Šta je novo?

LG G2

Ima uvek zezancije oko FM radija na svim romovima i telefonima.
Meni iskreno to ne smeta ni najmanje, a i postoji TuneIn aplikacija ako je neko zavisnik ;)

Za prvo izdanje roma ovo je iznad mojih očekivanja!!
Čak neću ni da instaliran weather i keyboard aplikaciju jer su mi ove postojeće odlične :)

Nego jel neko testirao ART?

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Hehehe... :) Sreća pa je ovaj rom bombona. U suprotnom bih po.i.deo. :mad:

Probao sam sa tim ali ne radi ni jedna funkcija. Obrisao mi je root. Proverio sam sa root checkerom.
Sada bez prečice za recovery kada je ugašen, nisam siguran šta da radim. Ne znam da li ioroot može da reši stvar.

ako nije volume down + power onda je volume down + volume up

Radi art normalno
weather imas. Ne radi fm meni. Nije mi ni bitan :)
To i kažem :)
Mada weather ima mali bug jer ne može da se doda lokacija offline bez korišćenja GPS-a.

Isto tako XDA plaćena aplikacija mi je par puta pukla posle nekog vremena...

App info - puca kada se ode na settings pa app i odabere neka aplikacija.

Za sada samo to :)

Poslednja izmena:
Poslednja izmena:
Ko koristi xposed ima u gravity box-u tako da nema potrebe ni za tom aplikacijom ...

To i kažem :)
Mada weather ima mali bug jer ne može da se doda lokacija offline bez korišćenja GPS-a.

Isto tako XDA plaćena aplikacija mi je par puta pukla posle nekog vremena...

App info - puca kada se ode na settings pa app i odabere neka aplikacija.

Za sada samo to :)

Nemoj brkati weather i smart notice.

Smart notice nece raditi ako samo dodas, on hvate preko gpsa i informira te o svemu. Weather radi normalno, dodas grad i ne treba ti gps.

+ ako bas hoces na smart notice jednom preko gpsa nek nadje i kasnije ti ostane.

@quickboot - imas moj reboot widget

Nemoj brkati weather i smart notice.

Smart notice nece raditi ako samo dodas, on hvate preko gpsa i informira te o svemu. Weather radi normalno, dodas grad i ne treba ti gps.

+ ako bas hoces na smart notice jednom preko gpsa nek nadje i kasnije ti ostane.

@quickboot - imas moj reboot widget

Bilo kako bilo, weather ili smart notice ne radi kako treba na početnom ekranu.
Neće ni kada nađe jednom lokaciju, opet forsira uključivanje GPS-a, čak i kada obrišem i ostavim samo lokaciju dobijenu preko pretrage grada.
Valjda će to biti ispravljeno...

Sad se setih da ste kukali ko ranjene mečke zbog laga od 1-2 sekunde prilikom poziva :D
E pa nema sada toga, tako da je to sređeno cheers

jedina stvar koja mi smeta je sto se ne može ući u app info i obrisati data sa gp

Kako bi bilo dobro da ubaci moonshine icon pack skroz u lghome:D

kako da obrišem data sa play store? (g3)
edit: pomoću tb :)

Poslednja izmena:
g3 rom (to još ne radi), tako da je to jedini način kojeg sam se setio

Evo resenja kako da udjete u app info! Upravo sam provalio (izvinite ako je neko vec napisao).
Udjete u app drawer da vidite sve aplikacije, zadrzite zeljenu aplikaciju i prevucete je gore levo u app info, i voila!

Ova stvar me žešće nervira,
e8e9e4ub.jpg

Jel ima negde da se našteluje da po difoltu ova opcija "podrazumevamo koristi..." bude deštiklirana?

Vrh Dno