E ovo je vec mnogo neozbiljno
Dobio sam negativnu ocenu od coveka koji ima nula ocena, zivi u selu sa 300 stanovnika, neko Donje Posenje, koji mi je inace dao negativnu za Nike TN koje za razliku od moje ostale robe koju uzimam sa kosova, sam dobio iz Svajcarske na poklon, i fakticki ih dao za dzabe i generalno se zahebo sto sam stavio na Limundo
Sadrzaj kutije:
Nike Air MaxTN Tuned
NikePlus knjizica
bonus pertle
racun iz Lozane, za placene patike (dakle JBNI RACUN!!) al ko prica francuski u Donjem Posenju ...
"prodao mi losu kinesku kopiju, izbegavati saradnju"
nit me je kontaktirao za reklamaciju, nit mi je poslao poruku nit se javio, odma negativna
I onda krece agonija:
Dogovorim se sa covekom oko reklamacije, jedva, jer mi se na telefon javio covek zaista seljak, nije u pitanju uvreda vec legitimna deskripcija karaktera sa druge strane veze.
011 2259500 << Limundo podrska, sa namerom da odma sklonim negativnu, jer generalno uvazavam reklamaciju za coveka koji se uopste nije javio i meni kao prodavcu napravio problem.
evo vec sat ipo vremena, ja sam na Hold. Telefon stavio na speakerphone, cekam da se javi neko, ko je ocigledno u smeni za javljanje a otiso da spava il da radi nesto njemu zanimljivo ... 90 minuta slusam kako "su svi operateri zauzeti" i muzikicu ..
Limundo - zbog ovakvih stvari, zbog cinjenice da neki totalni duduk koji nit zna da procita pravila nit ima dovoljno razuma da TRAZI reklamaciju ako smatra da je ostecen, vi MORATE da imate nekog ko ce da sedi pored telefona i da resava ovakve probleme bezuslovno, odma, na licu mesta! Za koji djavo prima platu, ako uopste radi u kol centru, LT-u .. ? Kako moze radnim danom, sat ipo vremena da mi se ne javi ... ?
Prekjuce, stavim predmet na Kupindo, po ceni od 3500 dinara da prodam coveku koji je trazio odma bez aukcije po dogovrenoj ceni:
da nije malo mnogo 280 dinara na 3500 ?
Ja cu ovo uredno da platim, iako je previse, al isto tako ocekujem da mi se NEKO JAVI POSLE SAT IPO VREMENA zvanja Limundo Call Centra!
EDIT:
i onda dobijem kol centar, i dobijem Bot odgovor da ce da mi rese slucaj cim odgovore na sve ostale poruke po redu ... nema veze sto ja imam 40 aukcija nedeljno, sto placam 1500 din nedeljno za Limundo racun, sto imam 1700 ocena a lik koji mi je dao negativnu nemanijednu ocenu ... Nema prioriteta, moj problem je isti kao problem nekog sto je prodao salvetu i nekog ko je prodao auto.