Šta je novo?

LG Nexus 5

Svaka cast toj radnji ako ce da ti zamene za novi..

Idem sutra ili prekosutra da uzem nexus 5, pa sam juce poslao devojku u prodavnicu gde sam planirao da uzemem da proveri koja je serija modela koji imaju u prodavnici. Dobila je ovaj broj: 3534 052014. Interesuje me da li to znaci da je to poslednja serija, ova 405, tj maj 2014?
I drugo, kako mogu da proverim da li ima mrtve pixele, vibraciju i da li su isprane boje na ekranu? Klimavo dugme znam kako da proverim

Dobila je ovaj broj: 3534 052014. Interesuje me da li to znaci da je to poslednja serija, ova 405, tj maj 2014?

Ne znam odakle je taj broj, ali datum proizvodnje se gleda na osnovu serijskog broja kod Nexus-a. S/N: 403K.....

403K - Mart 2014. godine

Rekao sam da trazi serijski broj sa kutije i to je dobila. I meni je bilo čudno, pošto znam da SN kreće sa 403, 404...

A uostalom desno od imeia na kutiji piše Production date.

Na kutiji desno od IMEI broja nema ništa (IMEI je na ivici). Pregledah sada kutiju i nema takve stavke (ima na deklaraciji godina uvoza, ali to nema veze jedno sa drugim). Ako možeš, slikaj gde se to nalazi na kutiji Nexus 4/5 telefona.

Rekao sam da trazi serijski broj sa kutije i to je dobila. I meni je bilo čudno, pošto znam da SN kreće sa 403, 404...

Stvarno ne znam šta su joj to dali. :/

Ovako izgleda moja (Telenor):

IMG_20140703_114618.jpg

A evo i neka koju sam nasumično pronašao na netu:

IMG_20131108_034540a.jpg

Poslednja izmena:
Očigledno da nisu sve iste. Ova serija što @krele90 ima, to je neka od prvih serija?
btw dali je 405k poslednja?

Da, to je jedna od prvih serija - oktobar 2013. godine.

Verovatno.

Moj primerak ima klimavo dugme i neka ostecenja na displeju koja se ni ne primete... I vec nekih 5 meseci me odlicno sluzi ;)

Danas sam dobio novi Nexus, nema mrtvih pixela i ostalih falinki.
S/N:404..
Prezadovoljan sam..

Kako najbolje da proverim da li imam mrtve pixele i problem sa vibracijom?

Pa dobro pogledaj ekran u raznim bojama najbolje se vidi na beloj pozadini i max uklj osvetljenju, mada ja sam tek kuci kada sam dosao primetio... Sta ti mozes tamo za tih 5 min prodavci te pozuruju a i tebi je neugodno tamo isprobavati nzm sta barem meni je tako tek kad sednem kuci mogu normalno da istestiram :D

^ Haha, ma bilo mi bzv da te cimam, ali ja sam rad da ideš sa mnom po telefon, pa na pivo :) Kad dođemo tamo, doveo sam stručnjaka da proceni :)

Prvo pivo, da se izostri vid :p Ma opusteno, imas ovaj program sto ti Gibo ostavio, pogledaj, nema tu sta. Slabo je da se neko zalio na mrtve pixele, mislim da je ovo bio prvi slucaj, a i bolje je i vibracija i dugmici, sve je bolje od 403K serije pa nadalje.

Ja to tamo smem u prodavnici da instaliram aplikacije? :D

Pa majku mu moras proveriti telefon, da ne bude dosao kuci i evo mrtvi pixeli ovo ono, da kazu sto nisi proverio, nego si ga kod kuce udesio :d

Ja sam zapatio klimavo dugme i vibraciju,ali posto je vibracija kod mene uvek na off,to mi i nije neki problem.
Za sada mi se dopada telefon,napisacu jos nesto kad se slegnu utisci :)

Ispao mi je pa krenuo da zeva ceo telefon,zato je otisao_Onda sam uzeo S4 pa Ip5 i sada n5:)

Nazad
Vrh Dno