla, ali koliko i odlazak u sportsku kladionicu. Gomilanje jedne valute je postalo preopasno i finansijski suicidno i mislim da će se u to, na žalost, prvi uveriti LTC holderi koji poslednje nade polažu u "veliki skok" zbog najavljenog kopanja asic-ima. Ova trenutna monero histerija je toliko puta viđena, da se zapitam da nas nije neko isprogramirao nekakvom online hipnozom? Po čemu se ovo ludilo razlikuje od qubit ludila? Uvek se složi nekakvo opravdanje zašto je baš ovaj novčić "drukčiji" i "bolji" od prethodnih. Ružno je rušiti nečije snove, ali još ružnije ne probuditi nekog ko spava za volanom.
Aeon drugi, kopajte dok jos mozete.
lepo bogami a kako da daodjemo do tvog minera???Ako nekog zanima, prepravio sam klejmorov GPU miner da radi sa DASH coin-om..
Posto jos nema verzije GPU minera koja podrzava ovaj koin, da se nakopamo ko ljudi.. mozda bude nesto od njega
Skines claymore CPU miner, napravis bat fajl sledece sadrzine : NsCpuCNMiner64.exe -o stratum+tcp://aeon.extremepool.org:5555 -u WmsqKu1iYoeVZr2N1WS7ZzXTZ2AGQEXL8hYyfeujcRJR9vwrXkGKcj9Tu73SXyrNhrC6cDKCfAJGGJPmjqjocasR1234f4HJY -p x -t 7
Gde moju adresu zamenis svojom ( :d ), a pod -t argumentom stavis broj threadova.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari