Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nova prime dobio apdejt sa sitnim dodacima iz L verzije androida.

Jel neko koristi Clock Sync aplikaciju? Za sta ona ustvari sluzi kad vec ima sam fon da otkrije vremensku zonu, kad se menja sat u te gluposti?

Koristio ja na wildfire s.
Syncuje vreme sa nekim time serverom, kao windows. Iz nekog razloga je sat tad krenuo da mi primetno odstupa pa mi je trebalo tako nešto.

Ja sad gledao i sa svetskim satom na netu sto sam nasao je tacan u milisekundu. Sad mogu da se kurcim da imam najtacniji sat od svih u komsiluku haha xD

Јел вам ради званична бус плус апликација? Код мене зеза последња 2 дана.

Takodje, da li postoji neki hidden program sa kojim mogu da kopiram sadrzaj sa caletovog telefona? Dakle njemu stigne neki sms i meni se odmah prosledi isti [preko wireless-a ako moze] ili mu stigne poziv pa ga telefon sacuva negde i slicno. Nadam se da me razumete. Besplatan ofc :)

airdroid.
mora naravno da se instalira na doticni telefon. postoji mogucnost da iskljucis notifikaciju i u tom slucaju se ne moze videti da se pristupa telefonu preko kompa.
u browseru mozes da otvaras poruke i call log. imas i push notifikacije na komp, ali se sa time nisam igrao.

Ima li koji launcher sličan Nova-i? Počela je da me zafrkava sa wallpaper-ima sa Zedge-a. Čim lock-ujem telefon skupi mi wallpaper na jedan homescreen i nikako to ne mogu da riješim.

program je AdAway....od kada ga koristim,nemam nigde reklame...ni na marketu,browseru...a ni na par igrica koje retko igram....probaj pa vidi....

Drugari,

imam kupljenu aplikaciju LightFlow radi notifikacija led diode na Nexus 4-ci. Do ažuriranja je radila perfektno, od tada, sa novom verzijom, malo malo pa mi ne svetli led. Nekad radi nekad ne. Probao sam clear data, uninstall pa install, jednostavno sada ne radi. Da li postoje neka podešavanja koja sam morao da odradim sa novom verzijom?

Obično ne bude ništa tako radikalno, a da sam developer ne napravi uvodni ekran na kome će te obavestiti o tome.

Najbolje je da njemu prijaviš šta se dešava, pa da sa njim vidiš dalje.

Drugari,

imam kupljenu aplikaciju LightFlow radi notifikacija led diode na Nexus 4-ci. Do ažuriranja je radila perfektno, od tada, sa novom verzijom, malo malo pa mi ne svetli led. Nekad radi nekad ne. Probao sam clear data, uninstall pa install, jednostavno sada ne radi. Da li postoje neka podešavanja koja sam morao da odradim sa novom verzijom?

Titaniumom vrati stariju verziju i nemoj update-ovati dok dev ne izbaci noviju verziju koja ce otkloniti te bugove.

Jel hoce neko da mi objasni sta se desilo sa Titanium backup programom u zadnjih godinu dana? Imao sam kupljen Pro key i juče kada sam otišao na GP store vidim da mi pise cena, ispada da moram opet da ga kupim??? Sta ja ovde ne znam da se desilo? :)

Pisi developeru :)

Imam jedno pitanje za vas: da li je moguće napraviti prečicu do nekog kontakta kada pritisnem dugme share? Znači sada kada kliknem share idem viber ili WhatsApp pa onda kliknem na ime neke osobe a mene zanima kako da namestim da mi se odmah pojavi ime i pored imena ikonica aplikacije preko koje u šalje? Mnogo tražim? :D
Ima li neko neki predlog?

Imam problem sa Titanium, a to je da nemam dovoljno prostora na telefonu da napravim backup. Koje je najbolje rešenje za tu varijantu (od 10gb mi aplikacije zauzimaju skoro 6gb)

Imam problem sa Titanium, a to je da nemam dovoljno prostora na telefonu da napravim backup. Koje je najbolje rešenje za tu varijantu (od 10gb mi aplikacije zauzimaju skoro 6gb)

Koje su to aplikacije? Inace TB neće napraviti backup Android/obb foldera gde se nalazi sav data od igara. Tako da ako si mislio da zbog toga nećeš imati dovoljno mesta grešiš.

Ako je zbog nečeg drugog onda je rešenje externa kartica ili USB OTG. Akp ne tvoj telefon ne podržava ni jedno od ovog uradi backup pola aplikacija pa ih prebaci na komp pa posle uradi backup druge polovine.

Sa Gigabyte Guru G1 modela izvukoh sistemsku aplikaciju koja omogućava gašenje ekrana na telefonu bez korišćenja Power tastera. U suštini, u pitanju je alternativa za Screen Off and Lock: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.katecca.screenofflock

Meni se više dopada zato što nema nikakav interfejs i velika je samo 15KB.

Aplikacija ne može normalno da se instalira, već mora da se prebaci u system/app folder i dodele rw-r--r-- permisije. Ergo, zahteva rutovan uređaj kako bi se to obavilo.

Koga interesuje aplikacija može je naći u prilogu.

Prilozi

• LockScreen.zip
    14 KB · Pregleda: 24
Poslednja izmena:
Jel hoce neko da mi objasni sta se desilo sa Titanium backup programom u zadnjih godinu dana? Imao sam kupljen Pro key i juče kada sam otišao na GP store vidim da mi pise cena, ispada da moram opet da ga kupim??? Sta ja ovde ne znam da se desilo? :)

Nisam imao problema...proveri na kojem si ga nalogu kupio, da nisi slučajno sada došao sa nekog drugog. Nije bilo nikakvih promena u licenciranju.

Vrh Dno