Šta je novo?

LG G2

Još par min:
2014-06-15094933.jpg

Ako me ložite za kameru... svi ćete goreti u paklu :mad: Dok ne probam sam :trust:
Kakav je zvuk na sluškama? Da li je tu nešto menjano? Da li je jačina zvona glasnija?

Samo sto ima i dalje hiss u audio snimanju :( al slika top..dosta je brze okidanje i mnogo manje laga..vrlo malo na slikanje.

FM radio ne radi(u proslom je radio

Lepo sljaka ovaj G3 room. Kamera za sada izgleda extra bez moda. Videcemo hoce li biti bagova. Za sada extra

Biti ce bugova ali to su sitnice sad vec :). Kamera je pristojna jako. Nije xdabbebov mod. Bude to sve bolje samo

Ja ocekujem da neko napravi mini rewiew za kameru.
1. Brzina fokusiranja u low light
2. Frame drop prilikom snimanja videa isto prilikom low light-a
3. Frame drop u rezimu slikanje takodje u low light :)

Nista se ne gubi.

Hvala.
Još jednim da utvrdim pošto nisam baš vičan ovim zjbncijama, Imam stock 4.4.2, TWRP (i root naravno), prebacim CloudyG3_1.0.zip u memoriju telefona. Iz recovery uradim backup za slučaj da mi nešto ne odgovara, full wipe i instaliram Cloudy. Pitanje je, da li sam sa backup-om sačuvao ceo stari rom? Tj vraćam se, ako želim, na staro kao da ništa nisam ni čeprkao?

Da, ako ti se ne bude svidjao ovaj rom, ides restore i vratis se na stari, sve ce biti onako kako si ostavio pre nego sto si odradio backup.

Milko,evo i video kako se instalira :)

Boga mi, ovo zaista lepo sljaka (G3), pogotovu za prvi portovani rom, bice ovo odlicno.

Kako funkcionise ovaj smart charging? Moze li neko objasnjenje

Jel ovo bela tema(bela pozadina i crna slova)? Ako je tako,ne interesuje me.Sačekaću Flex!

Kamera je bas losa. U 4K se muci da fokusira u sobi. Nema frame dropa pri snimanju ali se bas muci sa fokusom. Fotke su OK ali idalje sporo fokusira u low light. Ne pokusavajte DORIMANX kernel jer zavrsavate sa security error kao ja :D

Konacno pravi rewiew kamere. Hvala Andrija. Mislis da je xdabbeb 3.1 fix bolji od ovoga sto ima u g3 romu?

Da, fix je mnogo bolji. Ubacice fix i u g3 port verovatno, samo polako. Vec je odradjen ogroman posao. ROM je bas fluidan, mnogo sam zadovoljan :)

Jer okidanje ekvivalentno brzo kao kod ostalih flagship-ova?

Okidanje jeste dosta brzo al mi se cini da u low light-u bude slaboga kvaliteta..tako da ko voli brzo okidanje a ne kvalitet neka fleska..ja iskreno jedino ne volim zamucenost pa i neka je slabijeg kvaliteta.
Edit.. Okidanje je ustvari sporije jer fokusira i do 1.5 sekund na dobrom osvetljenju al na slabom osvetljenju kao da se ne trudi da auto fokusira uopste zato brzo okida i slike su zato slabog kvaliteta. Mora se manuelno fokus uraditi pa slikati.

Poslednja izmena:
Ne znam jeli najbolja,iskreno ja i ne primjecujem te male razlike, i fix je dobar i ova g3 je dobra al mi nesto blesavo radi ova na g3..na pr pomjeram se po sobi i klikam slikanje on odma okida nista ne ceka i ja pomislih extra..kad pogledah bolje slike vidim zamucenost,nejasnost. Onda sam shvatio da za svaku sliku moram sacekati sekund da ili on ili ja fokusira pa tek onda okinem i slika bude ok jer jednostavno nece da uradi auto fokus pri svakom okidanju u slaboj osvijetljenosti. Napolje na dobru osvijetljenost radi kako treba...koliko god da se brzo pomjeram i klikam,svaki put uradi auto fokus pa okine sto je normalno, ne znam samo zasto ne radi tako sa auto fokusom i u low light-u.

Poslednja izmena:
Ma ja sam prezadovoljan , uprosceno mi deluje rom i sto je jako cool 1gb :),ne znam kazem ja ne mogu da se zalim na kameru nekako mi ona sipade najbolja.Sad polako treba vec da prestanemo da kukamo i pratimo peglanje ovog roma ;) Bice to odlicno,mada nema sta da se pegla puno

To je tacno..za sad mi se bas svidja..samo da srede ovo sjeckanje zvuka:( za kameru se snadjem da okinem extra sliku al zvuk nema nikakvog nacina da se snimi dobro. Krivo mi je jer svaki put kad hocu da snimim cerkicu kako pjevusi..zvuk bude iskidan :( ne razumijem kako niko na xda forumu ne mari za ovaj problem..samo je bitno da nema laga i da brzo slika. :( a znam da moze..na flex 2.4 je extra audio bio al zato gps katastrofa:(

To je i meni zlo, nisam nijednu od 20 ortakovih svirki bitnih da snimim, odnosno snimim a zvuk bolje i da ne postoji

Brightness je slabiji ili mi se cini?

Meni se bas cini da je jaci to htedoh reci :D

Cisto da ne zaboravite , ne fleskajte dorima, cini mi se da je andrija vec rekao ali podsetnik....

* Full Crash when i try to open the App Informations through the recent apps tab.
* radio doesn't work
* LG Backup doesn't work
* The system are looking for an SD-CARD

Video player app not available
Bottom compl.. Menu bottom not available
Battary drain fast
Setting fc when open app information or reinstall
Radio fm dont work
Smart notice widget wether dont work

Poslednja izmena:
Meni se bas cini da je jaci to htedoh reci :D

Cisto da ne zaboravite , ne fleskajte dorima, cini mi se da je andrija vec rekao ali podsetnik....

* Full Crash when i try to open the App Informations through the recent apps tab.
* radio doesn't work
* LG Backup doesn't work
* The system are looking for an SD-CARD

Video player app not available
Bottom compl.. Menu bottom not available
Battary drain fast
Setting fc when open app information or reinstall
Radio fm dont work
Smart notice widget wether dont work

Hm..skinem bas da vidim koju je verziju izbacio. Kod mene sve radi. Ima 2 verzije, ja imam internacionalnu. Jel se nekome desava to? (osim radio i battery)

Vrh Dno