Šta je novo?

LG Nexus 5

Koju gresku?:)Sto sam menjao ip5?
Ja mislim da se nisam zeznuo,ali nisu nam isti prioriteti sigurno:)

Pa da,stejer imao bolji prolaz kod devojcica sa ip5 ;)

Ja mislim da je @stejer mislio, da se i on zeznuo sto je u opste uzeo IP5 :)

Poslednja izmena:
Zholinho, ne ne, dobro su ukapirali oni iznad ali je Loznica samo dao loš primer. :D

Što si misliš da si se zeznuo, ako nije tajna? :) Koji je to telefon bolji od Moskviča....pardon nexusa 5 :)

Nzm ja sam probao na Nexusu 7 i bila mi je odprilike ista baterija ako ne i slabija... Jos sad imam gomilu app a onda kada sam je isprobavao nisam imao samo neke najosnovnije...

Ne tangiram se,dzaba me zezas :D
Nego imam drugu muku,treba da rutujem telefon a sve sam podesio i instalirao pa me sad mrzi :)

Kad sam ****** :)
Ma za vikend cu opaliti root,ne mogu reklame da izdrzim :)

Jel radi AdAway 2.8.1 normalno?
Pre nego što sam menjao ROM, probao na stock rutovan i nešto nije htelo?

Ево ја да дам позитивно мишљење у вези микрофона, елиминације шума... Значи везано за разговор... Пошто сам ових дана често на градилишту где је невероватна бука, телефон одлично елиминише тај шум и нормалан говор се одлично чује са друге стране, што сам се и сам уверио када је мене звао колега са нексуса, док једног са IP4 толико лоше чујем да је немогуће разумети ако се не склони у контењер па и тад мора да виче....

Иначе ја нисам приметио ни најмање шуштање при снимању... Окачићу неки видео па ако неко може да ми каже да ли примећује....

Све у свему после шест-седам месеци нисам му нашао ни једну ману, осим што од почетка има дугмиће благо климаве.. (притио сам да су много климавији на новом С3 мини који је узео скоро друг)

Pise page not found .. A sto ne flesnes 4.4.4 zip rom iz recoverija ? Sigurno je neko na xda napravio zip stock img. Mozda jedino posle toga trebas da flesnes novi radio i to je to.

forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-4-4-3-ktu84m-nexus-5-untouched-t2622831

forum.xda-developers.com/google-nexus-5/development/rom-android-4-4-3-ktu84m-rooted-busybox-t2557523

Ne znam sto mi ovako kopira linkove sa chroma

Poslednja izmena:
Ne znam da li uz ove stock romove ide i radio,moze neko ovde da ti napise koji je stock radio za 4.4.4 pa ga posle odvojeno flesni..

Edit: probaj ovaj moj drugi link. Vidim ima i odvojen radio.zip za flesnuti

Poslednja izmena:
Kupio i ja konacno N5, i za ovo malo sto sam ga iznjakao, izuva. Mada ja nisam mozda merodavan, sa obzirom da sam presao sa ot990, sta god da sam uzeo, osetio bih promenu :)
I zahvalio bih se djilkosu sto je isao sa mnom u shoping :)

Hvala:)
Jel ok da uzmem neku ovu pijačarsku foliju da zalepim na ekran, čisto da ga ne izgrebem?

Uzeo sam foliju I neki silikonski case za nuzdu, koji lose naleze na power dugme, al dobro.

Nazad
Vrh Dno