Šta je novo?

Nokia 1020

• Začetnik teme Začetnik teme Emix
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
^

Kao sto se vidi (i zna) u svim uslovima 1020 daje bolje rezultate. Jedino sto je na strani K je zoom, sto je i normalno. Jer 1020 je telefon, K je digitalac sa funkcijom telefona.

Edit: Pogledajte nocne slike sa blicem u full rezoluciji. I uopste sve nocne slike. 1020 razbija!

Poslednja izmena:
Ja bih voleo da se neko javi sa ispravnom 1020 a da je iz Bg pa da napravimo jedan uporedni test. Mada i ovaj moj je radio na auto,samo je manuelni fokus bio pokvaren. 1020 je tek nesto malo bolja od z2 i zooma u nekim situacijama situacija je izjednacena. Ali zato brzna fokusa i obrada je u delicu sekunde. Ko misli da je s5 sampion u fokusu treba da proba ovo cudo

ja kad slikam noćne slike ni nemam focus vreme 😀

Jedno pitanje, Beli ili Crni 1020 i zasto.. Zuti mi je zanimljiv isto al ipak nebi tako nesto nosiio, nekako je Female 😀
Nekada sam furao Cyan N9 kako je to bio super fon . Jos onako upadljiv sa futuristickim UI-em 😉

Ja sam odusevljen koliko je lak telefon, sta je bre ovo, ko 925 skoro.. i grba uopste nije velika uzivo.

1020 je skroz sleek. njegova grba se ne vidi skoro uopšte kad se stavi futrola. 808 je i deblji i ima mnogo veću grbu.

ja bi uzeo crni 1020, mnogo je moćan.

1020 ima super dizajn za kameratelefon(maltene N9 sa ispupčenjem) i izgleda dobro u svakoj boji ali je crna ipak naj

+1 za crni.
Najmanje se primecuje metalna izbocina iza, i telefon izgleda super u crnoj boji.

Sabija..

I meni crna verzija 1020 najjace izgleda a verovatno ''maskira'' i sva moguca manja ostecenja kucista.

Crni je ko monolit. Bas crn i ekran tj staklo i on. Mocno izgleda.

Da..

Deo tastature i stealth 1020 🙂

1020 je za kancelariju samo, nije moj 🙂

Haha lepo lepo visok (PureView) standard 🙂

ja nikad ne bih kupio camera grip, ne štiti dovoljno. bolje kvalitetna futrola i mobilni punjač ako je baterija problem.

Bogami baterija je ubjedljivo najgora koja postoji na nekom camera telefonu. Taj camera grip je neophodan za neko ozbiljnije slikanje na terenu gde nema uticnice da punis telefon.

A ne samo zbog baterije vec i standardnog navoja za Tripod 🙂

ja opet ne bih. jer ne štiti dovoljno telefon. imam mount za tripod, kupim mobilnu bateriju koja daje dva cela punjenja za 1020 i milina. po meni je to bolje od camera grip-a.

Za bateriju mi je bolje rešenje ovo ispod što ću predložiti, plus može da se koristi za sledeći fon ili neki drugi ako zaškripi energije.

Model od 2200mAh, što je još jedno celo punjenje i malo ostane (obzirom da je baterija u 1020 od 2000mAh):
http://www.nokia.com/rs-sr/oprema/oprema/dc-16/specifikacije/

Jača varijanta od 3200mAh:
http://www.nokia.com/rs-sr/oprema/oprema/dc-19/specifikacije/

Jedno pitanje, Beli ili Crni 1020 i zasto.. Zuti mi je zanimljiv isto al ipak nebi tako nesto nosiio, nekako je Female 😀

Lično volim telefon u beloj boji (trenutno su mi oba bela), ali mi nisu svi gotivni u beloj boji. 1020 nisam video u beloj boji, kao da je retkost, tako da se ne usuđujem da komentarišem. Žuti 1020 izgleda pozitivno i avanturistički, u fazonu "boli me uvo za sve", čak i meni koji ne bih kupio telefon u žutoj boji, jedino sam u žutoj boji video 1020. Ne bih mogao da presudim da li crni ili beli dok ne vidim oba uživo. Sa druge strane, beli 808 mi je mnogo lepši od crnog 808 (imao sam crni, sada beli).

Izgleda kao Fensi Trudnica ta 808 bela 😀 salim se, lepo izgleda 🙂

E, sam si rekao, trudnica vredi za dvoje, tako i ovaj 808 :d Pa ti uzmi izgladnelog mršavka 1020 :d

Nazad
Vrh Dno