Šta je novo?

Monero [XMR] (RandomX)

ovde treba bar milijardu novcica iskopati pa da kapne neka kinta. Ne mogu da pokrenem grafike da rade na ovom nikako kako da znam koji je pravi port na koji se kace grafe? probao sam i 5555 i 3333 i 1111

Onaj koji dodeliš.

Dashcoin. :smoke:

500000000000_dinars.jpg

Claymore 5.0:

- +50% speedup for 6xxx cards, use "-a 3" mode.
- Improved autoselection for "-a" mode.
- Added "-li" option for low intensity mode.
- Added Dashcoin support.
- Added auto-restarting miner when GPU thread does not respond.

sve same krucijalne izmene vredne stotina hiljada dump dolara :D

Hm. Za moje karte ovo su značajne izmene. :)

TipTop, jesi li imao prilike da isprobaš da li tvoj proxy radi na verziji 5.0?

Interesantno da ne donosi ubrzanje i za 5xxx generaciju vec naprotiv losije performanse.

Edit:

Nesto mi nije proradilo iz prve, sad vidim da su performanse ipak na nivou reklamiranog.

3 x 5850 = 480h/s

Poslednja izmena:
Koliko sad dobijaš?

U gužvi sam, pa nisam stigao da promenim miner. Probaću malo kasnije. Sa 4x6870 i verzijom 3.4 trenutno dobijam 805Hash/s, ali mi često pucaju drajveri (3-4 puta dnevno), pa moram da restartujem miner. Nadam se da je to ispravljeno u novoj verziji.

Hm. Za moje karte ovo su značajne izmene. :)

TipTop, jesi li imao prilike da isprobaš da li tvoj proxy radi na verziji 5.0?

Ne jos.. pogledacu kad dodjem kuci, sredicemo i njega ako treba :)
Hm.. nisam ocekivao dashcoin jos koji dan.. ali ok ugrabili smo bar nesto.. eno ga hashrate vec skocio...

Ja ugrabio sicu, ~4.5 miliona :( Ocekujem da ovo bude 1 satoshi plafon :D

U gužvi sam, pa nisam stigao da promenim miner. Probaću malo kasnije. Sa 4x6870 i verzijom 3.4 trenutno dobijam 805Hash/s, ali mi često pucaju drajveri (3-4 puta dnevno), pa moram da restartujem miner. Nadam se da je to ispravljeno u novoj verziji.

200h/s po kartici (6870) je odličan rezultat. 5850 su bile jače za scrypt ali CN rade slabo jer očigledno nema optimizacije. Mada me čudi da VLIW4 i VLIW5 nisu jednako tretirane.

Claymore 5.0 svakako donosi ubrzanje, a od verzije 4.0 si mogao da koristiš watchdog parameter -wd 1 i da restartuješ miner kad pukne neki thread:

Kod:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

:start

timeout /t 15

NsGpuCNMiner.exe -wd 1 -dbg -1 -p x -u [YourMoneroAddress]

goto start

Poslednja izmena:
200h/s po kartici (6870) je odličan rezultat. 5850 su bile jače za scrypt ali CN rade slabo jer očigledno nema optimizacije. Mada me čudi da VLIW4 i VLIW5 nisu jednako tretirane.

Claymore 5.0 svakako donosi ubrzanje, a od verzije 4.0 si mogao da koristiš watchdog parameter -wd 1 i da restartuješ miner kad pukne neki thread:

Kod:
setx GPU_MAX_ALLOC_PERCENT 100

:start

timeout /t 15

NsGpuCNMiner.exe -wd 1 -dbg -1 -p x -u [YourMoneroAddress]

goto start

Hvala ti, nisam znao za ovo (mada sam koristio verziju 3.4).

Pustio sam verziju 5.0 i dobio skok sa 805H/s na 955H/s.

Interesantno da ne donosi ubrzanje i za 5xxx generaciju vec naprotiv losije performanse.

Edit:

Nesto mi nije proradilo iz prve, sad vidim da su performanse ipak na nivou reklamiranog.

3 x 5850 = 480h/s

meni isto daje 1x 5850 i 2x6770

Ima li kakvog ubrzanja na 280x ?

Poslednja izmena:
Monero [XMR] (CryptoNight)

1440 vs 2x800, na kom su kloku i ne reče koliko bacaju?

Nema, pošto se ne nalazi u changelog-u nije realno ni očekivati.

daju 480 khs. 5850 880/1100 a 6770 900/1100

imam jos 10-ak starih karti. Nikako da ih pustim

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Monero [XMR] (CryptoNight)

Polako, 480H/s ti daje jedna 5850 i dve 6770?

Pričamo o moneru.

Koje drajvere koristiš?

da. ukupno na jednoj masini . 13.12 drajvere

Ono dole je fx nemoj da te zbunjuje.
9e7y6u7e.jpg

Poslednja izmena:
izgleda i drugi kopaju sa grafikama na ovaj nacin na koji i mi to radimo pa je dif skocio

Nisi ispratio da je Claymore dodao podršku za dashcoin pa je sasvim logično da će diff da skoči.

onda je sve jasno,bar smo jedan dan kopali sa manjim diffom i to nam je sto nam je

Bar je XMR diff solidno pao sa 10 na 7 i time pokrio u odredjenoj meri pad cene.

Nazad
Vrh Dno