Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

Sudeći po logo-u, ovo mora da je neki naš čova. :D

Ako nekog zanima, prepravio sam klejmorov GPU miner da radi sa DASH coin-om..
Posto jos nema verzije GPU minera koja podrzava ovaj koin, da se nakopamo ko ljudi :) .. mozda bude nesto od njega

Eto šanse za toliko željeni benchcoin. :d

Poslednja izmena:
Avira mi za ovaj claymore cpu miner prijavljuje nekakvog trojanca???

Cek, nista mi nije jasno, pa ovde radi i obican CCminer, ovo je standardni cryptonight. Znaci da bi trebao i claymoure da radi, zar ne? Ako on ima neku restrikciju vezanu za adresu, onda ok. Ali zato ga wolf kopa i ne pita ;)

wolf nije GPU.. za CCMiner ne znam, a claymorov ne radi (i GPU i CPU), jer ne prepoznaje taj tip adrese, napise nesto kao neispravna adresa..

@bojan
pa nije miner, nego proxy koji sredi adresu da miner radi sa DSH poolom.. okacicu malo kasnije samo nesto da istestiram
najjaci pool za sada je dsh.extremepool.org

wolf nije GPU.. za CCMiner ne znam, a claymorov ne radi (i GPU i CPU), jer ne prepoznaje taj tip adrese, napise nesto kao neispravna adresa..

@bojan
pa nije miner, nego proxy koji sredi adresu da miner radi sa DSH poolom.. okacicu malo kasnije samo nesto da istestiram
najjaci pool za sada je dsh.extremepool.org
daj ce testiramo zajedno ... ;)

Poslednja izmena:
ok evo link-a: https://mega.co.nz/#!vVNjiaKL!IZAh6TVo3KDSyV0aioNpivGJ1Q1HOoZX36jBoQGOcJk

procedura je sledeca:
posto su mineru nepoznate DSH adrese, koristimo umesto toga FCN... znaci ovako
u polje FCN unesite neku vasu FCN adresu, chekirajte box DSH i u polje upisite DSH adresu na kojoj kopate DSH..
u configu minera upisite kao da kopate taj FCN.. znaci ovu adresu iz FCN polja
proxy ce FCN adresu zameniti za ovu DSH i to salje na pool..

primer:
FCN: 6ptwJYEhoML5sXtB3eyP2N2L5g3e9CVN6Sy1idM2g3b4EtpktZqDN8MdQojNMZ7duxicu66Rks1JQ65xAqA2Lg5oVcDuH2P
DSH: D5mQEY2JfQaY6wtyxRC8j8J2Zatatuu4y7TCiH1xeTK9NrCRbQSTveLCKSN13ARdYuh7j9MoLcWiWP9HxhvuojYyTDiT3Vo

u configu za miner stavite: ... -u 6ptwJYEhoML5sXtB3eyP2N2L5g3e9CVN6Sy1idM2g3b4EtpktZqDN8MdQojNMZ7duxicu66Rks1JQ65xAqA2Lg5oVcDuH2P ...

nadam se da je dovoljno jasno :)

edit: kad unesete adrese, restartujete proxy.. ugasite pa otvorite ponovo za svaki slucaj :)

Poslednja izmena:
kod mene to pravi neki problem :

nece.jpg

nie mi jasno gde gresim ali sam sve stavke stavio na slici???

Razdvojena ti je FCN adresa. :D

ako je poceo da vam prijavljuje invalid address kao meni, restartujte proxy... sad cu da vidim u cemu je stvar...

i posle 2 sata kopanja na poolu ne pokazuje nista zaradjeno???

posle koliko bi coini trebali da se pojavljuju?...pool mi pokazuje heshove ali od coina nema jos nista

ne secam se tacno.. mislim oko 7-8 miliona..
kad klejmor bude ubacio zvanicno koin u sledecu verziju, tek ce onda da skace... imamo par dana fore :)

aj da pitam na vreme
- kako se salju novcici sa ovog CMD walleta ???

imas na menjacnici, transfer 0 aderesa kolicina payment id

Kakva je isplativost?

Nazad
Vrh Dno