Šta je novo?

LG G2

Čitam vaše komentare o bateriji i pitam se da li imam taj isti telefon već skoro 2 mjeseca. Auto brightness na maximumu, od 7h ujutru do posle ponoći (cca 20h) wifi+3g, viber, whatsapp, fb + messanger, twitter, par email naloga, 30 min razgovora na ZVANIČNOM LG G2 4.4.2 SW izdrži malo preko 4 sata i ostaje jedva 10 %...

Osvetljenje na maximumu?? :-! Zivo me zanima kako mozes uvece u sobi kada nema osvetljenja da gledas u ekran (uz duzno postovanje,ali meni bi se vid posle 2 dana pokvario kada bi tako radio)

Poslednja izmena:
Automatsko osvetljenje na maksimumu (u mraku najmanje osvetljeno, a na suncu maksimalno osvetljeno)

Poslednja izmena:
...delete

Poslednja izmena:
Osvetljenje na maximumu?? :-! Zivo me zanima kako mozes uvece u sobi kada nema osvetljenja da gledas u ekran (uz duzno postovanje,ali meni bi se vid posle 2 dana pokvario kada bi tako radio)

Pa kad ostavis brightnes na auto pa pojacas na 100% nije isto kao i kad izgasis auto pa pojacas na 100% .. Bilo je vec price o ovome,procitaj malo.

Imam par pitanja u vezi ovog fona : jel moze da radi korektno bez ikakvog "budzenja"?? ... Muka mi je od custom romova i slično... Kakav je zvuk u slusalici kad pričate sa nekim? Jel dovoljno glasan? Cuo sam da je losiji nego obično? Ista priča i za loudspeaker? Kakvo je realno stanje na terenu? Cak bi bilo dobro da odgovori neko ko je presao sa S4 na G2, ako ima takvih ;)

Čitam vaše komentare o bateriji i pitam se da li imam taj isti telefon već skoro 2 mjeseca. Auto brightness na maximumu, od 7h ujutru do posle ponoći (cca 20h) wifi+3g, viber, whatsapp, fb + messanger, twitter, par email naloga, 30 min razgovora na ZVANIČNOM LG G2 4.4.2 SW izdrži malo preko 4 sata i ostaje jedva 10 %...

Otprilike se poklapa sa mojim iskustvom.

Imam par pitanja u vezi ovog fona : jel moze da radi korektno bez ikakvog "budzenja"?? ... Muka mi je od custom romova i slično... Kakav je zvuk u slusalici kad pričate sa nekim? Jel dovoljno glasan? Cuo sam da je losiji nego obično? Ista priča i za loudspeaker? Kakvo je realno stanje na terenu? Cak bi bilo dobro da odgovori neko ko je presao sa S4 na G2, ako ima takvih ;)

Može, ja ga nisam čak ni root-ovao, a zavisnik sam od toga. Radi savršeno, a moguće da bi bolji rezultati bili sa nekim drugim romom. Zvuk u slušalici je dovoljno glasan, možda ne kao na novijim htc telefonima, ali sasvim dovoljno i ok. Muzika na zvučniku je dobra, ali na slušalicama nije ni približno kao htc-ovima, što ne znači da nije dobra, ali da su po tom pitanju mnogo bolji (govorim o sennheiser slušalicama, ne fabričkim).

Poslednja izmena:
Kakav je zvuk u slusalici kad pričate sa nekim? Jel dovoljno glasan? Cuo sam da je losiji nego obično? Ista priča i za loudspeaker? Kakvo je realno stanje na terenu? Cak bi bilo dobro da odgovori neko ko je presao sa S4 na G2, ako ima takvih ;)

Glasan je, meni nikad nije pojacan do kraja. Loudspeaker je prosečan, nije tih a nije ni preterano glasan. Ako ti je to najbitnije, uzmi HTC One

Sa XDA:
simple fix for settings crash:

findAndHookMethod(android.os.storage.StorageManager.class,"getVolumeState",String.class,new XC_MethodHook() {
@Override
protected void afterHookedMethod(MethodHookParam param) throws Throwable {
if(param.getResult() == null)
param.setResult(Environment.MEDIA_UNMOUNTABLE);
}
});

(Uopšte mi nije jasno kako ste postizali po 7, 8 sati SOT-a. Ja sam plafon imao malo više od 5 sati i to ako sam ceo dan pod wifi)

To je to kada je na 3G. Tako je i kod mene, dobri su vam rezultati. Ne mislite valjda da na 3G izvuče 8 sati displeja sa auto osvetljenjem a pri tom korišćen napolju fon na suncu. Nema trika.

Posto se meni brze prazni baterija nego na stocku, a wld ne pokazuje nis, pretpostavljam da je do toga sto je 4G stalno ukljucen. Sta vi mislite? Kolika razlika moze biti u odnosu na wifi i 3G?

pitaš 4g vs 3g? Pa otkud nama 4g

Poslednja izmena:
Kakve veze ima hoce li sacekati par dana i par punjenja baterije :D to utice samo na statistiku potrosnje a ne na samu bateriju . Kakvo je prvo takvo ce biti svako punjenje cak nakon nekog vremena slabije. Ne zaludjujte se glupostima :D

Nije isto, posle par punjenja se "stabilizuje" :d
Manje ga čačkaš pa je autonomija bolja ;)

Odradi ti jedan speedtest da znaš na čemu si :)

http://www.speedtest.net/

Ljudi ja razmišljam da ne instaliram xposed i da ostanem na ART-u - hide front buttons već postoji u G3 romu, pa nema potrebe za app settings aplikacijom, immersive mode isto ...

sigurno? vipnet hrvatski ima 4g ali ako platis.
Ne placa se dodatno, u tarifi je ukljucen.
evo screenshot:
yqy3upu6.jpg

Kaže da ponekad pročitaš i malo više od poslednjeg posta pre nego što postaviš neko pitanje...

A ma nije lud da se muci da cita. Zar je stvarno to 4G u HR? Smesno, ja na 3G na Telenoru sam nesta slicno tome izvlacio.

Vrh Dno