Ti koristiš telefon. Oni kojima baterija traje tri dana gledaju u njega.
Evo ga Kolumbo.
Ti koristiš telefon. Oni kojima baterija traje tri dana gledaju u njega.
![]()
Evo ga Kolumbo.
Preterao si. Pre je on za tebe ako cem iskreno.Za tebe jesam.
Ali ne bi smela da bude ista stvar, 925 ima slabiju bateriju. U svakom slucaju mobilni punjac koji daje jos jedno punjenje i sigurno si pokriven za dan sta god da mu radis...Imao sam nov 925 ista svar. Razlike su minimalne. Ili ovaj vip opterecuje vise telefon 🙂. Ko zna gremlini
Preterao si. Pre je on za tebe ako cem iskreno.
Ja, on i jos par smaraca imamo ili smo koristili te uredjaje o kojima diskutujemo, menjali smo, probali svasta, a ti si ih samo video na slikama na internetu i pravis se pametan. Emix je za tebe bog Zevs, koliko je telefona promenio, isprobao i kakve je slike napravio sa 1020, ti mozes samo da sanjas.
Niko se ne frlja, o brojkama se diskutuje, a rezultati se pokazuju. Pogledaj slike, pa ces videti. Ah da, slike te ne zanimaju. Sta onda ti imas da diskutujes u ovoj temi?Ma jbm mi se za slike, to ostavljam vama magovima fotografije, mene to ne zanima. Da se frljate brojkama, staklima i cime god.
Cudan covek stvarno...Pusti bre...
Apsolutno nikakav problem sa njim nisam imao dok nije poceo samo da ulece u teme proziva i pravi se pametan bez razloga, ne samo mene jos par ljudi. Kao spustio nas je i likuje... Plus nekakvi komentari kasnije na moje slike, postove... ne dozvoljavaj sebi da se raspravljas sa ovakvima.
Danas se od telefona ocekuje samo da sastavi dan. Da sastavi dva dana zestokog koriscenja ne moze skoro ni jedan, ili samo par telefona, a oni sigurno nemaju ovakve kamere.
1520 i Note3 su apsolutni sampioni, ali naravno to nisu kamera telefoni, a i nisu ista kategorija ni po velicini sa ostalima. 1020 ni u kom slucaju nece imati manju autonomiju od prosecnog kineza android pandana, tako da sto se toga tice nema mnogo diskusije.
Žestoko korišćenje? Nemojte se frljati samo izrazima ljudi. Kad se kaže tako to znači ubijaš ga i to znači 7-8 sati da ti traje baterija. Valjda znate neku težinu reči ljudi ili mislite žestoko ga koristim i onako od svega po malo da isto znači? Razumem ja da nisu svi apsolvirali srpski jezik i književnost, ali ono... Valjda znaju da reči imaju težinu i značenje...
Pa to je to 12 sati ti traje što je normalno za jaču upotrebu. Battery saver i pretvaranje u non smart kasnije nećemo računati.
Oprosti sad vidim da si napisao jedan dan, doduše 12 sati nije jedan dan no dobro. Mislio sam da si i ti pisao za 2-3 dana bateriju kao neki.
Pa kad kažu ljudi jedan dan to im obično znači od 6 kad ustanu (recimo) pa dok ga ne stave naveče na punjač u 20, 21, 22h nebitno 🙂
Toliko je realno da svaki izdrži sem što će neki dočekati 22h sa 5% a neko sa 25%.
A ova žestoka upotreba to je kod mene dva puta punjenje na dan. Recimo kada ceo dan nemam pristup kompu/lap topu i onda krene ceđenje baterije a uz to radio stream nonstop.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari