Šta je novo?

LG G2

Ne placa se dodatno, u tarifi je ukljucen.
evo screenshot:
yqy3upu6.jpg

Ja kod telenora imam 25/8 3g.

Ne placa se dodatno, u tarifi je ukljucen.
evo screenshot:
...IMG][/QUOTE]

aha..onda ima valjda u tarifi. Ja nemam u tarifi :)..

takav upload imam i bez 4g. Nadam se bar da ti imas vise od 1 giga na tu brzinu.

@majkl pa to i gledam..meni su brzine nesto nize, nemam 4g..

desava se kada nisam redovno na temi, preskacem strane i tek onda provalim da se o G3 romu pise na prethodnoj strani :)

Nisam u Srbiji, odradio bih ti ja, ovo ti je sa "regularnim podesavanjima". Bar je tako slicno kod mene bilo. Ima fora dal' bese izbrises apn ili tako nesta, nemoj me drzati za rec, dw ide i do 24, a up do 3-5. Bar je tako nesta kod mene bilo, dva puta sam samo odradio test kada sam izbrisao to.

Isključi proxy ako misliš da ideš preko 10 Mb/s. (b-bit , B-bajt)
Za MTS sam u temi postavio uputstvo odavno ...

Pristupna tačka: gprsinternet

u spisku svih aplikacija izabrati ikonu SETTINGS,
kada se uđe u opciju SETTINGS u meniju treba izabrati stavku TETHERING & NETWORKS i potom MOBILE NETWORKS,
otvoriće se dodatni meni, odaberite stavku ACCESS POINT NAMES,
Pritisnite meni dugme na uređaju i odaberite opciju NEW APN
u polje NAME treba ukucati mts internet
u polje APN treba ukucati gprsinternet
polja PROXY, PORT ostavite prazna,
u polje USERNAME treba ukucati mts
u polje PASSWORD treba ukucati 064
u polja SERVER, MMSC, MMS PROXY, MMS PORT ne upisujete nista
u polju MCC treba da stoji 220
u polju MNC treba da stoji 03
polje AUTHENTICATION TYPE ostaje prazno,
u polju APN type treba da stoji default .

Kada sve to popunite - sačuvajte i potom iz liste odaberite mtsinternet i to je to.

Poslednja izmena:
Nisam citao, pogledacu.
@bender hoce li uskoro izaci novi cp?

Ma gde ima taj up? Koji grad? Naselje? Može li neki "svež" test? Ali sa fonom, ne laptopom. Daj da pređem na telenor odmah.

Kragujevac, centar. Kacio sam pre screenshot sa phone-a. Nemam vise internet karticu. Ugasio sam je. A ako uradim speedtest na pis skinuce mi preko 100mb :) videcu da iskopam screenshot.

Meni g3 port vrh :)

Za v1.0 ovo je fenomenalno ! :)
Skoro i da nema bagova, a ovi sitni postojeći će biti sređeni - u to ne sumnjam.

xposed mi ne treba tako da telelfon radi na ART-u i to prosto leti, a i baterija je dobra - još kad dođe Dorimanx kernel biće to pun pogodak !

Људи ајде опет да питам, али објективно како се понаша фокус у слабо осветљеним просторијама, колико треба времена, да ли морам сваки пут више пута да сликам да бих направио добру слику ? Није ми толико примаран квалитет слике, што се мене тиче задовољан сам и са оним квалитетом ноћних слика од s3. Свиђа ми се телефон и сада треба да преломим, да ли да га узмем поново или да пуцам још 150е + за ове новије моделе, а не дају ми се паре. Ово се односи на овај г3 ром ..

Isključi proxy ako misliš da ideš preko 10 Mb/s. (b-bit , B-bajt)
Za MTS sam u temi postavio uputstvo odavno ...

Pristupna tačka: gprsinternet

u spisku svih aplikacija izabrati ikonu SETTINGS,
kada se uđe u opciju SETTINGS u meniju treba izabrati stavku TETHERING & NETWORKS i potom MOBILE NETWORKS,
otvoriće se dodatni meni, odaberite stavku ACCESS POINT NAMES,
Pritisnite meni dugme na uređaju i odaberite opciju NEW APN
u polje NAME treba ukucati mts internet
u polje APN treba ukucati gprsinternet
polja PROXY, PORT ostavite prazna,
u polje USERNAME treba ukucati mts
u polje PASSWORD treba ukucati 064
u polja SERVER, MMSC, MMS PROXY, MMS PORT ne upisujete nista
u polju MCC treba da stoji 220
u polju MNC treba da stoji 03
polje AUTHENTICATION TYPE ostaje prazno,
u polju APN type treba da stoji default .

Kada sve to popunite - sačuvajte i potom iz liste odaberite mtsinternet i to je to.

Delijo svaka čast. Danas iz MTS postavili novu baznu stanicu kod mene u kraju (Paviljoni, NBGD), jedva sam imao i 2g, od danas 3g konačno. Down 5-6Mbps UP 1Mbps, super zadovoljan, samo kad imam pun 3g i normalno mogu da razgovaram, ali su bila podešavanja mtswap... ubacio ova i prijatno se iznenadih:

Još jednom hvala.

Drugi dan na g3 portu. Do sada sa g2 nisam imao ovakav rezultat. 15 sati od punjenja sa sat i 37 min razgovora, sve popaljeno,
uploadfromtaptalk1403040686396.jpg
Bez sumnje, bolja baterija nego na stock-u, za one koji se još uvek dvoume. Nijedan FC. Od bagova jedino primećujem nemogućnost ulaska u menadžer aplikacija u podešavanja, fm nisam ni probao.
Nemam još uvek sud o kameri. Deluje ok al nisam kući par dana a slikanje dece pri veštačkom osvetljenju je obavezno za test.

Ima jedna fina aplikacija koja ti skraćuje jedan klik, tako da uvek možeš da biraš čime otvaraš, ali nema potvrde i slično.

https://play.google.com/store/apps/details?id=hk.valenta.completeactionplus

Nadam se da će ti pomoći

Hvala. Ne čačka mi se sad xposed ali koliko me ovo nervira mislim da ću morati.

Poslednja izmena:
Ma gde ima taj up? Koji grad? Naselje? Može li neki "svež" test? Ali sa fonom, ne laptopom. Daj da pređem na telenor odmah.

cudno je kako u kragujevcu imas toliki d/u....ja u sred centra ne mogu da izvucem vise od 10mb do...3 up.....jel si dirao nesto???

^ mene si citirao? Nisam iz KG.

@milkobgd, i kod mene bolja baterija sa G3 romom, na 3G naravno govorim.

Delijo svaka čast. Danas iz MTS postavili novu baznu stanicu kod mene u kraju (Paviljoni, NBGD), jedva sam imao i 2g, od danas 3g konačno. Down 5-6Mbps UP 1Mbps, super zadovoljan, samo kad imam pun 3g i normalno mogu da razgovaram, ali su bila podešavanja mtswap... ubacio ova i prijatno se iznenadih:

Još jednom hvala.

Greška :D

Mora to i bolje da radi od 12 mb ...
Meni je 25 - 30 mb/s u sobi, napolju može da bude samo bolje - mada nisam testirao jer sam i ovim zadovoljan.
Ništa hvala, za to i služi tema i forum ;)

Danilo kakva je baterija na artu?:)

Ja sam i više nego zadovoljan - brzina na ART-u me ne iznenađuje, ali baterija mnogo.
Probaj, ništa te ne košta, pa vidi da li ti odgovara :)

Људи ајде опет да питам, али објективно како се понаша фокус у слабо осветљеним просторијама, колико треба времена, да ли морам сваки пут више пута да сликам да бих направио добру слику ? Није ми толико примаран квалитет слике, што се мене тиче задовољан сам и са оним квалитетом ноћних слика од s3. Свиђа ми се телефон и сада треба да преломим, да ли да га узмем поново или да пуцам још 150е + за ове новије моделе, а не дају ми се паре. Ово се односи на овај г3 ром ..

Sa ovim G3 romom nema kašnjenja od 1-2 sekunde pilikom poziva koji su svi namerno forsirali i kukali (zanimljivo od toliko kukanja na taj mali bag, sada kada ga više nema, niko se nije javio da kaže i pohvali), a i fokus radi odlično čak i bez ikakvih fix-eva ;)

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno