Šta je novo?

LG G2

Има ли шансе да га среди? Ако овако држи без еко мода, ја сам задовољан.
treba se pogledati kako radi, usko je povezano s kernelom. U slucaju kad bi dorimanxov kernel dosao ns g3 port onda bi bilo beskorisno svejedno.

Probao sam taj nacin ali zapnem na onom dijelu gdje treba odabrati korejski i engleski. Taj prozor mi se uopce ne otvara nego mi otvara lg update. I kaze da je zadnji update instaliran.

Radio sam sve po uputama, Windows 8.

Vrati se malo unazad, procitaj temu, bilo je dosta reci o tome, msm cak i da sam ja postavio link sa automatizovanom skriptom.

Mozda da se ne zafrkavam s tim da probam bruce-ov rom. Sta kazete? Jel bolji od stocka? Moze link, ne mogu nac nq xda...

Ovaj G3 port od Cloudy-a. Ali baterija je katastrofa, u odnosu na stock mislim...

Pa i nije malo losija od stocka, izvukao mi je 5h 30min sot:)

Nije toliko loša baterija, još ja koristim ART što bi značilo da je još bolja na Dalviku

Sacekaj dva tri dana pa tek onda donesi sud kakva je baterija.

G3 port baterija je meni je izdrzala 4h screen on, a i te kako sam ga koristio..asphalt 8,navigacija,1.5h you tube, 50% baterije je bio na 3g..tako da je to pristojno..

Meni je do sad na stocku baterija izdržala 3 dana uz nekih 3-3,5h SOT (sve stock)... A danas uz isto korištenje sam na 38% u ovom trenutku, malo manje od 2h SOT. Zato pitam za Bruce-ov rom, kakva je baterija? Jel blizu stocku?

Izgleda da ces ti biti prvi čovek sa foruma koga cu staviti na ignore listu ;-)

Meni nema prikazanu wifi utrosenu energiju a nikad mi nije izgasen kao ni 3g. A opet mi ima prikazanu voice calls a kod tebe nema.

Jel postoji način da se ugasim Smart Tips i LG Health na CloudyG3? Je l' ću imati nekih problema ako ih zaledim u titaniumu? Pitam, pošto mi baca fc zbog poznatog baga kada se uđe u app settings, pa ne mogu tu da uradim disable

Sinoć sam instalirao Cloudy g3 i za sada sam zadovoljan romom. Nijedan FC i baterija mi je možda i bolja nego na stock 4.2.2. U stvari sigurno mi je (danas) bolja nego ranije. Ovo je većinom 3g, wifi sam imao malo vremena, sve popaljeno plus sat i 10min razgovora a i signal većinom problematičan. (Uopšte mi nije jasno kako ste postizali po 7, 8 sati SOT-a. Ja sam plafon imao malo više od 5 sati i to ako sam ceo dan pod wifi)
utuvy8yp.jpg

3upe8ane.jpg

yvuqesy7.jpg

ajy8ezej.jpg

Jedino što mi ostaje prilično iritirajuće je ona štikla kad god se otvori izbor između više ponuđenih app. Ako neću da mi neka bude difoltna moram da je skidam.

Poslednja izmena:
Мени је батерија до сада најбоља. За 24 сата је истерао 7 и по сати сот-а, отприлике је 90% времена био на wifi, остатак на 3г, јако мало разговора.
Оволико сам раније имао са Доријевим кернелом на најштедљивијем профилу.
gagupegu.jpg

7azydehu.jpg

Danilov koliko si prosao ciklusa punjenja sa g3 romom?

Pozz ekipa,ni mene ovdje nikako nema se vremena za diskusiju:)))al evo bar minutu prije posla da uskocim:))) kao i sto rece danilov baterija je izvrsna ako se malo podesi i ide i nakon 2punjenja do 8h sota bez beda...ja koristim trickster mod pro app i u kombinaciji sa taktom spustenim na 1.7 ili 2.0 i promijenom governera na inactive pa cak powersafe negubi se na stabilnosti i nema fc.ko zeli nek koristi i greenify kao i ja a nije ni lose neke sistemske aplikacije i njihove service ubiti sa disable service(bender je preporucio) naravno ako ih ne koristite.uglavnom dok dori ne proradi koristite ove app alternacije i sve ce biti ok,rom ubija bez fc(osim onih vec poznatih koje je cloudy naveo) sve radi glatko i odlicno i baterija je gotovo bolja od flexa i ostalih romova:)))rom je dosad najbolji za nas mob...:)))

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno