Air Jordan
Čuven
- Učlanjen(a)
- 30.08.2004
- Poena
- 710
Aeon vec treci na listi za izlazak na Poloniex.
Tesko da ce na no1.
Pa kad dodaju prva dva bice no. 1.
Tesko da ce na no1.
[wallet 42CQKA]: transfer 0 46huLCNkxF5efM526TR5FhDiMNAsRtdbv4NigL5NSgp3T5FB8Xq3EbLQfhDcLVGFsxLHDTtU7MKDucvu4qFr4C73V1GTJHu 0.5
Money successfully sent, transaction <0bd5ade638906b3e03b96f85f9262de59410e34b673766eb3052829bc7c33eb1>
Izvini tiptop moram iz 2 dela ne znam sto me zeza wallet, uvek mi javlja da je prevelika transakcija, nesto size too big...
to je toi eto prebacih se i ja na monero, da ne propustim nesto slucajno :d , 7950 ~390h???? to je ok???
tnxto je to
meni sad nece ni 24.3 ni 10 ni 5 ni 1 ni 0.83xmr da prebaci. 0.24 hoce.
i eto prebacih se i ja na monero, da ne propustim nesto slucajno :d , 7950 ~390h???? to je ok???
@cacanin
mozda je do brzine rama, na kom poolu kopas????
kako se iskuljucuje fee???
probaj da se igras sa 14.6 drajverima, mada sve zavisi od vrste memorije na kartama.
Sto se tice Claymore, on je potpuno nebitan sa svojih 5% i ispao je fer sa ovom nofee opcijom, ima ljudi sa po 100k novcica, pa artforz je svojevremeno imao 25% bitcoin mreze kad su svi rudarili procesorima, a on grafikama.
probao da skinem i vise nije dostupan na datom linku na 106 strani...nemas ti potrebe za tim, skines tiptop-ov proxy i stavis svoju adresu na predvidjeno polje samo nemoj koristiti 4.2 verziju, pa doniras coveku neki xmrpogledaj zadnjih par strana, pravio je on upustvo za mining kroz proxy
Pa lepo, dao je opciju da koristis njegov software, a da on nista ne dobija od toga, pa nema razloga da se kuka kako on unisti coin sa njegovih 5%, koliko vidih 10% je manji hash bez fee, znaci ko je toliko zabrinut nek pojede tih 5% manjeg hasha i uziva, a sta reci za onog christiana koji ima cuda miner vec mesec dana pa nije nikome dao.
koliko dobijate dnevno, prosek recimo u zadnjih 3 dana? na wafle multipoolu sam pa da vidim sta je isplativije, 0.009-11 btc mi je neki prosek sa 8x 280x dnevno
Kako ja kopam lepo na ubuntu-u?
W: Failed to fetch http://ppa.launchpad.net/boost-latest/ppa/ubuntu/dists/trusty/main/binary-amd64/Packages 404 Not Found
W: Failed to fetch http://ppa.launchpad.net/boost-latest/ppa/ubuntu/dists/trusty/main/binary-i386/Packages 404 Not Found
E: Some index files failed to download. They have been ignored, or old ones used instead.
Reading package lists... Done
Building dependency tree
Reading state information... Done
Some packages could not be installed. This may mean that you have
requested an impossible situation or if you are using the unstable
distribution that some required packages have not yet been created
or been moved out of Incoming.
The following information may help to resolve the situation:
The following packages have unmet dependencies:
libboost1.55-all-dev : Depends: libboost1.55-dev but it is not going to be installed
Depends: libboost1.55-tools-dev
Depends: libboost-atomic1.55-dev but it is not going to be installed
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari