Joker;3780559 Kada su za rođendan dozvolili besplatno pokretanje licitacije imali su 154k licitacija je napisao(la):Meni je kostalo, ni sam neznam kako ali eto...
Nisam se smejao tebi, nego zeljku poceo je da se pravi l*d kao da radi na limundu. Jel njih sta god da pitas, oni vrte jednu te istu pricu. Ako mene pitas oni garant imaju onako vec gotovoe sablonske poruke i samo click insert done! Jer u ovom zadnjem slucaju dobio sam 3 poruke skoro pa indenticne.
Meni nije bio problem vratiti dok on nije rekao 5 diskova je mrtvo.. Ipak to nisu male pare..Tacno i meni to smeta, ali zakon ubogi kaze da moras uvazit vracanje predmeta ako si ga prodao preko internet-a (koliko kontam limundo je taj zakon samo prekopirao)... mene boli sto takvi koji vracaju meni na kraju uracunaju obe postarine, cast izuzecima
Ja znam da kupac moze od 100% tacnog i ispravnog predmeta trazi da mi isti vrati i ja moram pristati na to... naravno ja cu licno zatezat maximum ali ako nedvosmisleno zatrazi ja moram pristati ma koja moja steta bila, i to jos nije strasno, najgore je kad ti takav lupi negativnu iz besa nekog svog, na tebi samo preostake da ga molis i da cekas milost limunda da ti skine negativnu kad se sve zavrsi i da tada trpis prozivke od ostalih kupaca koji se nakostrese kad vide jednu negativni (glupost)
Takav zakon ne postoji, to što je limundo napisao u svom pravilniku je suprotno ZZP. ZZP ne važi kada je prodavac fizičko lice. Ne može limundov pravilnik da bude iznad zakona.Tacno i meni to smeta, ali zakon ubogi kaze da moras uvazit vracanje predmeta ako si ga prodao preko internet-a (koliko kontam limundo je taj zakon samo prekopirao)... mene boli sto takvi koji vracaju meni na kraju uracunaju obe postarine, cast izuzecima
Morate nešto da razgraničite kada upoređujete KP i limun, KP nema nikakve veze sa transakcijom između prodavca i kupca, a limun uzima proviziju, znači da učestvuje u transakciji i zbog toga mora da pruži neku sigurnost. Za čega uzima proviziju?? Ako uzme proviziju na prodaju prilikom prodaje kopija znači da je i on učesnik prodaje takvih proizvoda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari