Šta je novo?

Lenovo P780

Ne verujem da je to rešenje,čemu onda dual sim telefon?

+1. Mada je p780 primarno baterija, pa posle dual simer;)

Jedno glupo pitanje, posto nisam u toku, hoce li biti official update za KitKat?

Nism još 100 % siguran ali izgleda da pomaže gašenje druge sim kartice kada je na njoj slab signal. Mnogo bolje tada radi net na prvoj kartici.

Pa to sam vec rekao :)

Sto se tice KK, uopste nisam zainteresovan za update... i na S124 primetim da mu treba vise RAM-a :( Mrzi me da flashujem nazad S123, ali mi je fluidnije radio.

evo i meni se pojavio bug, imam samo jednu karticu u prvom slotu i u toku razgovora se iskljuci ton a veza se ne prekida i to traje recimo desetak sekundi pa i duze .nakon prekida poziva i ponovnog uspostavljanja veze bude sve ok. to mi se inace desilo kad sam prebacio na 3g mrezu pri punom signalu, kod kuce ga drzim na gsm jer je slab signal 3g mreze i nisam imao problema

Jel neko uspeo da namesti ovaj led da sija kad stigne nesto na fb, viber, whatsapp itd? Sija mi samo kad stigne sms ili propusten poziv.. :/

^ Pokušaj da podesiš LED pomoću aplikacije LightFlow.

Nisam ni ja uspeo, mislim da ne može.

Meni radi bez problema na stock ROM-u. Podesena LED nofitikacija samo u Viberu.

Izvinjavam se sto upadam u temu, ali da ne bih otvarao novu, samo da pitam. Vidim na MS se prodaje ovaj telefon nov(navodno) sa grancijom(upitno), za 200 evra. Imajuci u vidu da je u WW kostao(trenutno ga nema) ako se dobro secam oko 300 i nesto. Koji je razlog ovakve cene, da li je u pitanju neki fasilfikat ili nesto drugo?

Regularna cena u prodavnicama(Handy,WinWin..)je 29990 din a tog što prodaje za 200e moraš nazvati i pitati ko je overio garanciju.

Moze biti legalna. Kompenzacije, fore sa pdvom, itd. Ali verovatni ces imati samo garantni list bez fiskalnog tada.

Nisam znao da mu je toliko pala cena. Sad je odlicna kupovina, prvenstveno zbog baterije.

Ima li najave da ce biti nalednika 780 ?

Lenovo S 860 je naslednik P780 .

Mislio sam da ce ekran biti FullHD. Mada vidim i ovaj ima jaku bateriju.

Nije ti naslednik ali je ispravio jedinu veliku manu p780-RAM.

Koliko vidim kod Kineza, S860 ima 1GB ram.

Sa fullHD ekranom teško da bi bila ova cena.

Koliko sam video na lenovo stranici taj telefon ima 2gb ram

Није ни та рам меморија проблем, колико је проблем интерна од само 4гб.Само зато ћу да продам леново п780, јер да није тога и да је меморија већа, неке ствари бих могао да занемарим!

Ima i 8gb verzija.

Bolje je da ima 2Gb rama a rom memoriju uvek možeš da proširiš sd karticama.

Tako je. Vec primecujem na s124 sa 1gb nije dovoljno:(

Rusi na svom lenovo forumu imaju zatvoreno testiranje kitkat-a za Lenovo P780 . Postoji i naziv verzije koja prema reakcijama sa foruma treba još dosta peglanja ali izgleda da će kitkat uskoro ipak biti izbačen za ovaj telefon zahvaljujući velikoj popularnosti u Rusiji . E da naziv roma izgleda glasi p780_KK_S205_ROW . Nadam se da će posao oko testiranja brzo biti gotov :) .

Nazad
Vrh Dno